Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• horvathd

aktív tag

válasz dave93 #8050 üzenetére

Én is most vettem először, úgyhogy friss az élmény. Lehet hogy azért olcsó, mert a postázás árának egy része úgyis benne van a termék árában, neked pedig a Magyarországra szállítás többletköltségét számolják fel.
    A követés szerintem nagyban függ attól, hogy a szállító cég/posta alapszolgáltatása ez, vagy külön díjat számít fel. Legjobb ha megkérdezed, az eladót, de ahogy a különböző blogokon olvashattuk, a követett csomagok, Magyarországra érve követhetetlenné válnak, és el is tűnhetnek.
    Ha "Buy it now"-val leütötted, akkor jön a lehetőség a fizetésre: "Pay now". Ha most fizetsz, akkor átvisz a PayPal oldalára, ahol belépve látod miért és mennyit fizetsz, ha leokézod, már meg is terhelik a kártyádat, és kész is a fizetés.
    A címedet pedig az eBay rendszeréből megkapja az eladó, így azt külön meg sem kell adod.
    Ami pedig a szállítási költségbeli eltérést illeti, azzal nem tudom mi, lesz az eBay szerintem a 2,4$-t fogja számlázni, a különbözetet pedig nem tudom, hogyan tudod megkapni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés