Új hozzászólás Aktív témák

• ttt

senior tag

válasz ttt #3829 üzenetére

Na tessék eltelt három hónap és 30 dollár a DL2.
    Meg is vettem. :D
    Meg is szívtam :W
    Elindul és kilép. Olvastam még korábbról, hogy vannak bajok, de néztem ez már a 1.5 verzió csak kalapáltak rajta.
    Egyébként biztosan lett csilliónyi javítás, és valszeg a gépem kevés (bár a kiírt minumumnál azért több) gondoltam max akadozik, lassú lesz, vissza kell venni, ilyesmi. De nem, egyszerűen kilép.
    Már szóltam a refundra, a gyártónak meg küldtem dump-ot - hátha. De nem bízok hozzá semmit. Új gép most esélytelen. (Lehet havernál kipróbáljuk - kb azonos a teljesítmény - ott mit produkál.)
    Azért az kellően mérgelő, hogy a mostani játékoknál elhagyják az előbeállítási lehetőséget, így meg találgasson a vevő, hogy mi lehet a baj. Régen ha valami kicsontozva elindult, ha vacak és játszhatatlanul lassú legalább tudta az ember, hogy upgrade nélkül nem ússza meg. De így semmi.
    Annyiból is mérgelő, hogy a viszonylag nagyobb igényű játékaimat is be tudom játszhatóra lőni akár WQHD-en is (Fallout76, Battlefield V, Borderlans3), persze ezek "jóval" korábbi játékok, de ha ezek mennek WQHD közép szinten, ennek legalább el kellene indulnia.
    Na még reménykedek, van rá pár napom... :U

Új hozzászólás Aktív témák