Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
Morzsibácsi #58972 üzenetére
Hm, érdekes.
Nálam körülbelül 2 éve fogtak meg egy hangkártyát vámon, de ott nekem kellett elküldeni email-ben egy számlát. Ilyet nem kaptam, semmit nem kellett kitölteni. Próbáltam megkeresni az emailt de nem találom.
(#58975) havri1: Én postán kaptam egy levelet, ott le volt írva valami egyedi azonosítószám, meg hogy ide és ide küldjem a számlát. Aztán pedig kaptam talán egy email-t, és el kellett nekik utalni az összeget amit megállapították. De eddig életemben 1x fogtak meg cuccot szóval passz.
Én is küldtem már USA-ba többször 40-50 ezer forint értékű 5-6 kilós csomagokat UPS-el amit MINDIG vámkezelnek és kötelező hozzá számlát csatolni. Nem kellett a vevőnek fizetni egyikért sem, kíváncsi lennék ott milyen szabályok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest