Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Erre a Danilora kíváncsi vagyok. Bove-t akarnám evozni, de használhatatlan maradna minden evo ellenére

Ez a forma alapján dob ellenfelet next genen sztem idén megszűnt.
Pár hete 0-6-ba álltam, utána olyan full létező legjobb meta csapatosat dobott, aki baromira tudott is játszani. Nekem most az a konteóm, hha végigjátszod a meccset, akkor számít be a formába úgy h bénább ellent ad - persze lehet csak next genen. Mert mostanában végigtolom ha nincs 3 gólnál nagyobb hátrány, és utána eddig még nem adott érezhetően jobb ellenfelet 1 vereség után. Nagy előrelépés volt erre rájönni ilyen szar WL-ek után meg nyílván te más szint vagy, én 9-ért vagy 11-ért megyek, de pont tegnap láttam Redditen egy srácot aki 0-19-be állt és tán Div 6-os. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár hete 0-6-ba álltam, utána olyan full létező legjobb meta csapatosat dobott, aki baromira tudott is játszani. Nekem most az a konteóm, hha végigjátszod a meccset, akkor számít be a formába úgy h bénább ellent ad - persze lehet csak next genen. Mert mostanában végigtolom ha nincs 3 gólnál nagyobb hátrány, és utána eddig még nem adott érezhetően jobb ellenfelet 1 vereség után. Nagy előrelépés volt erre rájönni ilyen szar WL-ek után meg nyílván te más szint vagy, én 9-ért vagy 11-ért megyek, de pont tegnap láttam Redditen egy srácot aki 0-19-be állt és tán Div 6-os.