- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nehéz jelenleg ezt az egészet elképzelni, még akkor is, ha van egy Fortnite vagy egy Genshin, amelyek mind gyönyörek konzolon. De valamiért, nem tudom miért, egy futball játék más. Grafikailag toppon lesz, amúgy ettől én sem tartok (max koppanok egy nagyot
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF 3080 RTX V2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HP Prodesk 600 G4 // Core i5 8500T //16GB RAM // 256GB SSD//
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nintendo Switch Oled + 256 GB Sandisk SD Kártya + Fólia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell.