Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Nehéz jelenleg ezt az egészet elképzelni, még akkor is, ha van egy Fortnite vagy egy Genshin, amelyek mind gyönyörek konzolon. De valamiért, nem tudom miért, egy futball játék más. Grafikailag toppon lesz, amúgy ettől én sem tartok (max koppanok egy nagyot
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de hogy játék-mechanikailag ugyan azt a szintet üsse meg, picit elképzelhetetlen valamiért. Ez nem egy FPS, ahol forogsz és lősz, hanem pont amiért szeretjük, kifinomult mozgások, rengeteg animációval, és sok háttér számítással. Valamiért elképzelhetetlennek tartom, hogy egy mobiljátékban, egy játékos 10-12 féleképpen áttudja venni a labdát, és akkor még csak a labdaátvételről beszéltünk. Na de mindegy is, 25.-én kapunk egy új Trailert. Reméljük nem csak trailer lesz, hanem méllyebben belemennek a dolgokba. 3 nap és lehull a lepell.