Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
A megtorpanás jelen van a kezdetek óta, de mivel ebben a helyzetben megtorpanással együtt is kitudott ugrani Haaland, fogta a gép és visszahúzta a sebességét.
Minden egyes Patch Notes-ben benne van, hogy ezt a torpanásos problémát javították. És minden update után ugyan úgy jelen maradt. Szóval nem is értem ezt az egészet. Miért írják le, hogy javítva, ha ugyan úgy benne van? Ha meg a les miatt mozog vissza egy lépést ilyenkor, hát akkor inkább fújnák be a lest, ezerszer elviselhetőbb lenne mint ez. De a legjobb nyilván egy fejlett AI lenne...
Utolsó meccseimen Nekem is voltak olyan jelenetek hogy a sírás kerülhetett... Mbappeval labdát szereztem az ellenfél utolsó emberétől, 1v1 vihettem volna kapura, és a labda totál irreális módon a játékos csípője környékén "dadogott", amíg oda nem ért 1-2 védő és már nem tudtam kapura vezetni. Egyébként az utolsó frissítés óta ez a derék, illetve vállak körüli labda "pattogás/dadogás" is megszaporodott, legtöbbször akkor idézhető elő, ha R3-al felpöccintjük a labdát. De egyre gyakrabban fordult elő sima keresztlabdák után is, amikor a szélső átvenné mellkassal, a labda meg ott dadogott a nyaka körül...
Az eFootball update Augusztus vége, Szeptember eleje körül várható, tehát az FC24 megjelenése előtt. Akkor ráfekszek majd kicsit ismét, és ha nem javul érezhetően a játék, vagy nem hozzák el végre a Master League-t, akkor idén elfogok gondolkozni az FC24-en...
Mert bár szeretnék szimulációs jellegű focis játékot, akár FC24-ezhetek is, ha az eFootball ilyen marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Garanciás Zalman házak!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest