Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9701) M107 válasza Moonwolf (#9698) üzenetére


M107
addikt

:R

Dvd+RW vennék nem sok lemez volt ami nálam kibírt több mint 50 újraírást -RW ből sőt egy se.
Pedig csak a szabvány a különbség.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9702) Moonwolf válasza M107 (#9701) üzenetére


Moonwolf
senior tag

Kösz a választ. :)

Bár nem konkrétan a - os RW kre gondoltam. :D

[ Szerkesztve ]

=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\

(#9703) gyuszmo1 válasza M107 (#9700) üzenetére


gyuszmo1
tag

köszönöm mindenkinek,sokat segítettetek! a Kínai és az Indiainak más a rétege,vagy minek köszönhető a minőségromlás? Verbánál milyen rétegek fordulnak elő és azok közül melyik a legjobb? ha a Verba felejtős akkor a TDK (tth02)szóba jöhet?

ezzel szemezgetek még!!!!!! Katt vélemény?

[ Szerkesztve ]

"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."

(#9704) feco100


feco100
tag

Sziasztok!

Az utóbbi időben már többen ajánlottátok ezt [link] a lemezt.
Be is szereztem párat. Érdekelne, hogy milyen írási sebességet javasoltok hozzá? Az íróm egy Sony 7260S.

Előre is köszi a segítséget.

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!

(#9705) jeni válasza feco100 (#9704) üzenetére


jeni
félisten

8x vagy a 12x

(#9706) feco100 válasza jeni (#9705) üzenetére


feco100
tag

Köszönöm!

Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!

(#9707) gyuszmo1


gyuszmo1
tag

valaki tudja a kérdésemre a választ? katt :F

"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."

(#9708) M107 válasza gyuszmo1 (#9703) üzenetére


M107
addikt

:R

Rétegről csak a többrétegű lemez estén beszélünk. Itt Mid-ek vannak rosszak, jók és kiválók, de kinek mi.... a jó s a rossz.

Verbatim sajnos már felejtős főleg -R a jó lehet +R ha MCC Taiwan de már futottam kimondottan rossz szériába belőle, magas PIE PIO értékekkel s a jitter 12-15%.

Írtam hogy a -R Jvc nem olyan mint a +R 20% minimum van köztük. Tehát amit linkeltél jobb mint a Verba de még sem ajánlott.
TTH02 régi TDK mid, a mid és a lemez is jó minőség. Viszont a mai TDK -R +R már hulladék kategória. De ez a TTH02 lemez csak Mid-leg TDK, a lemez nem TDK gyártja.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9709) gyuszmo1 válasza M107 (#9708) üzenetére


gyuszmo1
tag

köszönöm szépen a kimerítő válaszod! annyi kérdésem lenne még,hogy a +R-es lemezekre a mostani asztali lejátszok nem érzékenyek mint régen?

"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."

(#9710) M107 válasza gyuszmo1 (#9709) üzenetére


M107
addikt

:R

PPéter idézet, hasznos olvasmány:

"A DVD+RW szabvány (amely magában foglalja az egyszer írható DVD+R és az újraírható DVD+RW lemezeket) az újabb, technológiailag fejlettebb szabvány, gyorsabb és könnyebb - ezáltal olcsóbb - a gyártása (mégis egyelőre ez a kicsivel drágább, legalábbis mifelénk). Alapvető gyártástechnológiai különbség, hogy a DVD-R lemezek a préselés során nem kapják meg azokat az előformázott információkat, amelyket a DVD+R esetén kapásból a lemezre kerülnek, tehát a DVD-R lemezek gyártása plusz egy fázisból áll, egy úgynevezett prewriting process-ből, amelynek során ezek médiaazonosító adatok a lemezre kerülnek. Különbözik még az előre rögzített nyomvonal kialakítása is, amely mentén az írás történik, a DVD+RW szabvány pontosabb, ugyanakkor rugalmasabb megoldást alkalmaz, ezáltal alapból képes (lehetett volna) mind a CLV, Z-VCLV, mind a CAV, P-CAV írásmódokra (ezek abban különböznek, hogy a lemez külső része felé növekvő kerületi sebességet hogyan használja ki, vagy kompenzálja az író az írási sebesség növeléséhez vagy épp szinten tartásához), valamint jól látszik, milyen gyorsan tudték növelni az írási sebességet a DVD-R-vel szemben.

A DVD-R előnye, hogy meglehetősen korán rendelkezésre állt, tehát a lejátszók és olvasók mindegyike elég nagy magabiztossággal kezeli, hiszen a gyártói érdekszövetségek jól összedolgoztak annak érdekében, hogy a kompatibilitás kezdettől fogva magasszinítű legyen. A DVD-R lemez a műsoros lemezek gyártás előtti előkészítésének egyetlen hivatalos formátuma (a szalagos meghajtókon leadott masteren kívül), hiszen csak a DVD-R A, azaz DVD-R for Authoring lemezekre tudunk (megfelelő íróval) CSS védett anyagot rögzíteni, a DVD+RW szabvány nem teszi lehetővé a házilagosan írt lemezeken a másolásvédelem alkalmazását, tehát a hivatalos authoring, premastering stúdiók számára csak a DVD-R használható, persze ez nagyon pici (profi) szelete a piacnak (időközben a legtöbb a gyárban már elfogadják - védelem nélküli gyártáshoz - a DVD+R és +R DL lemezeket). A DVD+RW szabvány későn jött, ezáltal kompatibilitási gondokkal küzdött az elején. Ennek az oka az eltérő médiaazonosító jelölés.

Ugyanis minden egyes lemeztípushoz (a gyárilag préselt DVD-ROM korongokhoz, egyszer- és újraírható DVD-R és DVD+R lemezekhez egyaránt) tartozik egy úgynevezett médiaazonosító jelzés, más néven BookType bitsetting. Ez a lemez legelején található digitális azonosító, és ez alapján dönti el az olvasó (vagy az asztali lejátszó), hogy milyen olvasási stratégiát kell alkalmaznia az adott korong helyes dekódolásához, stabil olvasásához (különben csak akadozva, vagy egyáltalán nem tudja majd lejátszani). Mind a DVD-R(W), mind a DVD+R és DVD+RW lemezek saját azonosítóval rendelkeznek, és természetesen a DVD+R DL is kapott egyet. A gond ott kezdődik, hogy sok asztali lejátszó nem igazán ismeri a DVD+R, DVD+RW és DVD+R DL lemezek kódját, így előfordul, hogy nem képesek lejátszani (helyesen felismerni) a pluszos korongokat. Erre nyújt megoldást a BookType bitsetting rugalmas beállítási lehetősége, amelynek köszönhetően a DVD+R, +RW és DL lemezekre a gyárilag sokszorosított DVD-ROM lemezek médiaazonosító kódját írathatjuk a default pluszos médiakódok helyett. Mivel a megírt lemezek optikailag igen közel állnak a gyári korongokhoz, az így megtévesztett lejátszók DVD-ROM lemezként megközelítve simán tudják majd kezelni az ügyesen megírt lemezeket. A DVD+RW lemezeken természetesen utólag is lehet változtatni a bitsetting beállítást, a DVD+R és és DVD+R DL lemezeken ezt az írás előtt kell elvégezni, és a meghajtó – újabb változtatásig – az összes lemezt így írja majd meg. Sajnos nem minden DVD-író esetén van módunk a bitsetting szabad átállítására. Ahol ez lehetséges, általában nagymértékben növeli a pluszos lemezek várható kompatibilitási esélyeit.

Maga az írás túl sokban nem különbözik, alapvetően a sávkövetls módszere különbözik, itt a DVD+R(W) szabvány előnyben van, ugyanis az előre rögzített ''sorvezető'' más rendszerű, az írás menete rugalmasabban programozható, a menet közbeni minőségellenőrzés implementálása is egyszerűbben ment a pluszos szabványnál, a külöböző gyors írásmódok bevezetéséről (P-CAV, Z-CLV) nem is beszélve. A lemezre rögzített adatok logikai és fizikai kódolása (adatrögzítés, hibajavítás, szektorok) természetesen megegyezik mind a két szabványnál, hiszen ennek minden tekintetben a közös '''alap'' DVD formátummal kell megegyeznie. Ma már mindegy, milyen lemezre írsz, ha normális, márkás lemezt veszel, legyen az akár DVD+R, akár DVD-R, ugyanazt várhatod el tőlük mind kompatibilitás, mind életattartam szempontjából."

Régebben volt az, hogy a lejátszó csak -R -RW -Ram olvasott, s volt +R +RW lejátszó ma már ez a probléma nem áll fenn, de legalább már 4 éve.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9711) gyuszmo1 válasza M107 (#9710) üzenetére


gyuszmo1
tag

Respect :R

"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."

(#9712) Nor- válasza gyuszmo1 (#9703) üzenetére


Nor-
tag

Annyi a titka, hogy mas gyarto, mas gepekkel, masmilyen kemiai alapanyagokbol nyomja a lemezt.

a verbatimbol mar csak a taiwani a hasznalhato, TDK-bol pedig egyik sem, mivel TTH02-eset mar egyaltalan nem szallitanak a TDK-tol, hiaba az o sajat midjuk, inkabb indiai szemetet meg CMC-t arulnak, mert az o'cso' ...

A taiyo JVC amig meg van, megfontolando, de elotte nezd meg a kompatibilitasat, mivel nem ugyanaz mar ez a lemez se mint anno a 8x-osak.

Ha valoban jo lemezt akarsz, akkor EZT ajanlom, illetve ennek a hengeres verziojat ha 100 darab kell, ugy olcsobb valamivel.
Ez garantaltan eredeti TTH02 lemez, kozvetlen a gyartotol vesszuk.

http://itmedia.sk/

(#9713) djculture


djculture
félisten

7260s-t garanciába cserélte a sony, adtak helyette egy 7280s made in japan-t érdekes a 7260s taiwani gyártású volt. Lehet azért döglött be 10 hónap alatt?

[ Szerkesztve ]

(#9714) karmacsila válasza Nor- (#9712) üzenetére


karmacsila
csendes tag

IT Media DUPLI *TTH02* DVD-R 16x Fullprint lemezt sokat emlegettétek.
Leírnám a tapasztalataimat, hátha segít valakinek.
Eddig 27 lemezt írtam meg belőle négy féle íróval.
Legjobban az LG-4167 és az Asus 24B3ST pörkölte (az előbbinek a PIF, az utóbbinak a Jitter értéke volt egy kicsit jobb a másiknál). Valamivel gyengébb eredményeket produkált az Optiarc-7260, legrosszabbul pedig a Samsung-223F írta meg. Ezeknél elég magasak lettek a PIE értékek.
A PIFmax. mindegyik írásnál 2.
A PIF össz 400-tól 800-ig változott (írótól függően), de leggyakrabban 500-600 körül volt.
A lemez 4x sebességnél az LG-vel írva nagyon magas Jittert (13-17) produkált, ez az érték az Asus-nál volt a legalacsonyabb 6x írásnál.
Összességében nekem az Asus írása vált be a legjobban 6x sebességgel. Az LG is jó, de a Jitter max. mindig 10 fölött volt.
Mindegyik lemez simán visszaolvasható volt, remélem ez a későbbiekben se fog változni!

(#9715) verybigboy válasza karmacsila (#9714) üzenetére


verybigboy
senior tag

Nagyon köszönjük, nagyon informatív post volt!!! :R

(esetleg ezeket képekkel is alá tudnád támasztani 1 postban?)

(#9716) M107 válasza karmacsila (#9714) üzenetére


M107
addikt

:R

A PIF össz 400-tól 800-ig változott (írótól függően), de leggyakrabban 500-600 körül volt.

- Úgy tudom 300-ig elfogadható felette inkább már rossznak mondható. 500-800 érték csak régebbi Chinai Rdsic-kkel volt nekem.
Nem hiném hogy ennyire rossz lemez volna IT Media DUPLI *TTH02* DVD-R 16x Fullprint.

De ha tudsz tesztképes íróval képet rakj már fel a tesztekről.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9717) M107 válasza djculture (#9713) üzenetére


M107
addikt

:R

Mindenben előfordulhat hibás darab még a nagy neves gyártók soraiban is.
Az hogy most Japan vagy Taiwan-ban gyártották teljesen mindegy, ez nem olyan mint az optikai lemez, hogy most a Chinai rossz a Singapurie meg kiváló.

Pl A Pio BDR-206DBK China és a Pio BDR-206MBK / BK Japánban gyártják és mindkettő ugyanolyan jó, csak a D-s nem olvassa s írja a Dvd-ram-ot és az BD-XL lemezeket sem.

UI:

206 simán ez áll, a D- sen pedig China.

[link]

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9718) karmacsila válasza verybigboy (#9715) üzenetére


karmacsila
csendes tag

IT Media DUPLI *TTH02* DVD-R 16x Fullprint (a teljesség igénye nélkül)
LG 4x írás

LG 8x írás

Asus 8x írás

Asus 12x írás

Optiarc 6x írás

Samsung 6x írás

(#9719) speedbor válasza M107 (#9716) üzenetére


speedbor
csendes tag

.

[ Szerkesztve ]

itmedia.sk

(#9720) Nor- válasza M107 (#9716) üzenetére


Nor-
tag

PIF *ÖSSZ*
nem PIE aktuális, szerintem félre olvastad amit írt.
a PIF maximuma 2 (!) volt blokkra vetítve.

http://itmedia.sk/

(#9721) Flashget válasza M107 (#9716) üzenetére


Flashget
félisten

A PIF össz 400-tól 800-ig változott (írótól függően), de leggyakrabban 500-600 körül volt.

- Úgy tudom 300-ig elfogadható felette inkább már rossznak mondható. 500-800 érték csak régebbi Chinai Rdsic-kkel volt nekem.

PIF összhiba 1000-ig elfogadott.
Nem kevered a PI hiba max 280-al?

Realme GT Master Edition

(#9722) Nor-


Nor-
tag

Amúgy sokan odavannak mert valakinek sikerült egy-egy adott lemezből valamit jól megírni, ld. pl. maxell, és mostaniban verbatim.
Egy lemez megbízhatóságát nem az adja hogy valakinek már sikerült jól megírnia, hanem hogy 100 lemezből, netán 1 egész raklapból milyen szórást mutat az adott lemez minősége, ami sajnos a maxellnél, illetve mostaniban a verbatimnál is igencsak nagy szórást jelent, tehát megbízhatatlan ...
Az FTI lemezei ezzel szemben stabil minőséget hoznak, ami manapság már igen ritka.

http://itmedia.sk/

(#9723) jeni


jeni
félisten

ÜDV

Ez a piros TDK DVD+RW 8x az milyennek felel meg?

RICOHJPN W21 (001)

(#9724) PumpkinSeed


PumpkinSeed
addikt

Jobb topic híján ide írom.

Hogy tudok úgy dvd-re képeket írni, hogy a dvd lejátszó támogassa? :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#9725) jeni válasza PumpkinSeed (#9724) üzenetére


jeni
félisten

erre csak annyit,hogy tudni kell,hogy a DVD lejátszó tud-e képeket kezelni?
jpeg?

amúgy milyen lejátszóról lenne szó?

(#9726) PumpkinSeed válasza jeni (#9725) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Nem tudom sajnos, megbízás, jpeg képeket tud lejátszani. :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#9727) jeni válasza PumpkinSeed (#9726) üzenetére


jeni
félisten

Neroval csinálsz mappát neki vagy direkt módon és 4,7GB adatot írsz rá amik jpeg formátumban vannak ennyi lenne csak az egész
CD lemezre is kiírható.

(#9728) PumpkinSeed válasza jeni (#9727) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Ohh Ez egyszerűbb mint gondoltam :) Köszi ! :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#9729) Joltee válasza djculture (#9713) üzenetére


Joltee
aktív tag

Made in Japan: ki lehet fogni manapság ilyen hardvert egyáltalán? :Y :U :D

[ Szerkesztve ]

Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#9730) jeni válasza Joltee (#9729) üzenetére


jeni
félisten

áááá csak címkét cseréltek ügyesen és inkább Made in China volt

(#9731) djculture válasza jeni (#9730) üzenetére


djculture
félisten

A sony disztribútora küldte, itthon nem nagyon boldogultak vele ezért kellett majd egy hónapot várnom a cuccra. A nagyker elküldte a disztributornak az meg ki a sonynak és visszafele ugyanez a móka. Újat adni nem akartak mert működik, de én meg nem akartam olyan írót ami nem írja normálisan az rw-ket. Az elődje a 7260s működött mindent írt csak épp az rw-ket nem. Először azt hittem a gépem hülyéskedik, 2 hét volt mire én magam is rájöttem az iró csinálja. Sony rw-n kivűl más rw-re volt: nem lezárható ez a típus, optikai hiba, formatálási hiba, pozicionálási hiba meg a jó isten tudja mi más szöveg.

[ Szerkesztve ]

(#9732) jeni válasza djculture (#9731) üzenetére


jeni
félisten

akkor neked van az egyetlen Made in Japan gyártású Sony AD-7280S az már aranyat érhet

(#9733) djculture válasza jeni (#9732) üzenetére


djculture
félisten

Biztos hogy nem csak nekem van, szerintem rengeteget gyártanak :D

(#9734) TeeJay


TeeJay
félisten

jelentem a fórumban olvasottak után
a szakértők tanácsára 25darab ilyet rendeltem
"IT Media DUPLI *TTH02* DVD-R 16x Fullprint paper (UAE) (IT8239)"

MATSHITA DVD-RAM UJ890AS (FW 1.00)
notebook íróm van ráadásul az SSD miatt kivettem a gépből és már egy Raidsonic ICY-BOX IB-AC642-ben lapul tehát USB2-n írok így szinte mindig 4x max 6x sebességet pörkölök neki.

remélem jó lesz
nem várok high-end minőséget, a lényeg hogy legalább 1-2évig lehessen használni
és legalább pörkölés után lássa a író a lemezt :D

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#9735) verybigboy válasza TeeJay (#9734) üzenetére


verybigboy
senior tag

"és legalább pörkölés után lássa a író a lemezt" ... hát ezt teljesíteni fogja ... nem tetted magasra a lécet!

(#9736) TeeJay válasza verybigboy (#9735) üzenetére


TeeJay
félisten

legutóbb a Sony +R hengert amit vettem, 25-ből úgy 3 volt amit már írás után sem tudtam olvasni... nem fontos adat mentésre kell, csak ismerősöknek zenét filmet fotókat átadni
1évet bírjon már akkor jó lesz :R

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#9737) verybigboy válasza TeeJay (#9736) üzenetére


verybigboy
senior tag

:R

(#9738) djculture


djculture
félisten

Na a sony iró témába történt némi változás, a sony befejezi az optikai meghajtók gyártását.
[link]

"A most aktuális üzleti év végén, 2013. március elsején megszűnik a Sony Optiarc, a japán óriáscég optikai meghajtókat készítő leányvállalata"

[ Szerkesztve ]

(#9739) M107 válasza djculture (#9738) üzenetére


M107
addikt

:R

Szegény nem bírta a hajtást bár Sg cikkekre nem szoktunk adni, Dél koreai gyártó emlegetnek LG-Samsung miatt száll ki?

Tegyük hozzá hogy megszabadult már az Ericsson-tól is.

Kimarad:

LG,Samsung, Pioneer hogy csak a fő márkákat emelgessük. akkor Holograf tárolókat már csak ő tőlük várjunk.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#9740) Laybee


Laybee
őstag

Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy milyen egy jó minőségű audio cd, adat cd és adat dvd. Milyen PIE és PIF értékek a jók ezeknél?

Illetve milyen sebességgel kell futtatni a tesztet?

[ Szerkesztve ]

(#9741) Laybee válasza Laybee (#9740) üzenetére


Laybee
őstag

Valami csoda ez a Samsung SH-222L... De ezek a Verba lemezek, most látom mennyire hulladékok. Pár tesztet csináltam audio cd-vel is és hát a Maxell lemez nagyságrenddel jobb.

(#9742) Flashget válasza Laybee (#9740) üzenetére


Flashget
félisten

DVD lemez esetében:

PI Max 280-ig elfogadható. Az már kiváló, ha PI max.15, vagy minél kevesebb.

PIF Max 4-ig elfogadott. Az össz. hiba érték 1000 PIF alatt van, azt minősítik kiválónak. Ezen belül ne legyenek egybefüggő PIF csomók a tesztben, ami van, az szétszórtan legyen.

Jitter 12% max. Ennek elsősorban a DVD filmeknél van szerepe.

DL lemez esetében nagyjából ugyanezek a kitételek annyi különbséggel, hogy PIF 3 az már jó a sima DVD ellenében aminél 2 ugyanez. és az össz hiba nem baj ha 1000-nél több. Általában a rétegváltásnál növekszik meg ez az érték.

Teszteléshez LiteOn író vagy ezek klónjai Asus, Plextor kell tesztelni a Nero DiscSpeed vagy Opti Drive Control progik kellenek.
Saját részre jó a samsung MTK chipes írói is tesztelni az írást, de az jittert mérni nem tud. Ehhez az íróhoz a Kprobe2-t ajánlom teszteléshez.

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#9743) Laybee válasza Flashget (#9742) üzenetére


Laybee
őstag

Rendben, köszönöm.

Milyen sebességgel kell indítani?

[ Szerkesztve ]

(#9744) Flashget válasza Laybee (#9743) üzenetére


Flashget
félisten

tesztet 8x sebességen szoktuk de a legpontosabbat 4x sebességen lehet elérni neronál.

Realme GT Master Edition

(#9745) Laybee válasza Flashget (#9744) üzenetére


Laybee
őstag

Érdekes, mert neroval nem tudok minőséget futtatni, csak opti drive controllal.

Megnézem köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#9746) Flashget válasza Laybee (#9745) üzenetére


Flashget
félisten

Milyen íróval tesztelsz?

Realme GT Master Edition

(#9747) Laybee válasza Flashget (#9746) üzenetére


Laybee
őstag

Samsung sh222l

Ez milyen minőség?

[ Szerkesztve ]

(#9748) Flashget válasza Laybee (#9747) üzenetére


Flashget
félisten

a verba made in mi? és mikori vétel? ha mostani és taiwani akkor kb ez a max ami elérhető vele, de ehhez több teszt kellene abból a gurigából és különböző helyekről véve a lemezt..
ha kínai akkor brutál jó :)
egyébként a sok különböző tesztet nézve mindenféle lemezekről és írókról ez kb a jó mínőség kategória napjainkban.
pár évvel ezelött közepesnek mondtuk volna.

Realme GT Master Edition

(#9749) Laybee válasza Flashget (#9748) üzenetére


Laybee
őstag

4hónapos kb és india.

De ugyanez 12x en megírva dupla értékek jönnek ki. PI total 203ezer

[ Szerkesztve ]

(#9750) Laybee válasza Laybee (#9749) üzenetére


Laybee
őstag

A régi optiarc-al írt dvd (7173a), ott 40%-nál 400ezer a PI érték, PIF 3500... le is állítottam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.