- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
válasz
Slayer Valor #848 üzenetére
Minnyá' kerítek itt a vinyóm mélyirűl...Bár ha innen Felnémetről a tetőterünkből láccik a vár,akkor csinálok Neked most képeket...
re #849 for perempe:UP neked... -
perempe
veterán
Eladó Seagate 7200.7-es 80GB-os HDD, 256MB ddr266 memória. Esetleg Pioneer DVR-105 DVD-író is.
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
sziaszok, nem vagyok egri. De. Eger váráról küldene nekem valaki képeket? Mindig csak icipici képeket találtam neten, és elég messze vagyok Egertől
Köszi
üdv: Slayer Valor -
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Vásárolnék egy darab VGA-t Egerben. Ha van valakinek eladó az írja meg a pontos típusát, árát, tartozékait és mennyi garancia van rá. Árban 10.000 és 50.000 között érdekel, ha megállapodunk azonnal fizetek. Amik jobban érdekelnek:
ATI 9800SE, 9800pro, Nvidia Ti4200 (4400, 4600), 6600, 6600GT, 6800(sima)
Ha esetleg drágább kártyája lenne valakinek eladó (6800GT, X800pro vagy XT) arról is beszélhetünk, ha nagyon jó az ár. Előre is köszönöm:
Márk -
szb
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy 512/400 Samsung DDR ram, 11 hónap garancia! (9000 Ft) -
Lockstock
aktív tag
Jó nektek! Én sajna megint kihagytam a nagy vízesést!
Bár annyira nem para, az egyik kedvenc együttesem koncertjén voltam utánna meg bolyongtunk egy pár napot!
Viszont az gáz, hogy soha nem vagyok a közelben mikor Velencévé változik városunkPedig egyszer szívesen megnézném. Valahogy mindig lecsúszom róla, pedig az is nagy élmény lenne. Főleg ha még néhány óceánjáró is becsúszna a könyvtár mellé, mint a Holnaputánban!
-
V.ki
aktív tag
válasz
strike-force #843 üzenetére
jó neked,te ki tudsz menni az utcára...
-
elmondom mit láttam:
7 körül elindultam a tesco-ba gyanútlanul, igaz szakadó esőben. már az furcsa volt, hogy a parkolóban kb 5 kocsi állt, de mondom megyek tovább. hátsó bejárat: 5 centis víz a bejáratok körül, az emberek bent tornysolulnak. ez volt befeleé.
kifelé kb 20 perccel később. a hátsó ejáratokon + abudik felől folyt be a víz a TESCO-ba. nem is kicsit!!! át mentem a kb addigra már 15 centis vízen, cipőm kinullázódott. kocsiba be, vissza a benzinkút felé a parkolóban. a benzinkút előtt kb 30 centis tócsa, már akkor belefulladt egy kocsi. várállomás alja, ömlik le a sártenger, király! várállomás: a pizzéria előtt 2 kocsi a TÓ közepén. LOL!!!! utána Maklári út, horgászbolt után jobbról korlátok. A leányka utcáról lejött vagy 30 centi vizes sár, bele 60-al, mellettem a boltnál akkor cuccoltak, ki kicsit anyáztak!!!!, utána még a korlát végéig konstans 30 centi víz!!!! kocsik szemből fordulnak vissza.
ezután hazaértem. mit ne mondjak királyos volt a káoszt látni!!!! felmente az elsőre abban tudatban, hogy eddig uccse jön fel a víz és ez így is maradt. -
V.ki
aktív tag
B@ssza meg,itt nálunk áll a víz az úton,és bugyborog fel a budi...
Kinek van hasonló problémája?Ugye nem csak én szívok?!
rohadjon meg... -
szb
csendes tag
koszi a valaszt,remelem megtalalom majd!
-
Lockstock
aktív tag
A laktanya környékén. Talán a Rózsa Károly útról kell tovább menni felfelé!
A négysávosról pedig balra fel !
Ez a legbiztosabb: Bővebben: link -
szb
csendes tag
nem tudtok valami helyet, ahova belehetne vinni a ram -okat es esetleg normalis arat is adnanak erte?
-
Markgx10
őstag
válasz
paramparya #828 üzenetére
Köszönöm, de közben megoldódott kaptam egy barátomtól kölcsön pont egy FX5200-ast. Mégegyszer köszi:
Márk -
szb
csendes tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit van 2 db eladó DDR ramom! (256Mb - 266MHz;333MHz)!
+ amd athlon 1600+ proci, és ehhez tartozó venti! -
Markgx10
őstag
válasz
paramparya #826 üzenetére
Az nagyon kár, és nincs valaki egrinek egy olcsó kártyája, mert tegnap eladtam az enyémmet és mire megjön az új kártya még egy pár hét biztos eltelik, addig kellene valami. Max 7000-ig szánok rá. Köszönöm ha valaki tud segíteni, legjobb 9200, vagy FX5200 lenne. Köszi:
Márk -
Markgx10
őstag
válasz
paramparya #824 üzenetére
Az a jó MX440-ed megvan még? Ha igen eladnád nekem? És ha eladnád mennyiért
? Köszi:
Márk -
paramparya
őstag
válasz
strike-force #823 üzenetére
Na igen, azt hittem már kihaltak az egriek...
-
hőj, be rég nem írt jide senkise!
-
paramparya
őstag
ÁP!
Sok locsolót a lányoknak! -
paramparya
őstag
Én is meglepődtem, amikor nagy örömömben előveszem a telefont a zsebemből, hogy kaptam sms-t, erre látom, hogy visszajelzés, hogy megkaptad....
Te vagy az első név a telefonomban (a '[' miatt), így te voltál a szerencsés, aki megkapta az üres üzenetet, amit véletlenül küldtem el...
Még jó, hogy nem valami szerelmes üzit küldtem. -
[w]
őstag
Paramparya, látom küldtél sms-t csak az a baj vele, hogy tök üres!
találgathatok vagy elárulod, hogy mi állt volna benne? -
Out
addikt
Ma van az utolso munkanapom, holnaptol nyaralok
-
Proport
csendes tag
Udv egriek!
Ha vkit erdekelnek esetleg a kovetkezok vannak most eladok:
MSI K8N Neo Platinum Socket 754 ATX 23.000
Samsung 80GB 7200rpm Serial ATA 3év 13.000
AMD Athlon 3200+ Barton 25.000
C3D Radeon 9600 128MB TV+DVI 16.000
Elerhetosegem: Hotel Villa-Völgy, Eger -
V.ki
aktív tag
válasz
Darth_Revan #811 üzenetére
hámeménem?
Mail jött,válasz ment! -
V.ki
aktív tag
válasz
Darth_Revan #809 üzenetére
Ma voltam
Az nem jó? -
Darth_Revan
veterán
Van itt valaki,aki esetleg holnap megy a Tesóba?
-
Out
addikt
nem mert csak messzirol neztem meg, egyebkent meg a szezammagos csirke, es a krumpliscsirke hatalmas halmokban allt
gondolom azok fogynak a legjobban... meg ehhez a temahoz kapcsolodoan, kostolta mar valaki a pizzat ott?
Jah, csutortokon voltam a gyongyosi Tescoban, es ott is ugyanilyen Shery etterem van meg kavezo mint itt... ''A kinaik mar a spajzban vannak!'' -
Darth_Revan
veterán
Nekem vannak rokonaim Andornaktáján
-
[w]
őstag
új kaja a kínaiban: pekingi csirke! állati finom!
viszont a csípős rizshez továbbra is ajánlatos erőspistát tolni, mert anélkül harmatgyenge! -
Lockstock
aktív tag
válasz
strike-force #802 üzenetére
A káosz csak növekszik a szobámban, gyűlnek a cuccok, a kábeleikkel, a csavaraikkal. Ez nem az a tipikus gombhoz a kabátot... lehet már csak a cérna hiányzik belőle
-
-
Lockstock
aktív tag
válasz
strike-force #800 üzenetére
Na kezd összeállni nálad is az új gép ???
Nekem is gyűlnek a cuccok, de a memo még hiányzik csakúgy, mint néhány vinyó.... majd egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest