Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz TeebyKay #1983 üzenetére
Köszi a választ
Hát ez nagyszerű alig egy éve van meg és már ez is kezdi van már elég nagy múltam, szóval komolyan kijelenthetem hogy a razer a legszarabb legminőségtelenebb cuccokat gyártja.
Legviccesebb hogy a másik szobában egy 300 ft -os A4 tech egér napi rendszeres használatban több személy által hibamentesen teszi a dolgát, míg én 5 év alatt a negyedik drága razer egeremet fogyasztom (hangsúlyozom egeremet, más razer cuccokat most nem említek), és én olyan ember vagyok aki vigyáz a holmijaira, és nem is használom agyon.Van még egy DA egerem itthon, annak speciel jó a középső klikk mikrokapcsolója, de hogy szedjem szét úgy hogy a teflon talpak ne sérüljenek?
Ha nem tévedek ez lehetetlen[ Szerkesztve ]
-
kriszwells
aktív tag
válasz TeebyKay #2052 üzenetére
Elől egy 3.0 és 3db 2.0 port van, hátul meg vagy 4 3.0 meg vagy 6 2.0, persze a 2.0-ásba rakom, egyébként ma már a hátsó usb portban is ezt csinálja. Valami malwert is talált most a gép, azóta, lehet valami ilyesmi kártevő?
Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA
-
bbdzyx
senior tag
válasz TeebyKay #2095 üzenetére
Kivételesen régi/gyenge gépnek kell lennie, hogy ne bírja az 500 Hz-es USB frissítést.
btw 250 Hz nem kevés a g303nak? A teljesítménye ugyanolyan marad? Sosem gondoltam rá, hogy milyen következményei lehetnek egy underclocknak egér fronton.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Pityu.
nagyúr
válasz TeebyKay #2186 üzenetére
Most is érzem,hogy pici kattanásokkal teker a görgő mint normál állapotban,csak sokkal finomabb érzékenyebb lett így viszont nincs olyan probléma,hogy túltekerne vagy valami hanem finoman csinálja a dolgát jó pár éves egér de ha nem muszáj nem cserélem,jó áron amúgy sem találni most ilyen 1600dpi is egeret csak 1000 meg 1200dpi s egerek vannak,és jól fel ment egynémelyik alap egérnek is az ára.Annyi,hogy kicsit furcsa szokatlan,hogy ilyen könnyen gördül
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz TeebyKay #2275 üzenetére
Vagy odamegy az ismerőséhez és kifizetteti vele az új egeret, ha már ilyen faszántosan megcsinálta. Mondhatta volna azt is, hogy bocs, fingom sincs hogyan kell nyákon forrasztani.
Ezért mondom, hogy mikor a kapcsolócserét ajánlgatjátok, ne azt mondjátok, hogy 500ft-os tétel, hanem csak annyit, hogy 2 kapcsoló 500ft aprón. Maga a csere meg 1 sörtől egészen 25e-ig is terjedhet
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz TeebyKay #2307 üzenetére
Nógrád megye, Borsosberény. Mivel ez senkinek nem lesz közel így postára gondoltam.
Spiner használat közben "rángatózik" a célzás. Mintha nem érzékelné rendesen, hogy rákattintottam. Ilyenkor a tövében kicsit erősebben rányomok, akkor egy kicsivel jobb.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz TeebyKay #2333 üzenetére
De, azzal és ott ment. De elkiabáltam megint nem mozog egyáltalán. Reseteltem a kezelő szoftvert, de semmi hatása. 3 egérpaddal próbálom. Egy func surface 1030 R2 XL-el, egy Razer Destructor2 Battlefield4 editionnal és egy noname szövetpadon, semmi. Az előbb a szövetpadon hiba nélkül ment, aztán megint megállt
#2332. Sajnos nincs hatása, nem mozog.
[ Szerkesztve ]
-
NYPD
aktív tag
válasz TeebyKay #2387 üzenetére
Egy darabig megint ment, aztán itthagytam állni a gépet pár percre, és megint kiakadt, azóta semmi. végigdugdostam az összes porton, az Unifying látja, de Inactive-ként, és a párosítást megszüntetni sem engedi. Elemek frissek, bekapcsoláskor a zöld led folyamatosan világít, nem alszik el ahogy kéne, csak néha-néha megszakad a fény egy pillanatra. Gyanítom a gyerek aki csinálta a mikrokapcsoló cserét valamire ráfforrasztott, vagy a tököm tudja. Eszközkezelőből eltávolítottam a drivert, aztán visszaraktam, semmi. Setpoint csak a szoftvere gondolom, úgyhogy azt nem töröltem le.
-
-
dvd_R+
őstag
válasz TeebyKay #2435 üzenetére
akkor gondolom nem működne a dpi gomb
a fentebbi kolléga módszere jobban tetszene ha megoldható lenne valahogy..
de ha nincs más megoldás akár ez is jó amit te írtál csak olyan valaki kellene aki meg is tudja csinálni
mert akkor rendelek is az egérbőlHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
GEIL
addikt
válasz TeebyKay #2435 üzenetére
igen....az működhet.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
törölt tag
válasz TeebyKay #3039 üzenetére
Köszönöm, akkor rámegyek a mikrokapcsoló cserére.
Ezzel kapcsolatban lenne még pár kérdésem, ha nem okoz nagy gondot.
Egyfelől, sajna csak kínai OMRON-okat látok ebayen, japan-t sajna nem. Ez nagy probléma? (közben találtam - más a tipusszáma, és nincs ráírva, hogy OMRON)Másik. Tudnál ajánlani valami nemtúl drága forrasztószettet? Természetesen, akkor már későbbre is jó lenne, de azért ne az überprofi kínálatból.
Ha van elképzelésed, akkor annak örülnék.
Köszönöm mégegyszer.[ Szerkesztve ]
-
SJM
újonc
válasz TeebyKay #3065 üzenetére
Gondoltam erre én is, de nem vagyis ha igen akkor saját akaratomon kívül nyomtam meg azt a bizonyos billentyűkombinációt. Ha ilyen történt volna akkor szerintem másik egérrel sem lenne jó. Cseréltem egeret és tökéletesen működik, nem áll fent a fordított világ. (Zowie EC-2A, CM Storm Octane) Arra is gondoltam, hogy a kontroll próbák után, magának az egérnek lehet valami hibája. (Turst vezeték nélküli) Még mindig fent áll a probléma ha van valakinek ötlete, ne tartsa magában.
köszi, pacsi: SJM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Külpolitika
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest