- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, azért a bios-ban lehetne még kotorászni, de mindegy.... Nekem is ilyen kártyám van, csak más lapban. Egyszer meg kellene próbálni a többi cuccost tesztelni (mem., proci). Ha ezek jók (szerintem azok, de biztos ami biztos), akkor egyszer azt kellene megpróbálni, hogy megy dx7-tel a kártya. Ja, meg matroxéknak van teszt progijuk, azt is futtatni kéne. És persze az intall után a köv. legyen a sorrend:alaplap driver (addig SEMMI!) (ha van raid akkor az is), directx, aztán vga driver. Amúgy azt csiripelték a verebek, hogy van még bőven bug az xp-ben is, meg a hozzá való driverekben is. Ha nagyon profi hardveres vagy, akkor mérd ki a táp feszültésgit, hogy mindenhol jó-e? Na meg egy jó tanács: amikor feltelepüpt a win, akkor először mentsd le image-be, ne kelljen minden cumi után újra telepíteni. És még valami: nem értem, hogy miért nem vettem észre előbb a topicodat, pedig lépten-nyomon erre kajtatok.
-
karib
addikt
Hát, igazából lövésem sincs, de pár tipp:
Kártya oké, megy máshol. Lapban más kártya?
Elsőként talán BIOS-ban Load Fail-Safe Defaults, hátha valami el van állítva. Ha nem jön be, akkor manuálisan lehet piszkálgatni a videokártya körüli beállításokat: az összes Video BIOS Shadow kikapcs, Fast Writes kikapcs, AGP 2x-re visszalép, Aperture Size 64 MB.
Hirtelen ennyi, de az is elképzelhető, hogy csak nem szeretik egymást :(
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged