Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeszfoci89
senior tag
Megvolt az első komolyabb napom a game-el így hogy megszoktam élvezhető egész jó lett.Tele dobált a game bpl emberekkel meg pár saudival úgyhogy most egy saudi bpl hibriddel vok összeraktam 50k coint megvettem reggel crt...hát c.ronaldo egy vicc
Mindent bever jól cselez fizikum is ottvan mint mindig kicsit lehúzták a sebességét ez érződik de mozgékony robbanékony nagyon jó minden párharcot nyer szinte
Egy packból jött casemiro és trent ezenkívül több nagyobb nyitás nem jött össze igazából most este még egy modric.nyertem most zsinorban 10rivalsot szépen megyek felfelé ez a saudi liga eléggé érdekes lehet így hibridben a game ezen szakaszában.Mahrezt és crt vettem Koulibaly Mendyt meg nyitottam mind alapember jól teljesítenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindent bever jól cselez fizikum is ottvan mint mindig kicsit lehúzták a sebességét ez érződik de mozgékony robbanékony nagyon jó minden párharcot nyer szinte