Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• miro.

senior tag

válasz Nandinagy #1916 üzenetére

Alapvetoen igazad van,sot talan keves az a 70% amit irtal.
    Viszont szerintem most masrol van szo ezzel.
    Szvsz olyat talalt ki az EA ami eddig meg nem volt.
    Nagyon ki fog nyilni az ollo az atlag es a profi/youtuber/egyszeru de kiemelkedo jatekosok kozott.

Emeltek a wl rewardot,de ahol igazan nagy lett a szakitasi lehetoseg,az (nem emlekszem pontosan) 13-15 win-nel van.
    Oda atlag jatekos nem tud eljutni.

Itt vannak a tokenek,regen grindoltal,ha idot tettel bele,akkor az osszeset majdnem meglehetett szerezni.
    Most teljesitmeny melle tettek ezt is.
    Ki van mar most szezon valtas utan mar div3-ban? Aki ugyes,de nem tud annyi idot bele tenni,annak meg kell kis ido odaig eljutni,vagy el sem jut,mert nem eleg jo. A profi,youtuber stb,az mar eleve ott van.
    Sb elit2,azt se csinaljak meg most sokan,azt hallottam hogy melos lett.
    Wl? 9 win utan kapsz 2 tokent?
    Az is atlag folotti mar.

Szoval a 70% ugyis megcsinalna,csak a 80% nem ilyen jo egyszeruen.
    Viszont ez nagyon jo az EA-nek,ugyanis a youtuber,a profi stb. akiket sokan kovetnek,tudnak extra packeket nyitni,jo jatekosokat kapni,ezzel vissza tudjak a nezoiket csabitani,vagy arra osztonozni,hogy ok is toljak a rivalst,az sb-t stb.,mert azokbol ilyet lehet kapni.

Kinyilik az ollo,lesznek brutalis csapatok,oriasi nyitasok,rengeteg jo pack,meg lesznek a promo legalso szintjebol kapo,neha-neha par havonta egyszer a “szarba” belenyulo jatekosok.
    Tudom,hogy ez most is igy van,de most szvsz meg nagyobb szakadek lesz.
    Adni kell azoknak,akiket neznek,mert a jatek szar,Ok nem tudjak a jatekosokat mar egyszeruen osztonozni,motivalni.
    Viszont a youtuberek vissza tudjak csalni az embereket.

Új hozzászólás Aktív témák