Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz BaJaZo #377 üzenetére

Nekem a játékmechanika nagyon bejön. Szerintem a labdavezetés a legjobb az eddigiek közül, sokkal reaktívabb, dinamikusabb, mint a fifában, igaz fifa 20 óta azzal nem játszottam. Most lehet ütemcseleket csinálni, ha csinálok egy hirtelen ütem és vagy irányváltást végre normális sebességgel követi az inputot a karakter, emiatt lehet szlalomozni emberek között, a labda sem pattog el méterekre, hacsak nem valami gagyi játékost irányít az ember. Először érzem azt, hogy Messit irányítom amikor nála van a labda, ahogy ragad hozzá, ahogy irányt vált, felgyorsít, érezni lehet, hogy mitől olyan játékos a való életben, és miért olyan nehéz megállítani. A labdakezelés is jó egy-két szitut leszámítva. A lövőerő kicsit gyengébb mint kellene, a védekezés talán megint kicsit túl egyszerű, de mindezekkel együtt lehet egy jó passzos futballt játszani megfelelő taktikával és összeválogatott csapattal. Én quick counterre állítottam, mert ezzel megvan az opcióm mindenre, ha nem is első szándékból mert abból mindig elrohannak a játékosok, de ha hátra teszem labdaszerésnél és megvárom amíg felveszi a pozíciót a csapat akkor lehet tikitakázni is. Sőt szerintem jobban működik mint posession game esetében, mert abban nagyon statikus a csapatszerkezet, quick counternél meg vannak elmozgások következtében létrejövő területnyitások, ami nélkül csak eseménytelen passzolgatás a tikitaka. Altaktikákból egyedül a széles nyitást hiányolom, meg kár, hogy csak két játékosra lehet beállítani követő emberfogást.
    A skillek egyedi eddzhetőségét bírom, így fel lehet edzetni olyan vagy akár jobb szintre a standard játékosokat is, mint a featured playereket. Nem költöttem 1 fillért sem a játékra, de így is OP csapatom van.

Új hozzászólás Aktív témák