Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
En cask F2P tolom...nem koltok coinra. Most vettem egyedul ezeket az olcso, beugro jatekosokat, vele jott keves Coin, Silv-Nistelr @ Bati...plusz 3 Holland player csomagban.
2500 alatt volt az egesz, meg ugye par 100 Coin ezekkel, ez megerte.De amugy total csak gyujtom in-game a Coint es forgatom be valami jo kartyaba, ha vagyok.
Eventeket meg Tournamenteket, napi belepeseket meg jatekokat megcvsinalom igy jon par dolog azert, meg kartya is.
Meg akkoriban a PES2020 volt utoljara, meg utana ezt is felraktam asszem 21 vagy 22 ben, csak most ujat kezdtem, nem adta be valamiert az emailemre a profilomat.
PvP keveset vagyok, szar a szerver, meg az a balfax SmartAssist...PvE be meg a Script, a gepi belenyulas es az idiota biroi dontesek, hibak akasztanak ki.
De par meccset mindig tolok, naponta.Probalgatom az EAFC 26 ot is, SingleCarr ott egesz jol leptek elore.
Most megnezem ezt az UFL jatekot, hatha jo a gameplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest