Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
En cask F2P tolom...nem koltok coinra. Most vettem egyedul ezeket az olcso, beugro jatekosokat, vele jott keves Coin, Silv-Nistelr @ Bati...plusz 3 Holland player csomagban.
2500 alatt volt az egesz, meg ugye par 100 Coin ezekkel, ez megerte.De amugy total csak gyujtom in-game a Coint es forgatom be valami jo kartyaba, ha vagyok.
Eventeket meg Tournamenteket, napi belepeseket meg jatekokat megcvsinalom igy jon par dolog azert, meg kartya is.
Meg akkoriban a PES2020 volt utoljara, meg utana ezt is felraktam asszem 21 vagy 22 ben, csak most ujat kezdtem, nem adta be valamiert az emailemre a profilomat.
PvP keveset vagyok, szar a szerver, meg az a balfax SmartAssist...PvE be meg a Script, a gepi belenyulas es az idiota biroi dontesek, hibak akasztanak ki.
De par meccset mindig tolok, naponta.Probalgatom az EAFC 26 ot is, SingleCarr ott egesz jol leptek elore.
Most megnezem ezt az UFL jatekot, hatha jo a gameplay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest