- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Offline egyeltalán nem lesz esélye a PES-nek, mert 2022 előtt nem lesz offline része, a 9 csapatos mobil grafikás demót ne nevezzük annak. 😀
Azért mondom ezt, mert van egy interjú (egész pontosan ez: [link]), ahol elhangzik a következő állítás:
"While the core game engine is the same for console and mobile, we’re working to ensure the best gameplay experience on each platform,” he says. “[New-gen] consoles and high-performance PCs allow us to devote more resources to gameplay, so we’ve included a variety of elements that are not possible on mobile, such as 3D lawns, spectators’ realistic movement, cross-processing of moving kits, rich lighting, and motion blur. This is something that cannot be achieved on a mobile device."
Majd egy bekezdéssel később:
"Kimura stresses that some of these features will “not be included at the time of release” and will be “implemented in a future update”.
...Ha úgy értik, hogy megjelenésekor még 3D gyep sem lesz a játékban, akkor szerintem mindent elmondtak, és valóban egy mobiljátékkal nyitnak konzolon.
Igyekszem pozitív maradni, de napról-napra tesznek olyan nyilatkozatokat hogy égnek áll a hajam, és lassan kénytelen vagyok igazat adni a kételkedőknek.
Szerintem az UE5 motor eltolása okozza Nekik a legfőbb galibát, de miért nem tudják lekommunikálni ezt? Az pedig, hogy mkstmár hivatalos forrásból tudjuk, a "a játékmenet minden platformon megegyezik, csak grafikai különbségek lesznek", szintén aggodalomra ad okot, mert sosem láttam még konzol minőségű fizikát mobiljátékban. Szerintem (de nem értrk hozzá), nem lehetséges.
Másfelől a FIFA-val továbbra is ugyan az a problémám: Hiába lehet színezi a stadiont, és saját csapatot készíteni (ez egyébként PES-ben is megvolt, hogy egy alap PES kerettel indultál), de 3 meccs után unalomba fullad a játékmenet miatt.
Szar dolog a várakozás. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest