Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Reggel 7:00. Itt rohadok a gép előtt, mert nem tudok aludni, a tv-ben nem megy semmi érdekes. 8:00 - tól a jogászoknak lesz tárgyfelvétel, ehhez képest még mindig nem megy a Neptun. Nekünk gépész hallgatóknak 11:00 - től. Szándékosan nem engednek belépni 8:00 előtt? A fene se tudja. Összeesküvés elmélet szagát érzem. Ezek szopatnak.
Anya volt lent a pékségben, hozott fincsi "kroaszónt" (nem tudom hogy kell kimondani, mert mindenki másképp mondja a környezetemben), csokisat, be is túrtam teával. Megy a Sláger Rádió, azt hiszem ez a legértelmesebb műsor. Online radio availabe.Rendet kellene rakni, mert igen gány, ahogy itt minden kinéz. KUPIVANVAZZE! Ez van. Az egyetem 7-én kezdődik, majd 6-án rászánom magam, addig nincs a sörmennyiség sem.
28-án volt a 23. szülinapom, anyukámtól kaptam egy nagyon jópofa ajándékot. Semmi különös, csak egy póló ezzel a felirattal: Ezt a szar pólót kaptam ajándékba szülinapomra. Nem szoktam ajándékot kapni, nem is várom el, sokkal jobban esik, ha csak valaki felköszönt és megölel (lány). Bár anya szomorú, mert a Rubik 360 még nem kapható, a neten is csak úgy lehet előrendelni, hogy nem tudják mikor lesz. Ő azt akarta nekem venni.
Tolok egy zuhanyt, leszedem a szőrt az arcomról, mert olyan vagyok, mint egy alkoholista csöves, aztán folytatom George Orwell: Állatfarm c. remek könyv olvasását. Ajánlom mindenkinek.
Van nekem egy tök jó (szerintem) hátterem. Íme:
Aktív témák
- Automobilista 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest