- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Üdv!
Tud valaki Egerben olyan céget, akik Lenovo laptop (garanciális) javítással foglalkozik? A google sajnos nem adott ki egy releváns találatot sem.
-
Out
addikt
Üdv!
Tudja-e valaki, hogy hol lehet kapni Egerben búvárszivattyúhoz való szűrőkosarat? És ha tudja, akkor árulja is el nekem
Az OBI-ban voltam, ott külön kosár nincs.
-
Out
addikt
Üdv!
PS3-hoz keresek 1 vagy 2 fagyit (motion controller)
-
Out
addikt
Akkor este a szokott helyen (Eged hegy teteje) szánkóverseny, aki túléli az lesz a nyertes
A francba, már 25 éve nem szánkóztam szerintem. Hogy rohan az idő.....
-
Out
addikt
Nálatok is esik a hó?
-
Out
addikt
válasz
Vevőjelölt #2062 üzenetére
Köszi, már írtam neki e-mailt és Ő volt az egyetlen aki válaszolt, de sajnos nem kapni nála sem.
-
Out
addikt
válasz
jozefgucci1 #2057 üzenetére
A Google kidobott egy FáraóGSM nevű boltot a Rákóczi úton. Írtam neki e-mailt, remélem az lesz az
-
Out
addikt
válasz
jozefgucci1 #2055 üzenetére
Köszi, még sose láttam, hogy ott lenne mobilos, de majd elsétálok arra.
-
Out
addikt
Van olyan bolt, ahol kapni 5500K-s E27-es foglalatú izzót? Beltéri fotózáshoz, videózáshoz kellene majd, de egy fotósboltról tudok a kisdobótéren, ahol talán lehet ilyen. Esetleg Obi vagy máshol?
-
Out
addikt
Minden héten jár felénk egy piros lada és ez szól a hangszóróból: "Figyelem, figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló! Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!"
-
Out
addikt
válasz
jozefgucci1 #2016 üzenetére
Mindenfélét ami nem élelmiszer és a középső sorokban szoktak lenni, műszaki cikkek, ruhák, kütyük, stb..., és kb féláron elvihetőek
Tegnap hallottam, hogy egy csomag zokni 200 FT volt és az emberek vitték, mint a cukrot
-
Out
addikt
válasz
jozefgucci1 #2014 üzenetére
Köszi.
A fene, pedig szoktal jó dolgok lenni nagyon olcsón
-
Out
addikt
Tudja valaki, hogy a LIDL-nél meddig lesz ott a kiárusítós sátor? Nem is tudtam róla, hogy van, amig tegnap este meg nem láttam, ahogy eljöttem előtte. Nem volt rekámozva sehol?
-
Out
addikt
Milyen volt az éjszakai bringázás, balesetmentes? Én nem értem rá elmenni....
-
Out
addikt
Holnap lesz éjszakai biciklizés. Lesz ott valaki a PH!-ról?
-
Out
addikt
válasz
Istikee007 #1990 üzenetére
Nem is hallottam még erről a helyről. 2004-ben kezdték, lehet már nincs is meg a hely. A weboldalukon a kapcsolat menüben vannak telefonszámok, hívd fel ott biztos megtudsz mindent
-
Out
addikt
Eger kártyája van valakinek? És ha igen, akkor mire tudja a legjobban felhasználni?
-
Out
addikt
válasz
Istikee007 #1984 üzenetére
Szerintem sem Eger az a hely, ahol minden csütörtökön stand-up van. Tavaly valóban volt ilyen, hogy nyáron párszor felléptek a Comedy Central-osok, de nem minden héten, akkor sem.
-
Out
addikt
Működik még a viadukt mellett az utolsó garázsban levő "számtech" bolt? Illetve, ha igen, akkor milyen régi dolgokat árulnak ott? (nem a Fabex-re gondolok)
-
Out
addikt
A nem túl távoli jövőben szeretnék processzort cserélni és érdeklődnék, hogy tud-e valaki Egerben egy helyet vagy személyt, ahol fellelhető lenne egy AMD Phenom X6 65T vagy 55T típusú számítógép komponens?
-
Out
addikt
válasz
akoska07 #1963 üzenetére
Fehérszarvas, itt legutóbb, amikor voltunk volt élő zene. Az árakat az étlap menüben megtalálod. Jó étvágyat!
-
Out
addikt
Jó reggelt [duplave]!
Mar jo regen nem jartam a PH!-n sem, de tegnap valahogy idetevedtem es gondoltam megnezem, hogy van-e meg egri topik. Elkezdtem olvasgatni az elejetol es ramjott a rohoges, hogy a mi baromkodasunkkal kezdodott ez a topik (tudom, hogy volt regebbi is). Gyanitom, ha most olyanokat irkalnank mint anno, akkor gyorsan beszednenk egy ban-t
Hogy s mint vagy oregur? Meg mindig BB?
-
Out
addikt
Udv!
Vannak meg olyanok itt, akik 2004 es 2006 kozott aktivan tevekenykedtek a topikban?
-
Out
addikt
Tud valaki egy boltot Egerben ahol hasznalt laptopokat lehet venni? Mar agyamra megy a csalad, hogy mindenki egyszerre akar chatelni, meg jatszani :o)
-
Out
addikt
szamtech cuccot senki nem arul?
-
Out
addikt
Nincs valakinek elado vincsije(IDE) esetleg tapja illetve dvd iro? minimum 10GB-s kellene a vincsibol, a tapbol meg minimum 300W-s, a dvd iro meg tokmindegy milyen csak mukodjon rendesen :o)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
UP --->
-
Out
addikt
Hova tuntek az egriek ebbol a topikbol? Teny hogy en se tul gyakran latogatom a PH!-t mostanaban, na de mi van a tobbiekkel akik aktivan resztvettek a topik fejlodeseben?
-
Out
addikt
A topik kerdesere valaszolva: mar nincsenek :oD
-
Out
addikt
Viszont ha jol emlekszem te is szereted a kinai kajat, sor helyett egy meeting a Tusko kajaldaban? Befalunk ket nagyadag szezammagos csirket gombas tesztaval, attol majd hizol nefelj :o)
mod: gratula a partneredhez... milyen nemu? :oD Ha gondolod hozhatod ot is kajalni, meg en is az enyemet, aztan majd elleszunk vagy nem :o)
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Out
addikt
udv, mar eleg regen irtam, most is csak azert hogy megkerdezzem erdekel-e valakit PS2-es ezust szinu konzol, jatekokkal?
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Ma van az utolso munkanapom, holnaptol nyaralok
-
Out
addikt
nem mert csak messzirol neztem meg, egyebkent meg a szezammagos csirke, es a krumpliscsirke hatalmas halmokban allt
gondolom azok fogynak a legjobban... meg ehhez a temahoz kapcsolodoan, kostolta mar valaki a pizzat ott?
Jah, csutortokon voltam a gyongyosi Tescoban, es ott is ugyanilyen Shery etterem van meg kavezo mint itt... ''A kinaik mar a spajzban vannak!'' -
Out
addikt
Jah, tenyleg, Alvin es a Mokusok koncertre megy ma valaki kozuletek?
-
Out
addikt
hat ugy gondoltam mivel az nem volt ami mindig szokott lenni, talan kitalaltak valami ujat es azt raktak be a helyere, de ezekszerint megsem.... tegnap egyebkent vacsorara piacos hambit ettem es jovolt
mod: egyebkent nincs nalatok valami meno informatikus allas?
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Egy kerdes: Tudtok olyan helyet a varosban ahol foglalkoznak hasznalt laptopok eladasaval?
-
Out
addikt
---->
-
Out
addikt
hat mivel mar hozzavoltam ahhoz szokva hogyha pl a netpinceren rendelek pizzat akkor ott egyreszt kivan irva hogy mennyi a csomagolas, masreszt hozzaadja a kalkulator es igy latom a vegosszeget... de az Elefanto honlapjan nincs egy kurva szo se irva arrol hogy plusz 80 ft a doboz/db, foleg hogy kivan irva ingyenes hazhozszallitas, aztan az se ingyen volt.... nemtudom te mit szolnal egy ilyenhez...
-
Out
addikt
Udv
Ujabb kajateszt volt tegnap, illetve pizzatesztA celpont az Elefanto volt. Hazhozszallitattunk 3 db pizzat aminek elvileg nagynak kellett volna lennie, de hat elegge picike volt, pedig amit ott helyben adnak az egy hatalmas adag. Ezekszerint csak azokkal basznak ki akik hazhoz vitetik a kajat
A masik dolog ami nem tetszett hogy Eger belteruleten kivul (Felnemet) +300 Ft-ot kernek el szallitas cimen, pedig ha jol tudom Felnemet is Egerhez tartozik, illetve hogy a weboldalukon en nem lattam feltuntetve hogy a doboz is penzbe kerul ami ha minden igaz 80 ft/db.. A pizza maga nem volt olyan rossz, bar en meg mindig azt mondom hogy a legjobb pizzat a Don Robertoban ettem amig volt
-
Out
addikt
A vajascsirket probald majd ki egyszer, az is nagyon fincsi tud am lenni, igaz megcsak par falaltot ettem belole, de legkozelebb azt fogok enni, ha lesz, az tuti...
Sot, lassan mar ideje lenne elmenni az Elefanto-ba is, mert regen ettem mar pizzat is... talan majd most a hetvegen osszejon a dolog
-
Out
addikt
Ti nem vagytok noooormalisak
Miert nem mentetek inkabb Irigy-Honaljmirigy koncertre
-
Out
addikt
Ehh, ennyi uj ember egy nap nem johet, melyik kocsog szorakozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- WOT - Roham
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest