- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Megjött életem első eladható iconja, viszont pont Gerrard az. Most adjam el, vagy majd péntek után?
Nekem is dupli jött a masteryből.
-
gjoe
addikt
-
gjoe
addikt
már látom előre, jövő héten Oscart kapok.
-
Kristof_94
Topikgazda
Div 3 upgrade reward, leginkább fodder, illetve a pickből egy eladható VVD. Marquez helyére érdemes berakni? Statok alapján a mexikói jobbnak tűnik.
A tokenből 2 fodder, még mindig nincs Schar. Maradt 4 lehetőségem... -
raven84
senior tag
Div3 rank1, pickből osimen, 50db 80+ ból 2 db 84es jött. KÖSZÖNÖM EA.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #2290 üzenetére
Persze nem azért írtam csak elég vicces, hogy még abból a sz...ból is dupla jön
-
thebigK
addikt
dehogynem lehet, mivel egyesével kell minden tokent beváltani, nyugi
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #2290 üzenetére
De lehet. Ha megnezed az sbc-ket akkor egyesével tudod bevaltani. Így a dupli storebol mehetnek. Egybe berakhatsz akár egy tucat caprarit is.
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92 #2287 üzenetére
Div3 rank1
Max 83 volt. Persze token az egyik dupla.
Pikk, if ami rá volt írva rating.
Kiraktam idegemben a 86 plus pikket
Persze 3 86os. Egyik Tomori ami 300k. Max kispad lehet így is. Hiába az az ár nekem nem ér többet mint egy 86os gold már sajnos. Max ha lesz rá jó evo akkor majd ér valamit. -
Dzsoki92
senior tag
Felbecsülhetetlen érzés mikor a tokenből is duplicate jön....
-
stilo18
addikt
válasz
Digestive #2283 üzenetére
Én visszamentem a régi taktikámra, aztán 2 nap alatt, kb 2x másfél óra alatt meglett az egész 0-ról...
4411-et tolja majdnem mindenki, hogy ez az op...aztán nálam katasztrófa volt...(Hétvégén wl-ben is...)
Visszamentem a 4 védő, 2cdm, 1cam, LW/RW/ST-re...aztán egyből minden sikerült...Plussz...
CR7-et Evoztam 87-re.... nevetségesen jó lap lett. Olyan lövések mennek be, amin már csak röhögni tudtam...
-
Digestive
veterán
Itt tart ez a szar játék:
Pedig ő is nagyobb név a fifában... Én tegnap este vért hugyoztam, h összekaparjam a maradék 8 pontot szintén div3ban.
-
toxicjew
addikt
Megéri haladni a season passal
PS: ez a fifa a legnagyobb okadek büdös szar a történelemben.
-
Digestive
veterán
Old gennek az agyrákja csak, h nem a saját kamera bállításaimmal indul 1-1 meccs? Nagyon durva. Olyan lapos szögben, h szart se látok a pálya távolabbi oldalából és egyre több meccsen van ez.
-
Dzsoki92
senior tag
Végre
-
Digestive
veterán
Nekem az idén véget ért a munka.
Megkezdtem a majd egy hónap henyélést a kedvenc Scallywag skót whiskymmel. Hátha így könnyebb lesz összekaparni a maradék 8 pontot rivalsban.
-
raven84
senior tag
Rakjátok, megéri !!
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #2272 üzenetére
Azokkal a fifakkal is jatszottam parezer orat, es a tapasztalatom ugyanez volt. A fifa20-ban konkretan volt idoszak, amikor div3 kornyeken voltam (akkor meg baromi nehez volt odaig is eljutni), majd 2 honappal kesobb mar div9-ben, es orultem ha megnyerem minden 10. meccset. Egyszeruen ha a jateknak olyanja van, div3-bsn is szarravertel mindenkit, ha meg olyanja, akkor div9-ben sem volt eselyed. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy az azonos dives matchmaking az legalabb 90%-ban csak mese/placebo/urban legend mar nagyon hosszu evek ota. Egeszen mashogy mukodik ez a jatek, es mas befolyasolja az eredmenyeket, nem ez.
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #2271 üzenetére
Sokkal érezhetőbb különbség volt fifa19-21 környékén még amikor bármilyen divből kieshettél sok vereséggel. Ez a zászlós megoldás annyiban más, hogy ha valaki rengeteg időt beletesz az simán feljebb juthat annál mint ahova való.
A másik oldal meg nem jut fel oda ahova való mert sok idő. Szerintem elite div-div2 között nincs óriási különbség a játékosok között. Nyilván a profi elit játékosok más szint, de ha elég időt beleteszel a rivalsba és nem vagy süket a játékhoz akkor feltudsz menni. Idén kicsit nehezítettek de a zászlókkal így sem megoldhatatlan.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #2269 üzenetére
Lasd a #2249 sorszamu hsz-emet.
Vszeg meg a rivalsben is full random, hogy honnan dob ellenfelet. Legalabbis en 5 ev alatt soha nem ereztem valodi kulonbseget az ellenfelek minosegeben, amikor div1-ben es amikor div9-ben voltam. Mindkettoben voltak felkaru, vak, halvaszuletett csecsemo ellenfeleim, es mindkettoben voltak olyanok, akik szarravertek, mintha en jatszanek hatrakotott kezzel, a fogaimmal iranyitva a kontrollert. Biztos vagyok benne, hogy rivben is barhonnan adhat ellenfelet barmelyik meccsen, max egy kicsit sulyozva a diveket, a tobbi jatekmodban meg 1000%, hogy total random a dolog, es nem fugg sem formatol, sem divtol.
-
-
bubuska10
senior tag
válasz
bodnarbenede #2247 üzenetére
Ha ez igaz, akkor ez rá a magyarázat. Redditről van. Div 3-ast simán összedobja Elite esportossal. Valszeg azért mert kevés a ténylegesen alkalmi, bénább játékos online, és emiatt kitolták a Divíziók közötti különbséget meccs indítás előtt. Amire tavalyelőtt volt már konkrét példa, amikor nem értettük miért jönnek a Season végén gold csapatokkal Div 2-be.
-
bubuska10
senior tag
Lehet azért mert most upgradeltek a fejlődős lapokat, de kérdés h miért tart az több óráig
-
bubuska10
senior tag
Na, hát sikerült megcsinálni a friendlyt tegnap késő este, ezúttal nem 0/14, hanem vagy 50%-ba sikerült nyerni. Viszont indítottam egy SB meccset World Classon, belőttem az elsőt és kidobott. Lehetett csatolni "bizonyítékot" PS-en, elküldtem nekik (gondolom sok értelme volt
). Ma reggel megint kipróbáltam, lőttem egy gólt, és megint a gólnál hibaüzenet. És azt írta h le van játszva, és h 0-0 lett - beginneren! Zseniális.
-
miro.
senior tag
Gyerekek tegnap voltam kint a salzburg-psg-n.
Tudtam,hogy a Hakimi egy kurva jo jatekos,de ez a Barcola is szenzacios eskuszom.
Ertem mar,hogy miert kap allandoan potm lapot.
Elobbi meg jobbhatved posztrol adott 3 golpasszt,abbol kettot be is rugtak. -
evibly
senior tag
Nem fogok panaszkodni, mert az nagyon furcsa lenne, de tény, hogy így kinyitni egy ilyen játékost, teljesen más érzés, mintha csak úgy simán bazi nagy szerencsém lett volna. Merthogy így is szerencsés nyitás, de ennél a picknél egyértelműen van valami bug a pack weight kapcsán.
Meg kell tanulni játszani vele, ilyen, aránylag korai szakaszban még soha nem volt Ronaldinho a csapatban, de valahogy megküzdök majd ezzel a kihívással😀 -
evibly
senior tag
Botrányos a játék, alig lehet DR-ban nyerni, látom, hogy minden szinten ez megy. Frusztráltságomban ránéztem erre a bizonyos pikkre, mondom maximum egyet nyitok. Az elsőből kinézett a Mester
Szédületes lap, majd remélem lesz olyan a gameplay, hogy tényleg, valóban ki is lehet élvezni a vele való játékot🤗 -
Digestive
veterán
Ha egy profi 25ből 2 meccset tud nyerni rivalsban, akkor mi ne panaszkodjunk.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy #2246 üzenetére
Jó, hát a 36 az túlzás volt.
De a friendlybe újak jöttek, nem ugyanaz, mert argentin olasz volt, most francia és angol. Legalább az megvan, és 50%-ban nyertem a One Nationösbe. Az argentinosat megcsináltam a múlt héten Rivalsba Lautaroval, most megint 0/20-at mutat tehát az is új, 2 nap és pár óra van rá. A Gerrardos-Milneres is új, és nem 2 hetes, ott nyerj 1-et+nyerj 6-ot, és nyerj 14-et van. De annyira mindegy. Holnap és holnapután "karbantartás miatt" áramszünet lesz nálunk, úgyhogy sansztalan.
Most olvastam Redditen is többen panaszkodtak az éjszaka, h képtelenek voltak nyerni.
-
válasz
nem arról volt szó, hogy nem div alapján lesz friendly hanem a friendly "forma" alapján. Gondolom itt azonos (legalább hasonló) win-lose arány lenne
-
EA's hit
őstag
válasz
Urban legend, placebo, vagy hivd ahogy akarod. Pont mint a wl-es teoria hogy forma alapjan ad ellenfelet. Egyik sem tobb talalgatasnal.
-
david368
aktív tag
Store pickből jött egy Kaká, viszont beépíteni csak úgy tudtam, hogy Chiesa kiesik a csapatból, nyomtam pár rivals meccset feljutottam div2-be, most érzem a teamet.
-
bubuska10
senior tag
Így 3/4 12-kor mondom szórakozok már egy kicsit
nekiültem friendlyzni, ha jól számoltam, akkor 14x léptem ki. Egyszer álltam legközelebb egy győzelemhez, akkor 2-0-ra mentem walesi zászlós barátok ellen, de azon is sikerült kikapni 3-2-re. Embertelen!
Mintha 2, de inkább 3 osztállyal fentebb lévők ellen játszottam volna folyamat. Hozzászagolni nem tudtam a legtöbb meccsen a labdához: pörögtek-forogtak mindig náluk maradt, bicikli csel abúzálás, Viníciusszal való futkorászás, finesse és power shotok 30ról.
Az is jópofa, h egész múlt héten nem volt XP-s küldi, most meg 3(-5) nap alatt nyerj meg vagy 36 friendlyt, meg még 20 egyéb tétmeccset argentínnal. Rivalsba meg 0 pontom van még, hogy lesz meg így az 1 token is?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Digestive #2234 üzenetére
Amugy nem lehet, hogy a konzolos store “mas”, mint a web vagy companion? Vagy mindenki tud itt spanyolul csak nem olvasta el, hogy mit ir?
Kezd real cucc lenni a jatek, a gazdagok meg jobban gazdagodnak. Minden evben egyre hamarabb.Jovore mar kezdesre dobalja Pelet meg Dinhot, persze csak annak aki elotte vett 5 millaert legalabb packokat es adott Ronaldot meg Charltont.
-
miro.
senior tag
A patch ota konkretan nem nyertem meccset,de golt se nagyon lovok.
Kene egy uj taktika,de nincs kedvem,unalmas a metat keresni.
Rivals nem lesz meg,a heten nem volt wl sem,illetve ezen a hetvegen sem akarok.
Majd talan karacsonyi szunetben.
Kezdem elengedni ezt az egeszet. -
Gaborz1
senior tag
válasz
#91658752 #2240 üzenetére
Volt egy 425k-s csomag amiben max 91 ikonnak kellett volna lennie az angol leírás szerint, a spanyol szerint meg 91+nak. Aki kinyitotta miután az appot spanyolra állította az ugyanúgy max 91est kaphatott, nem 91+t. Szóval aki így tett, az kapott egy 91+ ikon pakkot, mivel ugye ezt ígérte a pakk.
-
törölt tag
Mi ez a store pack?????
-
Gaborz1
senior tag
Igen. Én rámentem.
Zola volt a store pakkban és megjött a kompenzáció.
majd jövök flexelni hogy mi volt benne. -
raven84
senior tag
-
Digestive
veterán
Most nézem twitteren, hogy akik konzolon nyitották a bugos 91 ikon packot, azok nem kaptak kompenzációt. Mindenki más igen.
-
neo81
senior tag
-
raven84
senior tag
Fú én nem tudom mi a geci volt este ezzel a játékkal de az utolsó 3at nyerni kellett hogy meglegyen a 8... Irtózatosan fos ez a játék. UFL milyen srácok? Próbálta valaki? Nem hiszem hogy lesz kedvem ezzel már sokat szenvedni. A season tracken 8as vagyok konkrétan. Ilyen frendlikkel kell szenvedni meg a lófasz.... A pakkokban meg senki sincs, hogy leglább kártyákat próbálgatnék mint tavaly. Remélem jön hamarosan az exchange és legalább a menü grind mehet.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Bugos lenne a matchmaking? Objectives dolgokban 10-ből kb. 1-et sikerül nyerni.
-
marcess
senior tag
De Bruyne, Katoto, Dybala. Mivel még 4 napom van a munkába, így most már a decembert végig nyomom, úgyis lesz egy csomó időm, de én totyra elnyitom az összes coinomat. Ha utána tetszik a csapat maradok, ha nem akkor, ha abba nem is hagyom minden héten wl rivals biztos nem lesz.
Most így gondolom. -
Krytec
tag
Valami tényleg van a store pickel. Nekem is beadta 😀
-
Nandinagy
addikt
8-3-ról végül meglett a 9 win
Mondjuk vicc milyen meccseim voltak 8 után. Kapufáról támadóm luftot rúg üres kapura, a védőm hátba rúgja a társát és a csatár elé pattan meg hasonlók
Egyszer volt olyan mentem ziccerbe azt valami láthatatlan láb elrúgta előlem a labdát. Védő az 5 méteres környékemen nem volt. Az utolsó meccsen is valami német gyuri ellen nyertem 4-3-ra úgy, hogy 2 olyan gólt lőtt ahol tükörsimán enyém volt a labda hátul és az lett a vége, hogy a 2 védőm a földön a csatára meg viszi rá a kapusra és gól
Igazából a 2 token kellett a packok nyilván lófaszt nem adtak. A 3 db eladható 84+ pick meg adott egy 87-88-Bürki triót. -
miro.
senior tag
84+ pickbol jott egy 89 Gerrard.
O fasza meg? -
Kristof_94
Topikgazda
7 győzelemnél 5 meccs nyilván nem volt elég a 9 winhez így 8 lett a vége. Egyszer csak átszakad az a gát...
Salah base lapja jó vétel volt, zseniális finesse gólokat lőtt. Ha van tere, akkor nagyon veszélyes tud lenni.
Kipörgettem a Gerrard/Milner küldetést is, de csak foddert adott. Szóval ma eset már mehet a rivals grind Schar reményében. -
Aguinaga
őstag
válasz
bodnarbenede #2217 üzenetére
Tuti nem véletlen, csak aki nyit egy if Lacazettet, mint én, az tuti nem fogja nagy dobra verni, mint aki a 3. próbára nyit egy Dinhot.
-
raven84
senior tag
Van valami pick a storeban ami dinhot osztogat toty messi stílusban. Ha valaki rá akar menni. Bár gondolom gold Saliba őt is megeszi de mind1.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive #2211 üzenetére
Az az 1 promo amire tuti nem rakok el packot. Halál felesleges. Az elmúlt években akárhányszor kaptam TOTY-t az mindig upgradekből jött. Annyira jó az a toty, hogy még középszar lapot se nyissak ilyen packokból
#2210Sandros112
Én is mentem jó párszor 16-17 wint tavaly-tavaly előtt meg ha rivalsoztam akkor elite is laza volt, de mivel idén kiherélték a cselezést így 8-10 wines játékos lettemIgazából annyira nem érdekel már, ígyis próbálom a saját játékom játszani több kevesebb sikerrel.
-
Sandros112
tag
Én nem tudom mi történt az idei játékkal. Korábbi években 14-16 wines játékos voltam a WL-ben, de volt rank 2 és rank 1 is néha. Elite mindig megvolt rivalsben. Most div 2 és 3 között mozgok és az utóbbi 3 hétben kétszer is csak 7 win lett a wl.
Fogalmam sincs, hogy mi lett az elmúlt 3 hétben, de semmi nem megy.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew #2208 üzenetére
Mondjuk engem már komolyan elbizonytalanított mit is vegyek ki. Rodrygo lenne a legjobb, de mire megszerzem simán lesznek hasonló lapok. Az icon-t óriási lutrinak érzem. Ha ad is valami jót az tuti védő lesz oda meg ígyis van 6 játékosom. Szóval maradnak a fodder packok, de ahhoz meg megkéne várni valami jó promot.
-
toxicjew
addikt
Meddig tart ez a mastery lap gyűjtögetés? Csak most néztem a rewardokat. Nem rosszak, viszont már van duplicatem sb lapból, az úgy elég fasza
-
-
toxicjew
addikt
Unalmamban csináltam egy hero picket, megjött végre az első dub belőle. Lucio
Ideje volt már.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10 #2197 üzenetére
Örülök
Ödevel nagyon szórakoztató tud lenni a kissrác. Én nagyon imádom mert amellett, hogy így játszik nagyon szerény is.
Arsenalos nem fog kiemelkedő lapot kapni mert PES szponzoráltak. De ahhoz képest egyébként nagyon extra lap.
#2199Kristof_94
Longstaff!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest