Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nehéz jelenleg ezt az egészet elképzelni, még akkor is, ha van egy Fortnite vagy egy Genshin, amelyek mind gyönyörek konzolon. De valamiért, nem tudom miért, egy futball játék más. Grafikailag toppon lesz, amúgy ettől én sem tartok (max koppanok egy nagyot
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- PlayStation 5
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell.