Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

válasz ROBREGGAE #818 üzenetére

A megtorpanás jelen van a kezdetek óta, de mivel ebben a helyzetben megtorpanással együtt is kitudott ugrani Haaland, fogta a gép és visszahúzta a sebességét. :W

Minden egyes Patch Notes-ben benne van, hogy ezt a torpanásos problémát javították. És minden update után ugyan úgy jelen maradt. Szóval nem is értem ezt az egészet. Miért írják le, hogy javítva, ha ugyan úgy benne van? Ha meg a les miatt mozog vissza egy lépést ilyenkor, hát akkor inkább fújnák be a lest, ezerszer elviselhetőbb lenne mint ez. De a legjobb nyilván egy fejlett AI lenne...

Utolsó meccseimen Nekem is voltak olyan jelenetek hogy a sírás kerülhetett... Mbappeval labdát szereztem az ellenfél utolsó emberétől, 1v1 vihettem volna kapura, és a labda totál irreális módon a játékos csípője környékén "dadogott", amíg oda nem ért 1-2 védő és már nem tudtam kapura vezetni. Egyébként az utolsó frissítés óta ez a derék, illetve vállak körüli labda "pattogás/dadogás" is megszaporodott, legtöbbször akkor idézhető elő, ha R3-al felpöccintjük a labdát. De egyre gyakrabban fordult elő sima keresztlabdák után is, amikor a szélső átvenné mellkassal, a labda meg ott dadogott a nyaka körül...

Az eFootball update Augusztus vége, Szeptember eleje körül várható, tehát az FC24 megjelenése előtt. Akkor ráfekszek majd kicsit ismét, és ha nem javul érezhetően a játék, vagy nem hozzák el végre a Master League-t, akkor idén elfogok gondolkozni az FC24-en...
    Mert bár szeretnék szimulációs jellegű focis játékot, akár FC24-ezhetek is, ha az eFootball ilyen marad... :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés