Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

Szerintem is jó irányt vett a játék a frissítéssel, és ez nem csak ilyen "placebo" érzet.

Olyan dolgokat javítottak, amik alapvető elvarások lennének egy játéktól, de sajnos még sem voltak készen. A frissítés óta viszont SOKKAL játszhatóbb a játék, többek között ezek miatt:

• Gyorsult a labda és a játékosok mozgása is, ezáltal jobb, gyorsabb labdajáratásokat lehet létrehozni.

• Mintha javult volna a cselezés input is, bár nem vagyok egy nagy csel-mágus.

• Javult a kapuralövés .

• Javult a jázékosok fizikája. A labdára, és más játékosokhoz is sokkal jobban reagálnak a játékosok. Emiatt jobbak az ütközések, és kevesebb az "elhagyott" labda.

• Javult egy csomo animáció, sokkal kevésbé darabosak az átvezetők is.

És még sok apróság, de ezek azok a változások amik minden mérkőzésen szembeötlőek. De nyilván aki 5 percnél nem ad neki többet, az nem fog belőle semmit sem észre venni.

Ez a játék még mindig nincs kész, azt szögezzük le. De az első update mindenképpen jó irányba indult el. Én élvezem vele a játékot.

A steames értékeléseket meg hagyjuk. Felrobbant a net a negatív kritikáktól, amik jogosak voltak egyébként, és még az is szalad leszavazni, aki ki se próbálta, csak "aah utálkozzunk, ezaz!"

Kell még idő. Megjelenés előtt nem erre a játékra számítottam, de Április, Május környékén szerintem nagyon fasza kis játék lesz ez!

Ja igen, a védekezés! Egyetlen egy futballjátékban sem volt ennyire realisztikus a védekezés, Nekem a kedvenc részem a játékban, bármilyen fura is. Sok gyakorlás kell majd hozzá, hogy mesteri szinten menjen, de baromi jó lett. A jockey, a fizikai-párharc, illetve az álló/becsúszó szerelés vagy blokkolás megfelelő kombinációjának megtalálása nagyon jó kihívást jelent!

Akinek most nem tetszik Én azt is megértem, de azért updatek után nézzen rá mindenképp, mert kifogja ez forrni magát. :)

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés