Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz fokukac #1534 üzenetére
ezt most találtam :
''Aki ebay-ezik, annak ajánlom figyelmébe (ha esetleg nem ismerné) az AuctionSniper nevezetű oldalt. Nagyon hasznos, és 100% biztonságos, előszőr én is kételkedtem benne, de olvasgattam itt ott, fórumokon, és ami a legjobb benne, hogy egyszerű kezelni. Ha valaki nem következtetné ki a nevéből, ez egy automata aukció leütő oldal, nem kell úgyhagyni a gépet ahhoz, hogy az aukció vége előtt akár 1-2-3 másodpercel leüsse magától.
ui.: ha valaki használná, avagy elkezdené használni, a 'saját felelőségére' üsse be az 1másodpercet ahova kell, az nem 100% jó, mert ha esetleg túlterhelés lépne fel, nem biztos hogy időben leüti.''Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz fokukac #1534 üzenetére
Igen használják sokan ezt az automatikus licitet, viszont ezek fizetősek, azt hiszem a megnyert licit egy részét kell fizetni értük. (1%?)
Nálam annyi a taktika ha nagyon meg akarok venni valamit hogy a vége előtt kb. 3 másodperccel beütöm azt a legnagyobb összeget amit még megér az árú nekem.
Ha valaki automatikus licitet használ és megér neki egy jegy mondjuk 80 dolcsit te pedig max. 60-at szánsz rá akkor úgysem nyersz, ha nálad belefér a 100 is akkor pedig hiába van automatikus licitje te fogsz nyerni 81-el. Ha nem készülsz az automatikus licitre mert az utolsó 5-10 mp.-ben még csak 40-en áll a licit akkor biztosan veszteni fogsz, mert nem tudsz annyit kézzel reagálni az utolsó másodpercekben hogy elvidd a licitet ebben a példában 81-ig. -
lesaux
veterán
válasz fokukac #2236 üzenetére
Onnan is kell vámot fizetni? Ez biztos? A srác azt írta, hogy nem kell, ne aggódjak. Amúgy mintha valahol azt olvastam, hogy a cseheknél adja postára, bár nem biztos, hogy erről a srácról volt szó. Kezdek összezavarodni, viszont már nagyon unom ezt az ebayt meg a haverját, Pély Pált.
-
juliabrilke
veterán
válasz fokukac #2248 üzenetére
Ez hülyeség egyébként! Az eladásnál ő jelölte be, hgoy külföldre is küldi a cuccot. Én így kaptam egy negatívat...Közölte az eladó, hogy nem küld külföldre. Megvettem máshol a procikat és mivel nem kellett másnak az eladó közölte, hogy mégis elküldi nekem.. Gerinctelenség nagyon. Az ilyen embernem nem merném előre elküldeni a pénzt.
-
_Yvorl_
tag
válasz fokukac #2338 üzenetére
Csak nehogy véletlenül egyszer mi fogyasztók is jól járjunk. Mert ugye ami nem igazán jelentőségteljes (és nem is igazán olcsobb az EU -ba) az jöhet mehet szabadon ahol viszont lenne értelme a vámuniónak, ott na mindjárt kitaláltak valamiylen más néven adót (pl regadó) Szóval ennyit a közös Uniórol.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
juliabrilke
veterán
válasz fokukac #2378 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a ''versichertes Versand'' olyan, mint nálunk amikor értéket mondasz a csomagodra. Ha elveszik, akkor ezt az összeget vagy ennek a 2x,3x vagy esetleg a többszörösét kapod meg. (meg talán a postaköltséget is) Itt nálunk valami 4x-es összeget fizet a Magyar Királyi Posta?
-
Flashcash
Közösségépítő
-
_Yvorl_
tag
válasz fokukac #4217 üzenetére
Hát akkor a helyedben úgy felejteném el a raiffeisent mint a szél. Én ersténél vagyok és sima deviza eladásin vont a paypal egyszeres váltással 179 es dollár árfolyamon. Szóval egyes debil bankok ökörségét ne keverjük a paypal menetével.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fokukac #4219 üzenetére
Bocsánat, hogy belekotty, nem vagyok közgazdász, de én ma vásároltam valamit 17.99USD-ért, amiért 3168HUF-ot vontak le az alábbi szerint:
Sell Rate 17.99 USD = 3,168 HUF
Én a CIB-nél vagyok, a mai deviza eladási árfolyamuk dollárra: 175.35 HUF. A PayPal 176.09 árfolyamon váltotta. Nem látok különösebben nagy lehúzást, de még egyszer mondom, nem értek hozzá, csak beledumálok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
L.T.
aktív tag
válasz fokukac #4222 üzenetére
Szép dolog ez, köszönöm mindenki nevében.
De inkább a PayPal topicban kellett volna. -
Flashcash
Közösségépítő
válasz fokukac #4219 üzenetére
A Paypal csak akkor nyúl le az árfolyammal ha hagyod neki.
Alapértelmezett beállításban a Paypal végzi el a deviza konverziót a saját árfolyamán, viszont ha a vásárláskor az utolsó lapon ahol a pay now gomb van bemész a conversion optionsbe ott pedig kiválasztod, hogy ne végezzen el konverziót és az eredeti devizanemben terhelje meg a bankszámládat akkor ezt a tételt nem bukod el.
Pont 2-3 napja vásároltam 13-14000FT értékben fontban és kb. 500FT volt a különbség a Paypal/MKB Mastercard között.
Ha jól emlékszem a conversion options csak premier accountal működik, viszont ingyenesen upgradelheted a personal accountot erre.
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz fokukac #4251 üzenetére
Azért ne nézz madárnak.
A guest-et azért kérdeztem mert a haverom bnőjének az unokatestvérének a szomszédjának a papagája reg nélkül használta a paypalt, legalábbi a blikkben ez a tény jelent meg. Mondom megkérdezem, hátha...
Ha már a mágiánál tartunk, az edit profile-ban, igazán átvarázsolhatnád az országot... Mert nekem mindent enged, kivéve azt.
Ami pedig az utalásos válaszodat illeti, köszönöm szépen, hasznos volt!
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fokukac #4251 üzenetére
"Confirmed address" létezik, szerintem a kollega azzal keverte; de ez már megint Paypal topik.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
L.T.
aktív tag
válasz fokukac #4261 üzenetére
A PayPal topicban is téma volt ez. Ott is nullát mondtak a vámra és 20% természetesen az ÁFA.
[Itt megnézheted]
OFF: Tudjátok, hogy hívják a számgépet a vámosok? Automatikus adatfeldolgozó gép -
Flashcash
Közösségépítő
válasz fokukac #4291 üzenetére
UK,USA,Hong Kong,Ausztrália általában innen jönnek meg leghamarabb a csomagok. Rendeltem már Ausztriából és Németországból is, az utóbbit valami UPS alapszolgáltatással + trackingel és katasztrófa. Észak Németországból kb. 15 helyen pakolták át a cuccot két hét alatt közúton mire ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest