- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Reggel 7:00. Itt rohadok a gép előtt, mert nem tudok aludni, a tv-ben nem megy semmi érdekes. 8:00 - tól a jogászoknak lesz tárgyfelvétel, ehhez képest még mindig nem megy a Neptun. Nekünk gépész hallgatóknak 11:00 - től. Szándékosan nem engednek belépni 8:00 előtt? A fene se tudja. Összeesküvés elmélet szagát érzem. Ezek szopatnak.
Anya volt lent a pékségben, hozott fincsi "kroaszónt" (nem tudom hogy kell kimondani, mert mindenki másképp mondja a környezetemben), csokisat, be is túrtam teával. Megy a Sláger Rádió, azt hiszem ez a legértelmesebb műsor. Online radio availabe.Rendet kellene rakni, mert igen gány, ahogy itt minden kinéz. KUPIVANVAZZE! Ez van. Az egyetem 7-én kezdődik, majd 6-án rászánom magam, addig nincs a sörmennyiség sem.
28-án volt a 23. szülinapom, anyukámtól kaptam egy nagyon jópofa ajándékot. Semmi különös, csak egy póló ezzel a felirattal: Ezt a szar pólót kaptam ajándékba szülinapomra. Nem szoktam ajándékot kapni, nem is várom el, sokkal jobban esik, ha csak valaki felköszönt és megölel (lány). Bár anya szomorú, mert a Rubik 360 még nem kapható, a neten is csak úgy lehet előrendelni, hogy nem tudják mikor lesz. Ő azt akarta nekem venni.
Tolok egy zuhanyt, leszedem a szőrt az arcomról, mert olyan vagyok, mint egy alkoholista csöves, aztán folytatom George Orwell: Állatfarm c. remek könyv olvasását. Ajánlom mindenkinek.
Van nekem egy tök jó (szerintem) hátterem. Íme:
Aktív témák
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest