- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.ki
aktív tag
Nyami,nyami!
Most ettem kínait a TESCO-ban
Fíííínom -
gumi
csendes tag
Számítógép bontot keresek egerben.tudnátok segíteni?
-
-
[w]
őstag
válasz
strike-force #590 üzenetére
aha, mintha könnyebb is lenne, mint a 47J. végülis nekem totálmind1, csak a mostani 5mm magas borda kerüljön le róla, mert rohadtul nem jó semmire (msi eredeti borda, lol-kategória...). szóval ha arra jársz gondolj rám is!
-
Bővebben: link
az arany színű alacsonyabb, de nézd meg a linket és hasonlítsd össze őket! -
[w]
őstag
válasz
strike-force #588 üzenetére
te, fingom sincs. mi a különbség?
-
-
[w]
őstag
válasz
strike-force #586 üzenetére
remek. egyre több erőt érzek magamban, hogy újra összehajítsam a p200-amat retrómasinának
pénteken akkor mész pestbe zalmant venni? -
-
[w]
őstag
srácok! szerintetek kb. mekkora géppel élvezhető minőségű már az internetezés?
(nem p75-re gondoltam) -
[w]
őstag
nya, igazán olvashatná már valaki, akinek van zalman bordája vagy paldószőnyege
-
[w]
őstag
na, közben eszembe jutott mit akartam még az előbb írni, amit elfelejtettem
hétvégén kicsit rendezgettem a gépházon belül dolgokat és azon gondolkodtam, hogy lehetne még csillapítani a hangját. már csak a videókarim ventije hangos, nagyon kihallatszik a magasfrekvenciás zizegése.
szal fogtam magam, elmentem padlószőnyeget nézni és nagy meglepetéssel konstatáltam, hogy AZ a fajta szőnyeg, amit vagy 15 éve megismertem már nem is létezik. igazából csak olyan lenne jó, amilyen annak idején is volt: gumírozott aljú. namármost ilyen se a zobiban, se a zdiégós fiúknál nincs vagy ami esetleg akadna, annak horribilis a négyzetméterára.
akinek van ötlete, hogy ezt a fajtát hol lehetne beszerezni, esetleg van neki maradék (kb. 1 nm) és csak helyet meg port fog az jelezzen már legyen olyan kedves! -
SWaky
csendes tag
Pio109 - 20800 1év garanciával, számlával
Nec3520 - 18600 2 év garanciával, számlával
Ezt tudom rá mondani
SWakk
ui: email-es kérdésekre hamarabb tudok válaszolni, vagy
ICQ - 32556983
MSN - swaky@fenycomp.hu -
gumi
csendes tag
Van egy használaton kívüli acorp lapom.370 socet +van bele egy 900Mhz cerka esetleg egy 128Mb SD ram.
Kell valakinek -
-
[w]
őstag
közben felhozom, hátha paramparya is olvassa, hogy ilyen kell a népnek:
ZALMAN ZM-NB47J chipset hűtő
esetleg tudsz hozni? vagy nagykernél ilyen nincs? -
-
[w]
őstag
válasz
strike-force #576 üzenetére
nagyon örülnék neki! köszi a felajánlást!
-
én voltam fent ezen a héten Bp-n a 3t-ben, de még nekik sem volt kék zalman bordájuk, csak az arany színű. mondom az nekem nem kell, akkor zalman-project-et elhalasztva.
jövő pénteken megint megyek, bp-re. ha lesz, hozzak egyet?
ZALMAN ZM-NB47J chipset hûtõ net. 960 br. 1.200 -
[w]
őstag
há mé kell ilyen bélpoklosnak lenni, mondmámeg?!
amúgy nem az enyém volt, kolléganőim ketten ettek meg egyet. (hehe, ez remekre lett megszerkesztve) ízre finom, de semmi extra, átlagos.
egriek! kellene nekem vmi pofás borda NB-re. hol lehet ilyen cuccot venni itthon?
(asszem zalman-nak vmi ilyen szép nagy kék bordája) -
[w]
őstag
Out: ilyen a duplatésztás töltött pizza: Bővebben: link
-
fasyrt
őstag
Én ugyan nem Egerben lakom, de a becsületes nevem Egri János!
Tiszteletbeli egrinek jelentkezem! -
clayman
aktív tag
Ismét hétvége : )
-
SWaky
csendes tag
Sziasztok!
Én is egri voltam/vagyok
Van egy boltom Jászberényben de hétvégenként Egerben vagyok.. Nemtom milyen nektek a jó ár otthon mostanában, de ha valakinek kell valami szívesen adok árajánlatot aztán majd megegyezünk
swaky@fenycomp.hu -
mondom tolok má' egy up-ot
-
gumi
csendes tag
Van egy kalodófélbe lévő Raid kártyám ATA 133-as.
Kábelel árlisig garis. 5k
Celeron 800-as proci. 5k -
[w]
őstag
válasz
paramparya #562 üzenetére
...de nem vagyon mellékelve semmi!
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #561 üzenetére
Küldtem listát, más is kérhet, akit érdekel!
-
[w]
őstag
válasz
paramparya #554 üzenetére
utána azért csak sikerült összehozni a talit és a kártya azóta is remekül szolgál
esetleg kaphatnék egy fullos árlistát, hogy böngészhessek még valami nekem tetszőt? -
Out
addikt
szombaton voltunk a ''kinai''-ban kajalni, es volt megint olyan jing bao edes csirke, vagy mi a neve, de most valamiert nem izlett annyira mint multkor, mar bantam hogy nem szezammagos csirket kertem. Baratnom kinai gombas csirket evett, de o is azt mondta hogy jobb lett volna ha krumpliscsirket ker
Ennyi a tortenet...
-
voltatok már úgy, hogy elkapott titeket a gépszíj?
értem ezalatt,hogy nagy gép-bővítési project-be fogtam. rendelkezésemre áll olyan 100k HUF összeg (ebből lejön majd a régi cuccok ára, ha eladtam őket). és amikor elkezdtétek összeírni, hogy mi kellene, akkor tuti mindig több lesz egy 10essel. akkor lefaragás, csere, egy másik alkatrészre, most meg kevesebb 5k-val. akkor tegyünk még bele vmit. akkor megint +5k.és ez így megy egészen a NAP-ig, amikor meg kell hoznod a VÉGSŐ DÖNTÉST. szar ügy ez én mondom. ja és sosem lehet a gép elég jó...
most ezzel próbálok én is megküzdeni, és osztok, szorzok, összeadok, kivonok éjel-nappal.
na mentem. -
V.ki
aktív tag
Gyó reggyetyety kjíványok!
-
Out
addikt
válasz
strike-force #555 üzenetére
Jah, most ebredtem fel
Del korul megyunk a ''kinai''-ba kajalni, mar alig varom
-
reggelt srácok, ismét 7vége, lehet döglődni...
-
paramparya
őstag
w: Most láttam a nemfogadott hívásokat, az elsőnél még aludtam, a másodiknál már kajáltam...
Délután vagy este lenne jobb neked? (az este most fél hatot jelent)
-
Out
addikt
válasz
paramparya #552 üzenetére
Mar azt hittem hogy a csap azert van ott, hogy alatartod a korsot, es utantoltod a boroskancsot, de igy hogy viz jon belole, nagy csalodas ert
-
paramparya
őstag
Az Excaliburban én sem ettem még, viszont a pesti Sir Lancelotban voltam... Nem semmi kaják vannak ott, egyszer-kétszer elnéznék még oda... Külön jó, hogy ott van melletted a falon a csap (vagyis valami olyasmi), és ott tudsz kezet mosni...
-
Out
addikt
lassan atnevezhetjuk a topikot '' Vannak-e ehes egriek a ph!-n!''-ra
-
[w]
őstag
jah, eccer pesten ettem egy ilyen étteremben (ott a Váci úton a Pláza mellett) és óriási!
először aszittem csak szivatnak, hogy én nem kaptam kést-villát, de aztán jól kiröhögtek és közölték nem is fogok kapni.
öltönyben kissé viccesebb a dolog, nyakig feltűrt ingujjban turkálni a tál fölött. kultúrált disznó effektus (bizarr képzavar)
@paramparya: ok, az a biztos ha keressük egymást!
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Ha mar a kajaknal tartunk, etkezett mar valaki kezzel-labbal az Excalibur-ban? Allitolag ott nem adnak evoeszkozt semmihez
-
Out
addikt
válasz
paramparya #547 üzenetére
Jah, en is arra a jand bao vagy mi a franc a nevere gondoltam mikor a ''jing ce''-t irtam, csak nem lehetett elolvasni a nevet a tablan rendesen
A szecsuani-t ugy probald ki hogy koretnek csipos rizst kersz -
[w]
őstag
válasz
paramparya #543 üzenetére
úgy déltől foglalt leszek, de nemtom meddig. esetleg írd már meg mailben a címedet és 5-6 körül elugrok érte. vagy ha bent jársz a városban itt is megbeszélhetünk egy talit.
(telefonon általában elérhető vagyok)
-
Out
addikt
válasz
paramparya #543 üzenetére
krumpliscsirket ne is mond, a baratnom allandoan azt eszik ott, en meg szinte mindig mast
Amit eddig probaltam az az ananaszos csirke (finom, csak talan tul edes a szosz), szezammagos csirke (isteni finom), meg valamilyen ''jing ce''
edes csirke( ez is nagyon jo, bar ilyet megcsak egyszer lattam). A bambuszos csirke-hez meg eddig nem volt gusztusom (nem tetszik a szine
), jah es a szecsuani-bol is egy falatot ettem eddig, mert az nekem tul csipos. Szal, roviden ennyi az ertekelesem egyelore
[duplavé]: ne faxold at, mert eppen leszokoban vagyok a pizzarol
[Szerkesztve] -
paramparya
őstag
Nem rossz az a kínai cucc, csak kicsit zsíros...
A bambuszos csirke pédául szerintem rettenetes, olyan mint a gombapörkölt ízre (ha jól vettem észre, akkor az is van benne
), de van egy-két jó dolog is, pl. a krumpliscsirke (nemtom mi a pontos neve
).
Délután mikor érsz rá? (ugyan még nem hívtam fel a tagot, hogy ide tudja-e ma adni, de remélem igen, és akkor kb. fél négy körül megyek érte, szóval 4 óra felé lenne jó...) -
V.ki
aktív tag
Kiköttetem a házamból az RTL Klubbot
-
Out
addikt
Megneztem a pizzalistat, de ezen nincs olyan texasos pizza, valszeg ez mar regi
Tegnap megszivtuk a Tescos kajaldaba, ugyanis egesz nap arra vartam hogy majd este telezabalom magam kinaival, es erre szinte nem volt semmi kajaUgyhogy vettunk zsemlet, meg szalamit, es azt vacsiztunk
[Szerkesztve] -
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
strike-force #533 üzenetére
Ok, az még bőven jó. Azért kérdeztem, mert azt hallottam, hogy a téli félévben jóval hamarabb zárnak.
-
-
Ludovicus
aktív tag
Kedves Egriek! Csak ti tudtok segíteni: ilyenkor (téli szombaton) kb. meddig vannak nyitva a Szépasszony-völgy pincészetei?
-
Out
addikt
válasz
strike-force #527 üzenetére
okes, koszi hogy megkerdezted, akkor ez a pizzeria is kilove
Amugy iden meg csak 1 pizzat ettem, inkabb a Tesco kinais a favorit mostanaban
-
V.ki
aktív tag
válasz
strike-force #528 üzenetére
azaz
-
-
-
Out
addikt
En Pizza Fortunas pizzahoz nagyon ritkan jutok, mivel nem szallit Eger kulvarosaba mar egy ideje. Ahhoz meg lusta vagyok, hogy bemasszak a varosba azert hogy hazavigyek pizzat
Ez az a Peppino ami a hadnagy es a timar ut keresztezodesben van? Kivancsi vagyok hogy kulvarosba is szallitanak-e, majd felhivom oket. Talaltam az ebedloben Peppinos arlistat -
V.ki
aktív tag
válasz
strike-force #523 üzenetére
úgy,hogy amikor frissítettem,akkor ez jelent meg:[L]rios3_popup.php?mod=27&id=17094[/L]
-
[w]
őstag
igen, sajnos már én is rendeltem tőlük és borzalmas volt.
akkor már inkább a fortuna, pedig már nagyon unom őket.
apropó van újabb pizzás is: pizzeria peppino (418-111). kolléganőmék ma ettek és nagyon guszta volt, szerintük finom is. az áraik átlagosak.
a többesszámnál kettőnkre gondoltam -
-
V.ki
aktív tag
válasz
strike-force #521 üzenetére
ennyit a linkelésről...
Közbe jó lett!
[Szerkesztve] -
tényleg Lockstock is egri Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Out
addikt
En azt se bannam ha V.ki-nel lenne meeting holnap, hatha elkapnek valami jo kis virust
Nem tudom milyen jofej PH!-sokra gondolsz, mert ha ram akkor az egyes szam elso szemely
Pizzarol jut eszembe, ettetek mar pizzat a Pizza Karavanbol? Hetvegen volt ''szerencsem'' kiprobalni 3-fele pizzat, de az tuti hogy onnan tobbet nem rendelek, mert nem izlett egyaltalan. -
[w]
őstag
na jóvan, látom a te szavadra se nagyon lehet adni...
hogy ki mondta? én mondtam az előbb. és mindjárt out is mondja.
LOL, há nem berakott aláírásba?!
@clayman: én nemtom hányan lehetünk. aktívak kb. 4-5 fő, meg pár sallang akik csak úgy bejelentkeztek, de a topicot hanyagolják.
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
Coder naggyonjómunkásember.
Btw, engedjétek meg, hogy ne bogarásszam végig a topicot, hányan vagyunk eddig? Tényleg kéne meetelni.
Betegség... hmm városszerte terjed. Én is már 2 hete nem vok suliba vmi kór miatt. -
Out
addikt
Udv!
Nem hiszem hogy lennenek itt ilyenek, itt csak ''jomunkasemberek'' vannak
strike-force: egyebkent akkor lesz meeting, ha V.ki megcsinalja a szenzacios pizzajat es meghiv minket kajalni. Legalabbis tavaly volt egy ilyen felajanlasa, nem tudom hogy idenre is ervenyes-e
mod: emlegetett szamar mindig megjelenik
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
válasz
strike-force #510 üzenetére
Valaki répaorrot mondott?
-
clayman
aktív tag
Tényleg, van köztetek coder? Mert én imho coder vagyok és kicsit alone érzem magam és jó lenne meetelni valami coderrel locálisan, aztán akkor more fun lenne co-codolni together. Kicsit englishes lett a reply de hát sorry.
-
clayman
aktív tag
Üdv, földiek! Émmeg most veszem észre hogy van eger topic
na kúl
-
-
Out
addikt
válasz
strike-force #508 üzenetére
Majd akkor amikor [dulapvé] es en talalkozunk
A tobbieknek fizetni kell azert hogy ott legyen
-
akkor mikor lesz ph-tali?
-
[w]
őstag
válasz
paramparya #506 üzenetére
ááá, remek! a péntek is fajin, bár minél hamarabb túl akarok esni rajta
@out: ha kifelé ütnek le, az mégrosszabb, senki nem fog tudni az ügyletről semmitegyébként én semmi jónak nem vagyok elrontója. ha valaki megszervezi én szívesen elmegyek! egyetlen feltétel, hogy sör legyen!
-
Out
addikt
Huhh, igazad van, bocsi, modositom a parancsot, ha kifele mesz akkor verjenek fejbe a sorompoval, koszi hogy szoltal
Mond azt hogy a vezeto rendszergazdaval akarsz beszelniEgyebkent megbeszelhetunk egy semleges helyet is, pl Tesco kajalda? Ma is megyek oda enni, szeretem a kinai csodakat, nos? Megbeszelunk egy idopontot?
mod: rendezhetnenk ott egy PH! meetinget is
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
paramparya #500 üzenetére
huhh, ez félig-meddig jó hír, de az van, hogy délután kihelyezett értekezletem van és napközben is csak össze-vissza érek rá!
esetleg ha este is megoldható, akkor hazafelé menet beiktathatom a meet-et. -
[w]
őstag
valahogy a te futóműved és felszereltséged nem érdekelt annyira, mint a Polo-é
ráadásul féltem az empíjómat ezért nem mertem vele előtted mutatkozni
@strike-force: valahol megértem a dolgot, nekem is volt ilyen időszakommostanában már csak akkor költök rá, ha tényleg szükséges (nem férek a vinyón, kevés a ram). korábban egy p1@200-asom volt, mikor már mindenkinek 2000-es meg hasonló prockóval szaladgáló gépe volt. kicsit reaktív vagyok és csak sokára követem a változásokat. míg nincs mindenhol a64, addig nem hinném hogy váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest