- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caponee
csendes tag
GTX 650..Próbáltam már mindent az elindítás során ,de csak nem akar bekapcsolni..Azt is csináltam hogy f8-al megállítottam a rendszer betöltést bedugtam a kártyát,de akkor sem megy..Úgy van megcsinálva a kártya, hogy mikor indítom a noteszt akkor automatikusan kapcsolja be a külső vga-t. Fura mikor elindul a gép az eszközkezelőben később érkezik meg a gtx650 a listában..nem indul az op rendszerrel eggyütt a vga ez gyanús.van valami setup software ,de ahogy néztem 25 dodo azzal menne azhiszem ,érdemes azt megvenni vagy nincs meg valakinek
?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Parfüm topik
- DJI topic
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Peugeot, Citroën topik
- Windows Insider Program
- Telekom mobilszolgáltatások
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?