Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi29
tag
március 20-ig kellett volna megkapnom,PP-re meg semmi nem jött,kong az ürességtől.
The seller has responded to you and offered another solution to solve this issue.
Seller's message:
"Hi, Your package is in transit to your country. I shipped ASAP to your provided PayPal address. Your customs tracking # is CF 219 520 808 US. I did call the US Post Office and filed a claim to speed up delivery (either to you or return to me) as your package has tracking & insurance. The first claim filed was to Hungary - case # DE3580207 and the second claim was filed to Canada - case # DE3580215. Both countries want 32 working days to resolve the issue. Your package will be delivered if your address is correct. I will not refund. I shipped ASAP to your provided address. I did everything right as a seller. If your package is not delivered by the end of the 32 working days, the Post Office insurance will cover your package. Thank you, Pamela "Azon csodálkoztam volna,ha nekem adnak igazat.Adott egy 15 éve ott levő eladó 10300 csillaggal és vele szemben vagyok én a kb másfél hónapos regemmel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest