- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi all.
Én is beléptem ebbe a csapatba.
A héten hozzám vágtak egy bizonytalanul működő 4G -t.
Miután rákerestem, hogy mi is van benne, arra gondoltam hogy pont jó lenne egy NAS lelkének...
Szal atomjaira szedtem, és azt hiszem meg is találtam mi volt a baja.
A hűtőlemez rögzítéséből kihagytak jópár csavart, hogy azokkal pótolják a burkolati csavarokat.
Szal a hűtőlemez némi paszta felkenése után visszakerült a kellő mennyiségű csavarral, majd a burkolatba is raktam jópár oda passzoló csavart. Egyenlőre úgy tűnik eredményes voltam. A tesz közben nemvolt fagyás, stabilan indul, STB...Ma a rajta levő Win lecseréltem OMV (OpenMediaVault) -re.
Innen: [link] leszedtem a "openmediavault_3.0.36-i386.iso" -t, amit rufussal feltoltam egy pendrive-ra, majd telepít...
Simán első "rúgásra" összeállt minden. a kicsikét gyönyörűen elérem a hálózatról, ránézésre szépen teszi a dolgát.Egy kérdésem lenne.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne egy esetleges hálózatkimaradás után automatikusan elindítani a kicsikét ha visszajön a hálózat?
Nem sok kedvem van akkumulátoros alátámasztással, vagy szünetmentessel bajlódni...Mod:
Ja az akkuja halott a kicsinek. Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni azt feltámasztani?
Vajon meddig bírja hálózat nélkül egy 2 terás külső HDD-vel a nyakában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest