- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a 701-es remek konstrukcio, igazabol az egyetlen gondom az, hogy a kijelző egy egészen picivel kisebb, mint ami már pont jó, ezért is akarok 8.9"-ost, az tökéletes lesz
a gépelést meg lehet szokni, bár még mindig megesik néha hogy á vagy ű helyett entert ütök
viszont a gyors gépeléshez nem árt valami kényelmes testhelyzet, kitekert pózban sokkal nehezebb gyorsan gépelni, mint egy teljes méretű billentyűzetena 10"-os nekem már túl nagy, ez a méret nekem tökéletes, pedig nincsenek vékony ujjaim
most is a 701-ről írok
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!
nem is nagyon szoktam elhozni a céges notebookot a szállodába, az egyetlen pozitívum a nagy kijelző lenne, de így sokkal kényelmesebb az éjjeliszekrényen, ágyban fekve nézni a South Parkot
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mikor külföldön vagyok, akkor erről intézek mindent (net, levelezés, chat, videochat, torrent, filmnézés, stb), és igazán remekül használható!