Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mi is nagyot néztünk a fifa 23-nál ezen az "egy megvett játék két profilon is megy" dolgon és még Ps Plus előfizetés nélkül is hagyott Ultimate Teamezni.
Csak azt nem értem, hogyha az egyik profillal lehetett így, akkor most egy másikkal vajon miért ne működne ugyanúgy? Tulajdonképpen meg akartam venni a játékot (bár jobb lenne spórolni
), csak múltkor volt szó róla náluk h neki is PS5-je van, meg h ő már előrendelte az Ultimate verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak azt nem értem, hogyha az egyik profillal lehetett így, akkor most egy másikkal vajon miért ne működne ugyanúgy? Tulajdonképpen meg akartam venni a játékot (bár jobb lenne spórolni
), csak múltkor volt szó róla náluk h neki is PS5-je van, meg h ő már előrendelte az Ultimate verziót.