Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz fo_di #5124 üzenetére

Sajnos nem tudom hol van lista erről, - vagy h egyáltalán létezik-e.

Egy ilyen járt nálam: 1015BX-BLK043W, megnéztem, a RAM ablak alatt a "csupasz" lap fogadott, nem volt ott a RAM, úgyhogy ebben 100%, h integrált.
    Talán a legdrágább verziókat kellene megnézni, amelyekben 6 cellás akku van.
    Azokon elvileg van USB3.0 is, de ilyennel még nem találkoztam sajna.

Pl. ennél írja, h "max 2gb", így gyanítom ebben cserélhető a modul.

De, érdemes erre is rákérdezni. Egyébként szerintem most elég gyér a 10"-os eeepc kínálat. Annó nagyobb volt a szórás, most pl. 6 cellás akkuval nem is találtam.

Asus oldalán is az szerepel az USB-nél, h; "*2 : Opcionális: 1 db USB 3.0 + 1 db USB 2.0"

Apropó, most látom akkor szépen beújítottak, és integrálták a RAM-ot a mostani típusoknál. :( Tavaly ez még nem így ment, volt olyan típus amiben cserélhető volt.

"*4 : A memória az alaplapra integrálva található, nincs rajta bővítésre alkalmas SO-DIMM foglalat. Az integrált memória nem szedhető ki és nem bővíthető."

mod.

Tessék, ez ugyan nem AMD alapú, de biztos van USB3.0. A bővíthetőség itt is kérdéses.
    Viszont ez már nem 65k. Ettől kicsit drágább a 1225B E450-nel, amin 100%, h van USB3.0, és 2 RAM slot van rajta, amit 8gb-ig lehet bővíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés