Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Chemistry point építős objektiveket másnak se akarja beadni? vagy ott mi kell hozzájuk?
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Letudtam a bevezető sbc-ket, már csak a Hybrid, league és a kettő ötvözete maradt.
Ez lett a termés:
Igazából a Kvaratskhelia egész jónak tűnik, van hozzá Lobotka linknek és a LB - RB is egy darabig megállná a helyét.
Az meg nagyon élvezetessé teszi a dolgot, hogy végre nem kell a pozicionálással foglalkozni, magától beállítja, ha ért a poszthoz.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
EA's hit
őstag
Egyébként ami borzalmas lesz idén, az a card design. Ránézel a lapra, és alig látod a nemzetet, ligát, klubot, annyira picivel van odaszorítva az alsó sorba (és pl. sbc-zésnél ennek komoly jelentősége van). Plusz az, hogy az értékek nem 2 oszlopban, hanem egy sorban jelennek meg... borzalmas
-
gjoe
addikt
válasz EA's hit #456 üzenetére
Ezt én sem értem. Én az első kettő után abba is hagytam.
Majd péntek este nekiállok sb meccseknek bronz csapattal. Letudom vasárnapig a 25 meccses bronz objektet. Majd vasárnap jön 22000 coin és 2 rare player pakk.
Remélem tényleg 2*4 perc lessz az sb.
Jól látom amúgy, hogy most majd 6 win kell a wl kvalihoz? -
EA's hit
őstag
Gondolom más lesz a pontozása a kvalinak (nem az eddigi 4 vagy 1 pont), mert a rank1-et 41 pontra írja, ami meg ugye az eddigi 40 pontos maximummal nem lehetne. Lehet hogy 5 pont jár majd egy winre, nem tudom. Btw ha 6 winre emelik a limitet, elmehetnek az anyjukba.
Amúgy azt árulja már el valaki, hogy lehet tele máris a piac ikonokkal és herokkal
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz EA's hit #464 üzenetére
most megy, köszi.
A béta tesztelők már egy ideje tolják és náluk már van coin, nyitottak jó pakkokat stb.miro: én még a fifa pontokat nem akarom nagyon elverni. lehet nyitok egy két pakkot, de inkább lehet draftra megy. Vagy később valami jobb promóciós csomagra.
Tavaly is kb két hét kellett és jöttek a jobb promóciós pakkok.[ Szerkesztve ]
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Énis elnyitom a pontokat holnap hogy egy erős kendővel tudjak menni lehetőségekhez képest vagy a szerencsével bármi lehet Nincs idegzet a bronz silverekkel nyomulni
Mgplayz89
-
EA's hit
őstag
Pc-n szerencsére nem kell agyalni a pontokon, mert nevetséges módon mi továbbra is 3 részletben kapjuk meg, így viszont azt az 1600 pont, amit most kapni fogok, felesleges őrizgetni
-
miro.
senior tag
[kép]
O meg egy Bailey jott. Van egy kis ertekuk..Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
thebigK
addikt
A foundations V sbc-n belül a better build up-ot megtudjatok csinalni? Nekem az istenert sem engedi a submit-ot, folyamat hibat ir
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
nektek engedi qs-ezni a mezt meg a bagdet? Vagy ez is bugos
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
a seasonalban se nagyon számolja az sbc-ket. Vagy a foundation nem számít? ja csak a fullt számolja
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Srácok Steamen játékon belüli 10%-os kedvezményre,Ultimate verzióra azt írja szeptember 29.-én érkezik.EA playen van csak a 22.-ei indulás vagy mi?
-
Jinxb1rd
addikt
Én eladtam a mezt és a Badget quicksellbe, amit a játék elején kaptam, abból lett egy maréknyi coin, tradelgettem amíg bronz pakkokat nem tudtam venni. (az jár jól aki rare itemeket választott az elején kitnek és badgenak)
Ezenkívül vannak objektívek, amik listázás után cuccokat adnak, most pl 1500 coint 25/50/100 player felrakása után.
Most már nem éri meg, mert nem veszik meg a játékosokat, mindenki kiköltekezett.
Ja és sztem megvettek 4-5 contractot is 200-é
Transferezésben mindig a toppon voltam Egy nagyobb bsc-t még sztem kitudok rakni az adhat finomakat.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
miro.
senior tag
De am kapunk valami packet azert? Vagy ez igy lesz es innen sok sikert?
Mert aki azert nem vesz vagy kap pontot,annak ez melos lesz.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
gjoe
addikt
Az objektives/foundations alatt van olyan feledat, hogy a csapatod épitsd 12 ,18, 27 chemistryre vagy jobbra. Ezért járna 3 pakk. De egyiket sem adja meg.
Nálatok megadta? -
mr.dana
aktív tag
Bki most számolom ( sosem számoltam ezt eddig ) megrendeltem ezt a fost .. ugye 37 peták az 3100 ft / hó .. meg a PS előfizetés ami most kinek mennyi ( de enélkül ugye nem tudsz játszani ) asszem 25 lett most az éves .. tehát mondjuk 2000 / hó az is.. Összegezve 5 ezerért játszunk / hó ?? Hát lehet hogy nem vagyok normális...
-
Woodslave
félisten
én nem veszem meg de mondjuk ez az a játék, aminél ha azt nézed mennyit játszol vele a legjobban megéri. Ha én megvenném gyakorlatilag ezért a pénzért napi 8-10 órát játszok minden nap majdnem egy évig. Hol kapod meg ezt az ár/érték arányt
-
gjoe
addikt
válasz Dzsoki92 #489 üzenetére
Jó akkor nem az én keszulekemben van a hiba
Mr. Dana
Nézőpont kérdése. Helyette elmehetsz havonta 1x moziba. Elég a jegyre és a popcornra.
Meg csak nekünk sok. Nyugaton ez filléres kiadás. Észre sem veszik.
Ha csak ezt a listát megnezed akkor megerted.
Svájcban mennyit kell melózni a havi fifaert? -
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #495 üzenetére
Viszont melyik másik játék az, amit azért veszel meg, hogy aztán egész évben szidd és átkozódj rajta, meg elbassza a napjaidat? Bármilyen normális játékos ha megveszel, utána azért ülsz le hozzá hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, pihenj, szórakozz egy kicsit. A Fifa elől meg úgy állsz fel 10-ből 9-szer, hogy a vérnyomásod a duplája a normálisnak, és naponta kétszer megfogadod, hogy soha többet nem veszed meg
-
EA's hit
őstag
válasz Nandinagy #499 üzenetére
Én mondjuk finoman szólva sem vagyok egy nagy gamer, meg ugye pc-n másabb is a dolog, de más játékokon nem szoktam felcseszni magam Most tolom a Red Dead 2-t, hát egészen más élmény leülni, 2-3-4 órán át élvezni a játékot, aztán tök pozitív érzésekkel felállni. Mondjuk a Fifát ugye Play Proval kezdem el, ami arra jó lesz, hogy elérhető vele az SW jedi: Survivor is, legalább megnézem, viszi-e rendesen a gépem, és ha igen, akkor lehet hogy hamar búcsúzok is a Fifától
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest