Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Nekem a játékmechanika nagyon bejön. Szerintem a labdavezetés a legjobb az eddigiek közül, sokkal reaktívabb, dinamikusabb, mint a fifában, igaz fifa 20 óta azzal nem játszottam. Most lehet ütemcseleket csinálni, ha csinálok egy hirtelen ütem és vagy irányváltást végre normális sebességgel követi az inputot a karakter, emiatt lehet szlalomozni emberek között, a labda sem pattog el méterekre, hacsak nem valami gagyi játékost irányít az ember. Először érzem azt, hogy Messit irányítom amikor nála van a labda, ahogy ragad hozzá, ahogy irányt vált, felgyorsít, érezni lehet, hogy mitől olyan játékos a való életben, és miért olyan nehéz megállítani. A labdakezelés is jó egy-két szitut leszámítva. A lövőerő kicsit gyengébb mint kellene, a védekezés talán megint kicsit túl egyszerű, de mindezekkel együtt lehet egy jó passzos futballt játszani megfelelő taktikával és összeválogatott csapattal. Én quick counterre állítottam, mert ezzel megvan az opcióm mindenre, ha nem is első szándékból mert abból mindig elrohannak a játékosok, de ha hátra teszem labdaszerésnél és megvárom amíg felveszi a pozíciót a csapat akkor lehet tikitakázni is. Sőt szerintem jobban működik mint posession game esetében, mert abban nagyon statikus a csapatszerkezet, quick counternél meg vannak elmozgások következtében létrejövő területnyitások, ami nélkül csak eseménytelen passzolgatás a tikitaka. Altaktikákból egyedül a széles nyitást hiányolom, meg kár, hogy csak két játékosra lehet beállítani követő emberfogást.
A skillek egyedi eddzhetőségét bírom, így fel lehet edzetni olyan vagy akár jobb szintre a standard játékosokat is, mint a featured playereket. Nem költöttem 1 fillért sem a játékra, de így is OP csapatom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Razer Kraken V3 pro wireless headset
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest