Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Yvorl_

tag

válasz tusi74 #4084 üzenetére

mondjuk hongongival jotapasztalatom volt de azert az angolokkal votl sok nyúg. Nem érkezett meg minden áru (egy összesítő csomagban (nem tudom elképzelni, hogy mondjuk 40 ruhából, pont 5 darab tetszik meg a postásnak és kiválogatva kiveszi))
    MAsik angol lekem hirdetett autoalkatreszt, na nem ahhoz valo volt nem jo volt a meret meg ugy semmi sem. Amikor meg ezert negativot adtam fel votl haborodva hogy dehat o bla bla bla.
    Szoval azert az angolok se fenekig tejfel.

• _Yvorl_

tag

válasz tusi74 #4084 üzenetére

Egyetértek.

Mondjuk nekem nagy szerencsém volt, mert életem első ebayezésénél, még hírét sem hallottuk a paypalnak (na jó magyarországon) és átutalással fizettem a vevő felé. Kicsit komplikált volt a lelkem , mert leirta, hogy milyen utvonalon (bankokon keresztül) küldjem a pénzt és akkor neki nem kerül semmibe.
    Na magyar banki papíron volt is átutalási utvonal rublika de mikor kértem a bankos segítségét a kitöltéséhez felháborodott, hogy én hogy képzelem hogy nem az ő utvonalukat akarom használni és ezt igy nem lehet (ezt se magyarba érdekes állítólag kint ezt is lehet.)
    Aztán végül úgy ment át. PErsze jóval kevesebb, mint ami az ár (mivel több lett az átutalási költség) volt. De szerencsére az eladó megértette hogy új vagyok látta az én és az országom tökölődését segített végig megértett és végül a különbséget se vasalta be elküldte a terméket azt kalap kabát, csak mondta legközelebb figyeljek oda a dolgokra mert nem mindenki nézi el nekem.

Aztán regisztráltam bidpayre azzal már jóval egyszerűbb volt a menet, csak nem voltam biztosítva. (de lekopogom nem történt baj azzal se)
    És végül megjelent az áhitott paypal... :DD

Új hozzászólás Aktív témák