Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mi is nagyot néztünk a fifa 23-nál ezen az "egy megvett játék két profilon is megy" dolgon és még Ps Plus előfizetés nélkül is hagyott Ultimate Teamezni.
Csak azt nem értem, hogyha az egyik profillal lehetett így, akkor most egy másikkal vajon miért ne működne ugyanúgy? Tulajdonképpen meg akartam venni a játékot (bár jobb lenne spórolni
), csak múltkor volt szó róla náluk h neki is PS5-je van, meg h ő már előrendelte az Ultimate verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Hardcore café
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB ! ! ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azt nem értem, hogyha az egyik profillal lehetett így, akkor most egy másikkal vajon miért ne működne ugyanúgy? Tulajdonképpen meg akartam venni a játékot (bár jobb lenne spórolni
), csak múltkor volt szó róla náluk h neki is PS5-je van, meg h ő már előrendelte az Ultimate verziót.