Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Én PC-ésként feltettem rá az evopatchet, kicserélte a címereket, meg a mezeket.
Jó érzés, hogy pl. a Sassuolo saját mezében tolja ellenem.
Illetve néztem, hogy a csütörtöki updattel több új arc is bekerült, Isco meg Reijnders tűnt fel elsőre.
-
redingitell
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Én is tolom bár én az olasz bajnokságban. Viszont valamiért úgy érzem, hogy legend szinten könnyebb mint eggyel lejjebb....
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Hogyha csak az Offline játékosréteg felét bevonzották ezzel a frissítéssel, akkor már jó húzás volt ez a MyLeague... Részemről egy jó kiegészítő mód, amikor minden event készen van, akkor még se a "semmiért" játszok, legalább van benne egy kis tét.
Így pár nappal a frissítés után, kicsit változott a véleményem már, jó kis Update lett ez, hosszútávú motivációt adnak ezek a napi büntetők is, rendesen várom a másnapokat.

-
underdark
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Milyen erősségen játszol?
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Örülök, hogy így tetszik!
Azért remélem nem tudják le ennyivel a Master League-t, vagy legalább fejlesszék tovább a My League-et. -
ROBREGGAE
tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Én is PES6-ban meg a PES21-ben nem tudom mennyi szezont toltam végig, több gigányi patcheket telepítettem a játékra anno.
Viszont ott sose felejtem el rendesen volt válogatott szünet, volt, hogy nem lehetett emiatt játékosokat keretbe tenni, a sérülések is rendszeresek voltak, ezért sokat kellett gondolkodni kit játszass meg pihentess a fontos meccsek előtt.
Na és persze lehetett igazolni, vagy felhoztál noname játékosokat az ifiből, akik fejlődtek és nagy játékosok váltak belőlük.
Nem hiába, ez egy Master League light, de nyilván, aki nem akar online játszani, el van vele.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
A PES vonalat nem véletlenül engedték el. Belátták, hgy elvesztették a háborút a Fifával szemben. Vannak a Konaminak más fejlesztései, játékai, amelyek sokkal több pénzt termelnek, azokkal foglalkoznak nyilván. Efootball-ra meg ráállitottak pár embert akik néha csinálnak valamit. A futballhoz nem értenek, de ez már nem számit, a Konamit nem érdekli már a futball, ez nyilvánvaló.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Gyorsan ránéztem, legtöbbször Durandil PES szokott jókat leakelni X-en, de semmi sem szól a Master League-ről sajnos.
Ennyit írt: "Next update on November 2 will be 3.2.0 and hopefully the launch of MyLeague mode and special event for AFC Asian Cup according to the game files. But certainly nothing else, don't expect any surprises from Konami which has still not communicated about future & deleted roadmap."
Tehát hogy remélhetőleg elindul a MyLeague (ami nem Master League), és egy speciális event az Ázsiai Kupának. A MyLeague is jó lenne egy kis vérfrissítésnek, de ez még mindig nem az lesz amit mindenki vár.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Ezt hol olvastad? És kik tesztelték?
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Engem zavar midnenféle kijelző, főleg ha nem látom a bedobást vagy a szögletet tőle.
Ilyen tulkok vannak az első ezerben. Összeszrkiptel neki a játék egy gólt (saját játékosommal szerelt, aztán meg a szokásos lehetetlen nagyterpesszel lépett bele a passzba) aztán 10 emberrel befosva védekezik a 16-osánál és csak rúgdossa kifele a labdákat.
Szerencsére sikerült feltörni és megfordítani, de azért felhúzott, hogy ilyen antifutballal eddig el lehet jutni.
[link] -
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Igen, fapados az egész. Nem értem mitől több mint 40 GB a program? Ezt még 10 GB-ból is meg lehetne csinálni, de lehet, hogy a feléből is... Nagyon üres ez a játék, a grafika meg szörnyű, PC-n legalábbis. Nemrég játszottam egyet a Football Life 2024-el,(sokkal jobb a grafika),aztán csak néztem nagyot amikor a játékos úgy vette át a labdát, hogy felpörgette maga előtt és kapásból vágta a hálóba. Na, ilyet az eFootball-ban még nem láttam, pedig az ilyenek adják a futball savát- borsát.
A labdafizika is jobb volt a PES-ben. Csak nevetni tudok, amikor az eFootball-ban a gép által irányitott játékos kritikus helyzetbe kerül utolsó emberként,és már-már elveszem töle a labdát, amikor teljesen életszerűtlen módon a labda nagy sebességgel kivágódik oldalra,holott semmi olyan nem történt ami ezt indokolná. A labda
természetesen egyik saját játékosához kerül ...Na, ennek semmi köze a labdafizikához, soha nem láttam még mérkőzésen a labdát igy pattanni.Nem is pattanás ez, a program egyszerűen eltünteti a labdát a veszélyes helyzetből, mert nem akar gólt kapni. Nevetséges. -
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Szerintem a Konami most tesztüzemben müködteti a játékot. Felmér néhány dolgot: keletkezik-e elegendő bevétel, hogyan reagálnak a játékosok a folyamatosan erősödő lapokra, stb. Aztán majd döntenek, hogy megéri-e komolyabb fejlesztést belerakni az eFootball-ba? Tartok tőle, hogy ez se váltja be a reményeiket, ahogy a PES, amit nyilván nem azért kukáztak, mert olyan sok bevételt termelt. Senki nem szokta levágni az aranytojást tojó tyúkot...
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
A játékmechanika most már jobb mint a 21-ben szerintem. Csak a scripttel nem vagyok kibékülve, de azzal nagyon nem.
Coint meg nem kell venni valódi pénzért és kész, gyűjtögetni kell és okosan költeni. Tőlem jöhet akár 999-es Messi is, elvagyok azzal ami már egy éve megvan. Kicsit zavaró ezek ellen az összevásárolt csapatok ellen játszani az igaz, de a többség nem zavar vizet, mert nem tudnak játszani. Aki meg tud játszani az többnyire nem vásárolja össze magát, mert megy neki anélkül is. Ellenük már nehezebb, de ez nem baj, szeretjük a kihívást és a jó meccseket.
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Pedig mennyi jó nő van ott
Úgy látszik most kicsit engem tolt a játék, bár olyan nagy hátszelet nem vettem észre, csak annyit hogy oda mentek a passzok ahova nyomtam, meg tudtam gólt is rúgni kapufák meg lehetetlen védések helyett. Ki is lépett a végén az ellenfél.

