Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Először azt hittem hogy egy kicseszett bug és tönkre fogja vágni majd idővel a játékot, aztán láttam a redditen, hogy mindenki ezen röhög.
A patchek csak egy olyan dolgot nem raktak rendbe, amire azért titkon kicsit számítottam.
Mint kiderült elég általános dolog, hogy az előrendelőknekn is járó reedem fegyverek csak egyszer vehetők ki a stashből és még ez sem igaz teljesen, mert van akinek 1-2-3 alkalommal is sikerült, mielőtt lehalt.
A techland szerint viszont ilyen probléma nem fordulhat elő, ami csak azért szomorú, mert ezek szerint nem is foglalkoznak vele.
Nem nagy gond, mert azt sem tudom mennyi fegyverem van már, de azért azok elég jól néznek ki és csak megint egy dolog ami nem müködik megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest