- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Sziasztok nemrég kezdtem Dying Light-ot Xbox One-n. Most látom vannak ezek a fain docketek.
De hogy is van ez? Regisztrálni kell látom de azzal az email cimmel ami Xbox-on van vagy lehet gmail is? Honnan tudja, hogy az az én profilom majd?

Előre is köszönöm

-
Carvus
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Valaki vitte.."You've already activated this code."
-
Mr.Csizmás
titán
Dying Light Winter Event Gold-Tier Weapon Docket Key Giveaway
itt az enyém, aki viszi, írja mán' meg hogy mit kapott érte

3HATfd-83df-bcKILENCb
-
djyuri
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
nekem 39, ahogy tudom 100+ volt eddig elérhető.
éééés itt a kövi:
2019
-
djyuri
őstag
Hajrá

WINTERSALE
-
MrTwister
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nekem 32, de te vagy a TOP!

-
minek?:S
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
utolso frissites: 2015. marc. 18

mindenesetre koszonom, leszedtem, kíváncsi vagyok mit tud, bar remeltem, hogy valami olyasmi mint a Fallout Shelter.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
üzenetére
Mint játék, nem igazán szórakozás. Nézz rá. Fent van iTunes-on is.
Vannak embereid, akiket elküldesz küldetésre, és majd visszajönnek, jobb esetben valami loottal, amit át tudsz küldeni a a Dying Lightba. Ennyi. Elején még rövid 3-5-10 perces küldetések vannak, a végén már 10-15 órásak. Igazából akkor segítség, ha akkor pörgeted ezt, amíg a DL elején jársz, jól jön a plusz loot.Más. Ide vagyok feliratkozva, jön az értesítés, ha valaki beír új docket kódot.
-
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
udv!
milyen ez a telos DL? mit kell benne csinálni? nem is hallottam meg rola, de erdekelne.
-
djyuri
őstag
-
djyuri
őstag
Találtam még:
Medkit
-
djyuri
őstag
Üdv. Találtam egy kódot:
Tissue
-
Zolás
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Szerintem senki sem használja, próbálj meg külföldi fórumon választ keresni. Én kb fél nap után töröltem, az meg jelenleg nem releváns.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Erre valaki?
Már lassan nem tudok ember kiküldeni, mert többe kerül a gyógyításuk, mint amennyi egy küldetésből bejön.
Egy időben volt 90K-m is, de leapadt emiatt. Nem értem mi történt ezzel az appal. Továbbra sem fejlődik egyik karakterem sem. -
djyuri
őstag
Ez még 1-2 napig működik:
BETTERWITHFRIENDS
-
SenorGrande
senior tag
Van itt valakinek tapasztalata a telefonos companion app-pal?
Kb. 1,5 hete megálltak a fejlődésben az embereim, lvl 20 mind, és nem mennek fentebb. Miért? Lenne még 2 küldetés hátra, de nem merem őket elküldeni, mert nem elég szerintem a pontjuk, meghalnának. -
Zolás
addikt
BlackFridayRide
Lemon buggy skin. -
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
BLACKFRIDAYLIGHT,TARIQ és a firecrackers kivételével nekem is!

-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Danke

-
SenorGrande
senior tag
Docket kódok:
BlackFridayRide
ELAJJAZ
NVIDIADOCKET
Laryngitis
BLACKFRIDAYLIGHT
BLACKFRIDAY
TARIQ
firecrackersNekem működtek.
-
törölt tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szivesen segítek boxon kivinni ha gondolod
Nàlam a Box PC-t vàltotta. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csak 3.137.500.000 XP kell hozzá

-
törölt tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Boxon vagy PC-n?
Van egy Legend8-as karakterem.
Ki az az elvetemült, aki 250-ig felhúzta a karakterét?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ez csak az alap game ha jol latom.. ilyen aron szokott lenni az "enhanced" is
szerintem lassan kezdodnek a karacsonyi learazasok.. en tavaly pl xboxra 3e korul vettem meg az Enhanced editiont.. persze PC re dragabb volt 2eve.. de megerte/megeri minden forintjat!!Valaki esetleg ma este egy kis maszkalas?!
-
gyimger
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha a haveré tört, akkor lehet kutakodni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
SenorGrande
üzenetére
valakinél van fent valami mod talán, vagy magyarítás. egyformának kell lennie a játékfájloknak (MD5, hash alapon ellenőriz talán?? tipp)
-
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
melyik szolgaltatonal vagy? ha tudsz lepj be a modembe amit adtak ha 100as IP-t kapsz akkor NATolva vagy..
Nekem a Diginel ez volt.. egy telefon az ugyfelszolgalatnak es perceken belul atallitanak.. -
SenorGrande
senior tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Az nem tudom milyen, így nem tudom megmondani.
Viszont random emberekhez be tudok csatlakozni a játékon belüli szerverkeresőből.Szerk:
(#3158) Devil Smile:
Telekom, optikai net.
84-gyel kezdődik az IP-m. -
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
az ok h routerben engedelyezted de veletlen nem NATolt a halozatod? en akkor nem tudtam csatlakozni..
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ScarCityBP
üzenetére
Nekem is eredeti van, haveromnak is, mégsem tudunk coopozni, de ő másik cimbijével igen... Portokat már engedélyeztem a routerben. Nem egy topic van erről a hibáról Steamen...
-
gyimger
őstag
válasz
ScarCityBP
üzenetére
Akkor a világon semmi.
-
ScarCityBP
újonc
Nekem eredeti
Haver meg valami steamfixes valamivel csinálja, mondtam neki, hogy vegye meg, de nem akarja.. Nincs rá semmi mód, hogy így tudjunk játszani? -
törölt tag
Xboxra most 4K a DL Following Enhanced Edition.
-
batman91
őstag
válasz
üzenetére
Akkor ne is beszéljünk a nightmare és new game plus nehézségről. Ott színt tiszta kínszenvedés a játék. Volatileokat szinte lehetetlen megölni, jobban jársz ha elmenekülsz előlük. Emlékszem még mit szoptam azzal a demolisherrel is Rais arénájában. Aztán rájöttem, hogy Super Mariot kell vele játszani és a fejére kell ugrándozni.
Brutálisan kegyetlen ezen a nehézségen a játék. -
törölt tag
Az éjszakai küldik mindig olyanok, hogy tudsz a közelben udni, így nem kell sokat kint lenni éjszaka.
-
thomasa
senior tag
válasz
ScarCityBP
üzenetére
Brekk frájdéjkor majd lesz az olcsóbb is. De tényleg kb. 2 mozijegy ára.
-
batman91
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Pontosan, most már olcsó pénzért dobálják a fullos kiadást is.

-
törölt tag
válasz
ScarCityBP
üzenetére
Megvesszük... 3500ft volt Xboxra a Followinf minden
DLC-vel. Akinek ez sok az inkàbb ne is jàtszon.
3x vettem meg 2x PC (én+haver) 1x Xbox.
-
Devil Smile
őstag
válasz
ScarCityBP
üzenetére
pl megveszed az eredetit!! es nincs szivas foleg h csak egy hajszalnyival dragabb mint a lopott!!

ezert kar volt regelni is..
-
ScarCityBP
újonc
Sziasztok! Így, hogy most nincsen Tunngle, mivel szoktatok CO-OP-ozni?
Hamachival próbálkoztunk haverral, de nem sikerül sehogy sem. :/ Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném
-
törölt tag
Kb 5-6. Végigjàtszàst tolom éppen. Most Xbox-on. Egyszerűen szàmomra megunhatatlan, és igen tiszta para még most is. Bele se merek gondolni hogy milyen lesz a 2. Ott este jönnek elő a zombik, nappal a sötétben bújnak. Nagyon összerakta ezt a Techland, és hogy még most is foglalkoznak vele plusz pont. Mikor E3-on bejelentették a 2-t rendesen sírtam az örömtől és ugràltam mint a hülyegyerek 25 évesen.

Am azt tudja valaki hogy Volatile-t hogy a legkönnyebb ölni? Legend hetes szinten vagyok, a többi àg fullos.
Àtteten Nightmare+-ra a nehézséget, mert úgy 1db Disaster Relief On Package 100k Legend XP-t ad, és a Stuffed Turtle Karantént farmolom. -
Zolás
addikt
válasz
batman91
üzenetére
Ha úgy kel fel a nap, hogy épp nem kergetnek, azért is jár pont. Na pont ilyenkor szokott pár véletlenül megtalálni.
Eljutottam odáig, hogy túl sok játékom van, és nincs elég időm. Ezzel is játszanék még, de már végigvittem vagy háromszor, viszont a hangulat meg nagyon jó ebben a játékban. -
Zolás
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Gyúrd ki magad addig, amíg meg nem tanulod az álcázást, és az álcázás közbeni csendes ölést. Utána sima ügy. Ha meg később jobban belejössz az ugrabugrába kergetőzhetsz a volatile genyókkal. Jó sok pontot ad, ha meglépsz. Meg az adrenalin se rossz, sokadjára is frászt kapok a hangjuktól.
-
törölt tag
Sokadjàra talàlkozok Gazi-val, de még mindig forma. Legelöször azt hittem hogy a Mama egy zombi lesz majd.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszöntem

-
Mr.Csizmás
titán
aktív docketek, gemly ajándékok
(csak böngésző kell a beváltáshoz, melóból is megy)
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az jó lesz, lesz majd a suliban egy Half Life reference
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm mindenkinek, utolértem magam. Van már pisztoly, sörétes, karabély, kutyafüle szalámi is.

Most megyek majd találkozni Jade-del a vagonban. -
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Ha gondolod megnezem en mit tudok adni jatszottam pc-n es boxon is (bar utobbin csak elkezdtem)
vegyel fel steamen aztan ha ugy van vagy meg ma v holnap este tudok adni..
-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni, mert boxon jàtszom.
10-12-es survival szinten lesz pisztoly a boltban azt hiszem. A vàros sarkàban délkeletre kell lennie egy hàznak, ahol talàlsz egy pisztolyt, mert a tulajdonosa màr nem él.
Google pontosabban megmondja.
Esetleg a quartetmasternél minden nap kapsz cuccokat. Kicsit pakolj ott fel, még akkor is ha szürke.
Begyüjt-alszik-begyüjt.
Esetleg még a Docketeket megpróbàlhatod google segítségével.
Bozak horde is ad jó fegyvert, csak ahoz a 8-as szint nem elég. -
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Venni szoktam boltban.
Egyébként Sell menüpont alatt van olyan hogy Sell all valuable.
Cigi kàvé ékszer nem kell semmire.
PC-n jàtszol?
Pisztoly Rifle Íj Shotgun mindig legyen nàlad. -
SenorGrande
senior tag
Vannak mindenféle motyóim, kávé, cigi, valami drágakövek kis szütyőben, kozmetikum, ékszerdoboz, stb., ezekből mit lehet eladni? Van, amelyikből kell majd küldetéshez?
Egyébként nekem nagyon gyenge a loot, szar fegyvereim vannak, és mostanában nem is találok. Mi lehet a baj? Level 8 körül mozgok mindenben. -
törölt tag
Egy kis coop Xboxon? Valaki?

-
wjbhbdux
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
ha lemaradsz, es a tortenetben elorebb jaro hosthoz csatlakozol, akkor nalad nem fogja menteni a storyban elert %-ot es visszakerulsz oda ahonnan kezdted ha uj jatekba lepsz (az XP es a fegyverek stb megmaradnak ettol fuggetlenul), ezert erdemes egy csoportbol mindig a legalacsonyabb story %-on allo jatekosnak hostolni a jatekot, hogy utolerhesse a tobbieket, azonos % mellett meg egyutt haladtok majd.
-
SenorGrande
senior tag
Coop-ban mennyire kell együtt menni? Mennyire gond a játékban, ha valaki nem tud mindig/rendszeresen csatlakozni a coop csapathoz? Küldetés, és fejlődés szinten merül fel a kérdés elsősorban.
-
ttt
senior tag
Hi all!
A hétvégén frissült a DL és sajnos nem jó már hozzá a magyarítás. Van itt valaki esetleg aki tudna valamit tenni ezügyben? ( A nyáron vettem meg és elég nagy segítség volt, hogy anno le lett fordítva - ezúton is köszönet ! )
-
törölt tag
válasz
freeknight
üzenetére
Kell hozzà a màsik képesség, amivel nyakat tudsz törni. Kettes szintű camu-val meg màr fel sem tűnik nekik.
-
freeknight
őstag
Hali
Mikor megjelenéskor játszottam a játékkal, volt egy olyan képesség, hogy zombivérrel bekenve a hátuk mögé tudtam lopózni, és ki tudtam törni a nyakukat f betűvel. A képesség most is megvan (camouflage attack) de nem tudok nyakat törni, hiába nyomogatom az f-et. Ez bug vagy csak nerfelték? -
wjbhbdux
veterán
válasz
batman91
üzenetére
En is pont ott akadtam el eloszor, meg egy haverom is amikor neztem. Meg a ragequit uninstall is felmerult akkor, mert azt hittem vegig szopatni fognak ilyenekkel. Nagyon az elejere tettek egy tul nehez feladatot mielott kiismerned a mozgast meg hogy honnan hova lehetseges ugrabugralni. Aztan igazan hasonlo problema nincs mar kesobb a jatekban.
-
duvi
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Köszi! Ráugrással sikerült megoldani

-
duvi
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Köszi a helpet!
Szegecseket nem látok, de megpróbálok magaslati pontokat keresni és ráugrani. Most kezdtem és amíg nem csinálom végi az első küldetésláncot, addig nem enged coopban játszani. -
duvi
nagyúr
Sziasztok! Most kezdtem a játékot és elakadtam az egyik feladatnál. Oszlopra kéne mászni, hogy bekapcsoljak két fénycsapdát, de nem találom az oszlopra mászás funkciógombjait/kombóját. Tudom, hogy triviális lesz a megoldás, de már végigzongoráztam mindent ami az eszembe jutott

-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Asszem van meg mit javitani a BadBlood-on..
valahogy nem esett kezre benne semmi.. mintha laggolt volna az egesz..
probaltam a grafon valtoztatni hatha segit de nem ereztem javulast..
tuti nem lesz elso napos nalam..
-
Devil Smile
őstag
a 2. fazisra most kaptam a meghivot..bar erre mindenki kap aki jelentkezett..

Új hozzászólás Aktív témák

- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Honor Magic V2 - origami
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nàlam a Box PC-t vàltotta.