[link]
Ez a japán lapos Dimarco talán a legjobb szélsőhátvéd a játékban, nagyon ritka, hogy nincs ott az emberen, mellette fölszántja a pályát, a minap betettem offensivebe, alapvonaltól alapvonalig fel alá futkosott úgy hogy nem hagyott rést hátul és mikor cseréltem a 70. környékén még mindig volt vagy 25% stamina a tankban. -
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Ukrán. Rúgtam már én is hasonló sorozatot Modriccal egyet-egyet az ellentétes kapufákhoz. Ki is lépett egyből az ellenfél😂
Ezek a lekészített lövések elég jól működnek ha van hely és a lövő lapján ott vannak a megfelelő skillek. -
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Csak lehúzunk a negatív energiákkal.
Rég óta nyomom, lehet kicsit kiégtem.. Majd egy jó Update visszaránt. 
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Arab kommentárral játszol?
Amúgy asszem ez a csatornája [link] -
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Na jó de mit tud az ember csinálni kilépésen kívül, mikor nyomja az ember az irányzékot egy adott irányba, abba az irányba is áll a játékos, aztán mégis 40-60-90 fokkal más irányba adja a passzot vagy egyenesen az ellenfélnek, nyomja a szerelést azt nem lép oda a védő csak nézeget, nyomja a felszabadítást azt odarúgja az ellenfélnek, vagy éppen a gép a saját játékosoddal jön oda és blokkolja le a felszabadítást vagy egyenesen leszerel és odaadja az ellenfélnek a labdát, közben az ellenfél kapusa a lehetetlent is kivédi, vagy sorozatban csak kapufákat rugdosol stb...
Mi értelme folytatni, hogy még szopjon az ember 4-5-6 gólt? Ha lejt a pálya onnantól vége a játéknak, onnantól ez már nem szórakoztatás, olyan mintha sakkoznál valakivel, leütnéd a vezérét aztán előhúzna egy ugyanolyan figurát a zsebéből azt felrakná a táblára...Ezt mindenki érzékeli és nem tudnak mit csinálni, minthogy felállnak az asztal mellől.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Gratula!

4.-re sikerült a Themed Event, 3 darab Div 1-es, és végül egy Div 2-es ellen sikerült nyerni. De itt meg olyan simán, hogy 22. percbe ki is lépett a gyerek. Az első három meccs első félidejében pedig végig pariban voltam, volt, hogy vezettem is, de aztán jött az hogy felfelé húzom a védőm de lefelé szalad, stb... Ezek brutál idegesítő dolgok, mert úgy érzem hogy szó szerint rabolja az időmet a játék. Amikor jobb vagyok az ellenfélnél, de képtelen vagyok nyerni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
fczolika77
üzenetére
Jó lett. Szép munka.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
A cselezés nem könnyű, de itt nem is kell, elég forgolódni és máris tisztára jatszottad a játékost. A valóságban nem lehet ennyire fedezni a labdát forgolódással, ha mégis megpróbálja valaki, akkor pillanatok alatt labdástól rúgnak oda úgy, hogy fájjon... Kicsit túltolta ezt a forgolódást a Konami, de legalább szórakoztató. Viszont csak alap sebességgel lehet forgolódni a labdával, felgyorsulva nem, folyamatosan változtatni kell mozgás közben a sebességet.
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Nálam két alkalommal is pazar volt a világitás. Ha minden esti meccs ilyen lenne akkor semmi problémám nem lenne az esti meccsekkel, de ez csak kétszer volt, minden más alkalommal botrányosan gyenge a megvilágitás. Ha meg tudják csinálni normálisan is, akkor miért ilyen?
Mostanában két dologgal szórakozok. Mivel túltolták a forgolódást a labdával a fejlesztők, az a célom, hogy forgolódással bevigyem a kapuba a labdát.
Másrészt, mivel a kapus meglehetősen kint áll, a 16-os közeléből igyekszem átivelni felette a labdát. Nem könnyű, de meg lehet csinálni. Igy azért elég jól elszórakoztatom magam amikor már több góllal vezetek. -
redingitell
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Sokan várunk tartalomra....
De ha elindul az UFL, azt mindenképpen megpróbálom. -
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Alváshiány (csak úgy mint az alkohol) nagyon le tudja rontani a reakcióidőt. Nem véletlen kötelező a tachométer a teherfuvarozóknak.
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Köszi, de csak gyengék az ellenfelek div4-ben, egyszerűen leolvasható a játékuk. Div3-tól azért nehezebb dió, volt olyan aki 3-6-1-et játszott, 3 AMF, 3 CB 1 DMF hátul, 1 CMF +RMF/LMF, védekezésnél kékbe ment, támadásnál pirosba, megfogott taktikailag, nem tudtam vele mit kezdeni, mert teljesen leuralta a középpályát, kihozni nem tudtam, pedig 5-ös lánc+ 3 DMF volt nálam (2 db b2b, 1 anchor man). Most is azon gondolkodom mit kellett volna játszani ellene.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Azért van Neki ott szerintem, mert így rengeteg bizonyítékot lehet készíteni ezekről a nyomorult helyzetekről… Ilyenkor kicsit mindig elmegy a kedvem. Aztán persze vissza jön, de ilyen megvezetett játékmenet mellett semmi értelme a Ligázásnak.
-
Cambi
tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Nekem sincs, heti 4 meccsem van, ezért indulok csak a ligában, többet én se tudok vállalni.
Dream teamet már nagyon unom, nem tudom meddig kell még várni bármi tartalomra... -
Cambi
tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Szia, Discordon most is nyomunk két osztályos magyar bajnokságot, csatlakozhatnál.
Vannak coop bajnokságok is, dream team kupák, meg sima csapatos ligák feljutással, kieséssel. -
redingitell
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Én meg azt szeretem, hogy egyre sűrübben kapok igazi kretén ellenfeleket. Ha valaki jobb nálam (nagyon sokan vannak), azt elfogadom, ês már csak becsületből is végig játszom a meccset. Nem egyszer kaptam már ki 6-7 góllal.
De azt nagyon utálom, mikor a félidőben vezet az ellenfél 3 fával, és a második félidőben át sem jön a felezőn, mert trükköket próbálgat, illetve egy játékoshoz "ragasztja" a labdát. Na ilyenkor azonnal kilépek.... -
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Nekem a taktikai része az, ami miatt talán a legjobban szeretem ezt a játékot. Jó lenne, ha mélyebben bele lehetne nyúlni, de így is ki lehet okoskodni működő rendszereket, csak rá kell érezni az összefüggésekre.

-
BaJaZo
aktív tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Ez mind offline?
Ja, látom, nem.
-
VinoRosso
veterán
válasz
fczolika77
üzenetére
Sokkal jobban belátni a pályát. A radart nem szeretem mert elveszi a fókuszt a labdáról.
-
bubuska10
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
[link] Mert az 5-5 reális végeredmény.

-
TrueGooner
senior tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Hazai pályán lehet, Winter-ről - Summer-re. Egyébként igen, ez tényleg lehetne változatosabb, akár teljesen random.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért remélem nem tudják le ennyivel a Master League-t, vagy legalább fejlesszék tovább a My League-et.

Jó lett. Szép munka.