- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Na tessék eltelt három hónap és 30 dollár a DL2.
Meg is vettem.
Meg is szívtam
Elindul és kilép. Olvastam még korábbról, hogy vannak bajok, de néztem ez már a 1.5 verzió csak kalapáltak rajta.
Egyébként biztosan lett csilliónyi javítás, és valszeg a gépem kevés (bár a kiírt minumumnál azért több) gondoltam max akadozik, lassú lesz, vissza kell venni, ilyesmi. De nem, egyszerűen kilép.
Már szóltam a refundra, a gyártónak meg küldtem dump-ot - hátha. De nem bízok hozzá semmit. Új gép most esélytelen. (Lehet havernál kipróbáljuk - kb azonos a teljesítmény - ott mit produkál.)
Azért az kellően mérgelő, hogy a mostani játékoknál elhagyják az előbeállítási lehetőséget, így meg találgasson a vevő, hogy mi lehet a baj. Régen ha valami kicsontozva elindult, ha vacak és játszhatatlanul lassú legalább tudta az ember, hogy upgrade nélkül nem ússza meg. De így semmi.
Annyiból is mérgelő, hogy a viszonylag nagyobb igényű játékaimat is be tudom játszhatóra lőni akár WQHD-en is (Fallout76, Battlefield V, Borderlans3), persze ezek "jóval" korábbi játékok, de ha ezek mennek WQHD közép szinten, ennek legalább el kellene indulnia.
Na még reménykedek, van rá pár napom...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest