- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
GOMBOK. ezerszer jobb használható a lapozógomb. egykezes használat összehasonlíthatatlanul komfortosabb.
nekem a kijelzője is kontrasztosabb picivel. masszívabb tokok vannak hozzá. homogénebb a világítás. határozottan értelmesebb tartományban állítható elég finoman a melegség. a pocketbookon a carotinmérgezésig lehet melegíteni totál feleslegesen ellenben (ez ízlés kérdése) elég nagyok az árnyalatugrások lépésenként.
nagyobb öröm használni kézbe venni.
Mondjuk hozzáteszem hogy a gyári szoft egyiken sem volt nagyon használva. Koreader van a kobon coolreader volt Pbn. Sokkal sokkkal testreszabhatóbb a layout meg a gesztusok.
igen a libra kisebb .8 collal. Én is a nagyobb kijelző párti vagyok. hat colosom sosem volt 10 és 7.8 on mozogtam mindig.
A forma és a libra között vergődtem de elég nyomasztó volt a felár a formánál .8 colért és végül emiatt lett libra. Nem bántam meg. az ideális karaktermérettel nulla margóval, szűk sortávval ahogy nekem komfortos olvasni nagyon szép mennyiségű adat van egy képernyőn nem kell sűrűn lapozni.
-
csendes
addikt
Abban biztosan jobb (vagy rosszabb) a Kobo Libra H2O, hogy kisebb (7") mint az Inkpad 3 (7.8"). Ez már azért az a kategória árban is, amit érdemes kézbe venni egy üzletben vásárlás előtt. Nem csak a méret tér el, a kialakítás is teljesen más, ízlés dolga. Ha jól emlékszem, akkor a Kobo-ban nincs BT, tehát nem lehet vele hangoskönyvet olvasni BT eszközzel.
A Kobo Forma nagyjából akkora mint az Inkpad 3, egyébként hasonlít a Librára. Viszont Mobius a kijelzője, tehát az biztosan nem fog eltörni, viszont könnyebben karcolódik.
A Kobo-k szerintem elegánsabbak, viszont az akku kisebb, gyakrabban kell tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged