- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
van pár oka azért.
1. a fifa végjáték teljesen értelmetlen, nem motiváló unalmas sbt. Persze ha csak 1-2 meccset akarsz játszani a fullos csapatoddal, és kivárod míg talál ellenfelet akkor oks.
2. az egyik legjobb része a játéknak a csapatépítés a folyamatos fejlődés. A legjobb a legelején.
3. a gameplay meg senkit nem érdekel
vagy mindenki (többség) utálja -
toxicjew
addikt
Elvileg nem lehet már 20%ot lecsippenteni belőle, csak 10et.
Az 1 hét előny főleg a tradereknek számít amúgy. Meg nyilván aki nem bírja ki/fél tőle, hogy lemarad. Én még nem tudom melyiket veszem majd, most váltok át ps5re végre, friss account lesz.
Más: Azt nem tudom, hogy arra az email címre regisztrálja majd a játékot, amin a ps account van? Most a 2. Számú emailemen megy a játék PCn, de a ps5 tel kapcsolatos dolgaim a fő emailemen futnak. Oda fog kerülni akkor a játék is majd? Csak azért, mert azt az emailt utoljára talán a 20ban használtam (mármint a fiával kapcsolatban), ott volt a web app stb, most értelem szerűen oda nem tudok még belepni, mert évek óta nem vettem játékot rá. De ha megveszem, akkor úgy veszi majd gondolom, mint egy friss accot, és majd idővel feloldja a transzfert stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy mindenki (többség) utálja