Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• everest140

tag

Én is időnként rá szoktam nézni de azt kell hogy mondjam az online content, ami benne van rettentő unalmas és repetitív, mindig ugyanaz az event jön más képekkel és semmi változatosság, nem érzi az ember a késztetést arra, hogy minden héten megcsinálja.
    A játékmenet nálam borzalom, irreálisak a meccsek. Van hogy a csatárom ajtó ablaknál megkapja a labdát és elesik benne. Bíró össze vissza fúj, olyanra ad 11-est hogy nem is ér össze a 2 játékos a visszajátszásban. Sima védekezésnél nyomom az A-t amivel fogom a védőmmel az ellenfelet jön felém elesik a semmitől és sárgalapot kapok.
    A seasonal divisionoknál is vannak érdekes dolgok. Nekem fura ez a resetelős rendszer, hogy újraindul időnként a bajnokság. Feljutok div 4-be 2400 ratinges csapattal, erre div 1-es 2700-as ellenfeleket ad. A 3-ik ilyen után már kiléptem. De olyan is volt, hogy totál kezdőt adott div3-ba voltam és div 9-est, aki még irányítani se nagyon tudta a játékosait. Gondolom ez azért van, mert már a kutya sem játszik vele, mert unalmas.
    Valahogy úgy érzem, hogy a fejlesztők sem erőltetik meg magukat, inkább a minimumot hozzák és megpróbálják életben tartani a játékot, de semmi több. Pedig már azért rengeteg idő eltelt azóta, hogy kiadták félkészen. Talán anyagi szempontból nem kifizetődő dolgozni rajta, mivel már alig játszanak vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés