Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio11
tag
Hát még nem szedtem szét, de mivel az alaplapon van az SSD ezért a szalagkábelt kizárhatjuk.
Asztali gépnél láttam már ezt a hibát rögös pályafutásom során párszor és ott mindig a szalagkábel kontakthibája volt a probléma. Mivel a probléma szóról-szóra ugyanaz (tehát a bios látja a meghajtót és a hibaüzenet magyarul jön be-ergo elindul az xp bootolása) ezért a hiba valahol a "kvázi" ide kábel két vége között lehet. Ami jelen esetben az IDE vezérlő (ha jól tudom a déli híd IC végzi-javítsatok ki ha hülyeséget mondok) és az SSD vezérlő IC-je. Okfejtésem alapján itt lehet kontakthiba, vagy kula az IC (előbbi esetben talán egy kis hőlégfúvós pákázással meg lehet reparálni).
Vagy hagyom a sunyiba, csak bosszantó, hogy ha gyorsan kell valamire a kicsike akkor 10-15 percig cseszegetnem kell, hogy elinduljon az XP (ami mint mondtam utána atomstabil és a lehetőségekhez képest gyors is -mondjuk 2 giga rammal meg letiltott virtuális memóriával illik is neki gyorsnak lenni :-) )
Vagy kerítek bele egy alaplapot -ez sem elvetendő ötlet, mert mondjuk egy cserélhető meghajtós változatnak örülni is tudnék- csak nem túl nagy a felhozatal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest