Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Megértem mind a kettőtök csalódottságát. Én csak 2 éve PES-ezem igazán, nem vagyok veterán. De az álláspontom az, hogy ráérek akkor szomorkodni ha ténylegesem sz*r a produktum.
Én a Pre-Order offert sem látom ennyire ellenszenvesnek. Mindenki kipróbálhatja a játékmenetet, a szervereket, és ha tetszik Neki, akkor költhet egy erősebb kezdéshez
Bizakodom benne, hogy jó lesz, és igyekszem figyelmen kívül hagyni ezeket a negatív dolgokat, mint például a rossz marketing, vagy az olyan apróságokat, hogy a trailerben csúnya volt a fű szerkezete. Mert biztos vagyok benne, hogy például utóbbit rendbe teszik a kezdésre, még is a kommentek 80%-a ezen idegeskedett. Max nagyot fogok koppanni, de vannak dolgok amik elképzelhetetlennek tűnnek, és a 2D-s fű konzolon egy olyan dolog.
Már nincs sok, bírjuk ki ezt a 2 hetet agybaj nélkül, aztá együtt sírunk vagy nevetünk úgy is. 😀
Szerk.: A FIFA játékmenetéből láttunk videót, de mit értek Vele? Ránézésre 98%-ban a Fifa 21-et látom. Ha pedig kiszeretnéd próbálni? Fizess az EA Accesért. Nem adnak ki demót, mert ott az EA Acces. Ez milyen mentalitás már? Elő kell fizetni, hogy kipróbálhasd, aztán ha nem tetszik ez van, de legalább lehúztak 1-2 ezerrel, jobban jártak mintha demóztunk volna... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest