Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Figyelem amiket írtok. Csak még nincs tesztkártyám ezért nem tudok érdemileg hozzászólni a dologhoz.
Még küzdök a 12-es hibával. Sajnos a diy egpu setup 1.x nem hozott eredményt pedig végignyomkodtam rajta mindent és egy csomó variációban elindítottam. De most megcsináltam a registry hacket és várom a hétvégét hogy tudjak tesztelni. Amint lesz valami érdemleges írok. Sajnos nekem még 1x sem ment rendesen :S . -
Tenken
őstag
Ez így nem a legjobb. Írtam, hogy meg kell várni amíg átjut a BIOS-on és csak utána kapcsold be/ kösd rá a vga-t. Ha nem várod meg amíg átjut nem lesz belső kijelződ és optimus-os tömörítésed. Ha az előbbi nem is olyan fontos, az utóbbiért mindenképpen érdemes így csinálni. Előbb próbáld meg így. Az teljesen normális, hogy később fog megjelenni mindig a vga. Ez egy hot-plug rendszer, az EC így lett kitalálva.
650 amúgy több memőriát használ, mint a nagyobb testvérei valamiért. Ez okozhat ott is TOLUD hibát, ahol amúgy nem lenne. Pár ember már belefutott itt ebbe, ők többet tudnak segíteni ezzel kapcsolatban. Setup-ot is megkaphatod, már körbe lett itt küldözve párszor. -
Tenken
őstag
Hello!
560 vagy 650 a vga?
Milyen az indítási procedúrád? Lehet ott rossz a sorrended. A vga-t mindig csak azután told be, hogy a windows elkezdett tölteni. (De akkor a lehető leghamarabb a legjobb.)
Sose úgy kapcsold be a gépet, hogy a vga bekapcsolva már csatlakoztatva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest