Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

Nna, a hétvégén én is nekigyűrkőztem a "rettegett" Finn rallynak (nekem ez a helyszín még soha nem adta, semelyik játékban, itt túlélésre megy a játék számomra).
    Az sem segít, hogy életem egyik legdurvább novemberén vagyok túl, és még nem biztos, hogy minden múlt idő lesz, már ami a durvaságot illeti. Ennek ellenére, ugye "kikapcsolódásképp" jöjjön egy kis koncentrálás a kormány mögött... :D

S1: Biztonságos, nyugis menet lett, lassú, de legalább gond nem volt, karc sincs a fényezésen.
    ..és jött a szerviz. Itt elkövettem azt a hibát, hogy picit állítottam az autón... Nem kellett volna, rossz irányba sikerült, bizonytalanabb és irányíthatatlanabb lett tőle sajnos.... és ennek meg is lett a következménye...

S2: Ez még lejött szépen

...de aztán...

S3: eső. Nem ezzel lett volna a gond, hanem ezzel a r*%ߤ÷ postaládával, amire nem
    mondja, hogy don't cut:

A dolog annyira váratlanul ért, hogy utána párszáz méterrel kereszbe álltam az autóval (gondolom kapott a futómű, és már pont nem úgy hozta le a dolgokat, mint ahogy reméltem), és arra párszáz méterrel úgy sikerült leesni az útról, hogy egyenesen be az erdőbe... :W Elindultam volna vissza, amikor visszarakott a játék 30 másodperccel...
    Na, ezen az egészen így egyben úgy felk.rtam az agyam, hogy a pálya maradékát kocsisként anyázva gurultam végig gyök kettővel - nem vagyok rá büszke, de bevallom, bennem is felmerült az "instant Alt-F4" gondolata, amit már régen, nagyon régen éreztem gép előtt... Ugye nem vagyok "rutinos hibázó", ha beesik valami komolyabb, engem az nagyon kizökkent a ritmusból.
    S4-S5: Önmagamhoz méltatlanul mentem, ritmustalan, lassú, így is rommá hibázós szemét lett ez a két szakasz, csak imádkoztam, hogy a nyavajás szervizig bírja már ki valahogy az a szegény autó - bizonytalan, lebegős, gyorsulni képtelen trágyadomb lett belőle az elcseszett setup, meg persze a hibák/törések miatt. A bármiféle "pontokért versenyzéssel" kapcsolatos esetleges álmaim így el is szálltak, de a sportember feláll a földről, ha oda is kerül, szóval a versenyzést folytatom majd a napokban, ahogy lesz hozzá erőm/energiám és időm, hátha pár pont azért leesik majd - de ha nem, akkor is, becsületből.

Szervíz: annyira nincs is vacak állapotban az autó, ahogy nézem, a váltó kivételével minden kijavításra tud kerülni. Így még annyira sem értem, hogy miért úgy viselkedett, ahogy a szakaszokon magukon... Gyorsan vissza kell állítani a "még jó" setupot (ami kb ugyanaz, mint az Észt volt), mert ez így borzadály, aztán majd meglátjuk.

Nektek is kitartás, látom másnak is sérül az autója - nemtom, én ezeket a pályáról leesős dolgokat mentálisan nehezen kezelem, teljesen kizökkenek, ha az autó zökken (he-he :D... bocsi)

if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák