Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
montero7
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segitséget, végül is megvettem.. Nemtudom hogy reklám helye-e , de SpeedShopéknál sikerült, 1005ös, fektete, nagyvinyóval, n2810, win7 starterrel, 109,990 huf ért ( azért lett ez, mert áfát visszakapok
"szóval itthon is forgalmazzák win7el, bár a fullalap verzióval, és ami a legröhejesebb az egészben, hogy elvileg ugye ez a legdrágább 1005ös verzio. Namost Asusék úgy gondolták hogy ehez nem kell ajándékba kistáskát adni ... elég vicces nem?

amugy az első benyomások jók, a jobboldali asusos matricákat már nyom nélkül sikerült is eltávolitani. Úgy látom hogy ez mattkijelzős változat, legalábbis abszolút nem tükrös, ez kicsit furcsa. A billentyűket még szokni kell, amúgy minden klappol, remélem 2 hét után is igy fogom gondolni

csomagolásról meg annyit, hogy ugye gyári doboz felnyit, maga a netbook volt egy nagy " papirban" , és ugyanilyen volt, kisebb változatban a bill és a kijelző között..
elsőre ennyi, sztem egész este nyuzni meg telepitgetni fogom

pá
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"