- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
üzenetére
Azért az dühítő, ha eléred a játék maximumát, mert sprint nélkül lehúzott lövéssel még egy gólt összehoztam, de igazából biztos a vereség. Ami gyalázat, hogy nem tudnak vele mit csinálni, vagy nem is akarnak.
Na viszont az ikon pick beadta november óta második milla feletti lapomat. wWCarlos Alberto cdm verzió. Pont megvettem toty Koemant. Adtam is el.
-
miro.
senior tag
válasz
üzenetére
Felesleges.
Toty mbappe egy oriasi plusz volt.
De mi amit ebben az evben szerintem jol csinaljnk,hogy eddig egyetlen icon sbc-t raktunk ki,semmi hero,semmi icon,semmi hulyeseg amibol talan valami johet.
Mennyi esely van ezekbol jo lapot nyitni,de mennyi esely van ezekbol olyat nyitni,ami jo es meg neked pont kell is?
Nem csinalunk meg 100-200k-s sbcket akik ket het mulva nerfelve vannak,es szart nem ernek.
Ha egy honapig nem teszed bele ezekbe a foddereket,megtartod a coint amiket kapsz mindenert,akkor a havi potm-et kitud rakni.
Ha nem is egybol,de a harminc nap alatt ahogy lejar siman.
Ezek a lapok honapokig extrak,es rengeteget segitenek.
Plusz egy ilyen karacsonyi dompingnel,ahol omlott a magas fodder,belehetett tarazni pl egy vieirara,vagy akar egy bale-re.
Szerintem ezekkel sokkal egyszerubb fejlodni,ha betartod oket.. -
-
Clapaucius
tag
válasz
üzenetére
Nekem 49H van összesen a játékban és 26K-t "locsoltam rá" mióta kijött a game

Eladható objective pakkból nyitottam egy 90-es Ronaldo-t, aki elment 4,9M coinért, aztán másnap kinyitottam sima upgrade-ből untradeable verzióban is.Úgy látszik nagyon jól fekszek idén az EA haveroknál

Így lehet, kevés játékkal, sok kondiba járással.
Ja és ha megnézed a csapatot, kivétel nélkül mindenki untradeable, első nyitás.
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz
üzenetére
Volt egy 425k-s csomag amiben max 91 ikonnak kellett volna lennie az angol leírás szerint, a spanyol szerint meg 91+nak. Aki kinyitotta miután az appot spanyolra állította az ugyanúgy max 91est kaphatott, nem 91+t. Szóval aki így tett, az kapott egy 91+ ikon pakkot, mivel ugye ezt ígérte a pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bosszantó az tény sajnos igen

LendvaiFeri1
Kristof_94