Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhair
csendes tag
mert a 4-es a manual passz elvileg, csak még erre se voltak képesek, hogy azt átírják
-
Rhair
csendes tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek! -
Rhair
csendes tag
Eddig se volt esélye a PES-nek, de olvasva a konkurencia újításait még ennyi se lesz. Én is offline szerettem a játékot, de most sokkal vonzóbb a másik játék. Rengeteg az újítás, ez meg egy demó lesz megjelnéskor? pff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest