Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhair
csendes tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest