Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10151) jeni válasza Flashget (#10146) üzenetére


jeni
félisten

csak nem váltott Blu-ray-ra ő is? :Y

(#10152) szabjan válasza Flashget (#10141) üzenetére


szabjan
tag

Nagyon köszi a választ. A más író nem alkalmas - alatt mit értesz?
Nem mér jó adatot vagy semmit sem mér?
Mert most nekem speciel egy Opti van a gépben....

a vizesember

(#10153) M107 válasza jeni (#10150) üzenetére


M107
addikt

:R

Rólam akkor ne is beszéljünk, sok sok kb 10-12000 Db CD/DVD (Blu-Ray írás még csekély) után csak a saját és csak az igaz tapasztalataim osztom meg, s meghallgatom, és próbálom beépíteni más nagy cd/dvd Bd Ph nagy mesterek tanácsait, gondolkodás módját és érvrendszerét.

UI:

10-12000 Db optikai lemez után ami elrontottam vagy az író rontotta régebben kb 25-50db tehető +-10-20 db

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10154) M107 válasza szabjan (#10152) üzenetére


M107
addikt

:R

Tesztelni csak tesztképes íróval lehet mert különben fars eredményeket kapunk.

Mérni lehet természetesen, de nem azt az eredményt kapjuk ami a valós, vagy már eleve a tesztprogram jelzi, hogy nem tesztképes az író, és megtagadja a mérést.

Példa:

Pioneer BD-RW 206D BK BD-R -RE lemezminőség ellenőrzés. Egyből vissza dob egy hibaüzit hogy nem tesztképes az író nincs mérés. (ez a jobbik eset)

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10155) Flashget válasza jeni (#10151) üzenetére


Flashget
félisten

Nem tudom.
Csak amit látok..tegnap is belépett ph-ra.

De arról a listáról hiányzik még valaki..IRON STORM..ő is eltűnt innen.

Realme GT Master Edition

(#10156) Adler


Adler
aktív tag

Sziasztok!

A DVD író programtól is függ az írás minősége? Most a NERO 9 verzióból a 9.4.44.0 verziót használom.

Csak azért kérdezem, mert eddig a Verba DVD+R x16 lemezeket vettem és a PIF értékek max 300 körül voltak. NEC AD-7280-as íróval írom őket x8-osan. A legutóbb vásárolt 10 db-nál észrevettem, hogy ezek az értékek 700-1000 között mozognak!
Ilyen sok eltérés lehet a különböző időpontban vásárolt lemezek között minőség terén? vagy az író program?

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10157) M107 válasza Adler (#10156) üzenetére


M107
addikt

:R

Elgondolkodtató kérdés.....

Pie értéket akartál írni mert ha a pif 300 akkor már nagy a baj :U

Az írást sok minden befolyásolhatja, semmi nem változott azóta csak az író program?
Portable Nero 12 vel próbálkoztál?
(Író programból mindig a legújabbat ajánlott, kivéve ha oprendszer vagy egyéb hard-szoft okok befolyásolnak.

Írás zavaró Mountoló progit nem használsz? (Daemon Alcohol 50-120% egyéb)

UI:

Mikor vetted az utolsó Verbáid (Mid) ?

Chinai Taiwan ?

Már több mint 2 éve nem olyan a verba mint régen volt.....

Utolsó írásom (Virtual CloneDrive CD-DVD-BD telepítve, de ő nem a kavarós fajta mármint az írásba.


Hirtelen ennyi jutott eszembe.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10158) M107 válasza M107 (#10157) üzenetére


M107
addikt

:R

UI:

Mondjuk azt hozzáteszem az íróink is különböznek :

Samu SH 224BB
Plextor 880SA
Pioneer BD-RW 206D BK

Mikori telepítésű az oprendszer?
SPTI... keresztül vagy sima Atapi IDE kommunikál a rendszer a íróval (Achii mód be van e kapcsolva a BIOS-ban) ?

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10159) papaya69


papaya69
csendes tag

Üdv
Dl lemezekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Írás közben az alábbi képen látható hibákat írja ki az íróm ,sajnos már több lemeznél. Lehet hogy kifogtam egy rossz lemezpakkot? Verba lemezekről lenne szó, Liteon okosított íróról, xbox játék írásához. Nem tudom tapasztalt-e valaki ilyet már?

(#10160) M107 válasza papaya69 (#10159) üzenetére


M107
addikt

:R

Lemez típusa (nem elég hogy Verbatim), pontos mid, milyen image, író firmware, mekkora sebességgel lehet írni a lemezre (write speed miscompare) miatt.

Sector és olvasási hibákat látok, Az image burn Xbox360-hoz való beállításai. de nem a régi hanem az új lemezekhez.

Hasznos olvasmány :

Mire kell figyelni?

"Megjelent a 3-as iXtreme flash slim lite-on gépekhez is (kivéve 1175-ös). Ezzel most már minden működik újra, de az újabb xgd3-as túlírt és ap25-ös védelemmel ellátott lemezeket az abgx360 1.06-os verziójával kezelned kell és utána újra kiírni!"

"Az újabb XGD3-as / AP25-ös védelmek miatt azt javaslom soha ne menj fel flashelt géppel Live-ra. Most már egyedi, konzolonként változó frissítések vannak, és a legtöbb kiírt újabb lemezed nem fog elindulni, ha felmész. Ez a 3.0-ás iXtreme flash-el már megoldható. Egy flashelt géppel egyébként sem célszerű Xbox Live-on játszani. Bár ezek a flash-ek amiket ráteszek elég jól le vannak tesztelve, de azért a Microsoft-ot sem kell félteni, előbb-utóbb rájönnek mit kell tenni ahhoz, hogy detektálni lehessen ezeket a módosításokat. Ha lebannolnak (letiltanak) Live-ról, azzal a géppel többet akkor már nem tudsz felcsatlakozni. A géppel a továbbiakban is lehet természetesen játszani, nem romlik el, csak a netes funkciókat nem lehet többé használni. Éppen ezért, ha te mindenképpen multiban akarsz játszani, akkor célszerű két gépet tartanod. Egyet megflasheltetsz, és azzal próbálgatod a letöltött cuccokat, egy másikat pedig érintetlenül hagysz, és azon csak eredeti játékokkal játszol, akár Xbox Live multiplayer-t is.

Szintén nem célszerű olyan játékot beletenni, ami még meg sem jelent az országban. Csak már boltban kapható játékkal próbálkozz, és ha te magad töltögeted és írod ki őket, akkor használj jó minőségű TDK, Verbatim vagy Maxell lemezeket, és 2,4x vagy 4-es sebességgel írd ki őket, lehetőleg az ingyenes windows-on futó imgburn programmal vagy a clonecd-vel (ez fizetős), és csak miután ellenőrizted a letöltött és kicsomagolt ISO file-t az abgx360-al (ha piros státuszt ad akkor problémás, lehet nem is fog normálisan futni az adott program egyáltalán).
Hogyan kell kiírni az XGD3-as lemezeket? - frissítve v3

Imgburn-t vagy clonecd-t kell használnod, és mivel az XGD3 formátum kb. 180 mb-al több adatot tartalmazhat (8334mb) mint egy mezei DVD DL lemez (ez adatvesztést nem okoz ebben az esetben), ezért a lemez szokásos módon való írásakor hibaüzeneteket kapnál. Ez teljesen normális, az iXtreme fw 2.0 vagy 3.0 kompenzálja ezeket.

Létezik egy iXtreme BURNER MAX firmware is Lite-on iHas 124-624 típusú (és pl. asus, hp. stb. márkák közt is, ami ugyanezzel a hardverral fut, pontos típusokat nem tudok) - ha veszel egy ilyen dvd írót - de előtte olvass utána máshol is, mire kell figyelni, akkor ezt a firmware-t rárakva egy ilyen dvd író képessé válik kizárólag verbatim dl-dvd lemezekre teljesen végig hibátlanul kiírni a komplett 8,500 mb-os xgd3-as iso-t. Ez a legtöbb programnál nem fontos, mivel nincs kihasználva úgysem.

De sajnos manapság (2012.május) már van pár program, ami csak így megírva indul lemezről. Amiről eddig tudok: Forza 4, Dragons Dogma, DIRT Showdown. Lehet még több is lesz sajnos idővel. Ezeknek a Lite-on meghajtóknak a gyártását beszüntették már - amíg még lehet kapni, itt nézzetek szét az árgépen pl."

FONTOS: Ha XGD3-as lemezt akarsz írni, és a gépeden még csak 2.0-ás flash van, akkor semmiképpen ne használd az abgx360-as 1.06-os vagy újabb verzióját, mivel ezek a 3.0-ás (vagy újabb) flash-hez készítik elő az iso file-t. Ha ezt megteszed, a lemez nem fog működni, ne is lepődj meg ezen. Javaslom hozd el egy 3-as flashre való frissítés miatt a géped.

Még egyszer: Ha 2-es flash van a gépeden, jobb ha megkeresel és felfrissítjük 3-asra, hisz nemrég megjelent slim gépekhez is ez. Bizonyos újabb lemezeket (xgd3-as) újra ki kell majd írnod hogy működjön a 3-as flash verzióval, ez elkerülhetetlen.

Aki nagyon részletekbe menően szeretné tudni az írás folyamatát: pdf képekkel az imgburn 2.5.6.0+ -al vagy a clonecd 5.3.1.4+ -el való helyes írási módhoz.

A kiírás folyamata, lépésről lépésre:

Töltsd le az imgburn legfrissebb verzióját, ez per pillanat a 2.5.6.0
Telepítsd, majd indítsd el, és legalább egyszer a Tools / Settings / Write menü alatt nézd meg hogy a Layer Break opció "Calculate Optimal"-ra van-e állítva. Alapból ez kell legyen.
(ezt jó ha megcsinálod de nem feltétlenül kell) A kiírni kívánt dvd iso-t az abgx360 1.06-os vagy újabb, verziójával ellenőrizd le és figyelj arra, hogy az iso mellett levő pici .dvd file létrejön, illetve létezik.
Nyisd meg az iso-t az imgburn-ben (write image file to disc, bal felső ikon), és nézd meg benne a sectors felirat mellett valahol, hogy ez a 2,133,520-as szám megjelenik-e. Ha igen, OK, ha nem valamit elrontottál (nincs dvd file, vagy az hibás, nem használtál abgx-ez)
Állítsd be a 2,4x vagy bátrabbaknak a 4x-es írási sebességet jobb oldalt lenn, és indítsd el az írást.
Ahogy elkezded írni a lemezt feljön egy kérdés, itt válaszd a második opciót (truncate). Várd meg míg elkészül a lemez. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10161) papaya69 válasza M107 (#10160) üzenetére


papaya69
csendes tag

Köszi szépen az olvasmányt. Ezeket már én is átnéztem,de sajnos nem lettem okosabb tőle.Az Írom egy Lite-on Burner max firmvaréval okosítva. 2,4 szerese sebességgel írok, a lemez singapuri verba. Mást nem tudok róla. A szektor és olvasási hiba az író hibája vagy a lemezé?

(#10162) Adler válasza M107 (#10157) üzenetére


Adler
aktív tag

A PIF érték az jó csak a total értéket adtam meg. :)

Most húztam újra a gépet azaz friss telepítés. Előtte is Nero volt, csak azt hiszem nem a legutolsó verzió, hanem pont az utolsó előtti. Az író SATA-s.

Deamon tools-t használok,de nincs bekapcsolva csak ha használom.
A lemezeket kb 2 hónapja vettem (MID: MCC004). Azt hiszem indiai.

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10163) M107 válasza Adler (#10162) üzenetére


M107
addikt

:R

Akkor megvan a fő bünős az utolsó mondatodban :

A lemezeket kb 2 hónapja vettem (MID: MCC004). Azt hiszem indiai

UI:

Ha már mindenképp kell egy virtuális meghajtó, vagy mindig frissítsd a Daemont vagy Virtual CloneDrive használj az nem kavar be az írásba, nyugodtan lehet bekapcsolva és ismer mindent, amit a Daemon Tools.

Emlékszem anno 2 éve cseréltem le én is, a Daemont a Virtual-ra, addig nekem is voltak Pie Pif problémáim még a Daemon kikapcsolt állapotában is.

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10164) Adler válasza M107 (#10163) üzenetére


Adler
aktív tag

Ezek szerint az év első felében vett lemezek minősége jobb volt, mint amit a második felében vettem? :(

Kipróbálom Virtual-t.

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10165) M107 válasza papaya69 (#10161) üzenetére


M107
addikt

:R

Honnan származik az Image megbízható forrásból?

A lemezed az minőségi, külső honlapokon néz szét Xbox360 írása véget itt úgyan is tiltott a Warez.

A lemezed és az íród is jó a okosított firmware is ok-s.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10166) papaya69 válasza M107 (#10165) üzenetére


papaya69
csendes tag

Köszi a image hát az a netről van lehet hogy itt a baj , lehet ezeket az iso-kat valamivel ellenőrizni?b

(#10167) Flashget válasza Adler (#10156) üzenetére


Flashget
félisten

Persze hogy függ.
író szoftver+író+alapanyag ezek összesen adják meg milyen lesz az írott lemez mínősége.
talán nem véletlen szokott sűrűn elhangozni filmek, képfájlokhoz imgburnt szabad használni, adatokhoz, mp3-joz jó a nero. De van aki ebben is különbséget tesz és régebbi verziót használ, amiket én is preferáltam anno 6.x.x.x verziót.

BD lemez kapcsán csak imgburnt szabad használni.

Lemezek gyártásában lehetnek és vannak is eltérések..de még egy 50-es tégekyen belül is voltak, lesznek mínőségbeli eltérések. Régebben azért nem így volt még...

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#10168) Flashget válasza M107 (#10163) üzenetére


Flashget
félisten

DT-t elkell felejteni annak akinél számít az írás mínősége...

Realme GT Master Edition

(#10169) Adler válasza Flashget (#10167) üzenetére


Adler
aktív tag

Szia!

Akkor azt mondod, hogy térjek át az imgburn-re. Én rendszerint csak filmeket (mkv és dvd filmek, néha divx) írok ki. Néha családi fotókat és képfájlokat.

Ha nincs bekapcsolva a Deamon Tools (DT) csak fel van telepítve akkor is bezavarhat az írásba?

Hallottam az ashampo Burning Studio-ról az egyik ismerősömtől. Ez milyen minőségű író szoftver csak érdeklődési szinten.

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10170) M107 válasza Flashget (#10168) üzenetére


M107
addikt

:R

Természetesen ez így van, ezért használom a virtual clone drive-ot az nem kavar be az írásba.

Megnéztem anno is meg nem rég is ha fenn van akkor milyen, s ha nincs fenn akkor milyen semmi kiugró különbség nincs.

10-20 Pie max.

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10171) fer


fer
őstag

Szerintem ez a Daemon Tools - os mizéria marhaság, én midig is azt használtam, és sosem volt gondom vele ha ki van kapcsolva! Akinél gond adódhat, annál lehet más probléma van! Ha gond van valaminek mindig el kell vinnie a balhét, és sokan a DT-t okolják, szerintem alaptalanul!

[ Szerkesztve ]

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#10172) Adler


Adler
aktív tag

Sziasztok!

Csináltam pár tesztet, az író szoftverek a legfrissebb verziókkal készültek:

Verbatim DVD+R DL 4x-esen írva Nero 9-cel NEC AD-7280S íróval:

Verbatim DVD+R DL 4x-esen írva ImgBurn-nel NEC AD-7280S íróval:

Verbatim DVD+R DL 4x-esen írva Nero 9-cel Plextor PX-891SA íróval:

Verbatim DVD+R DL 4x-esen írva ImgBurn-nel Plextor PX-891SA íróval:

Szerintem az ImgBurn-nel írt dvd-k mínőségileg jobbak lettek. Ti véleményetek mi ez ügyben?

ImgBurn-nél kell valamit beállítani? mert Én mindent alapon hagytam. Az írás beállításainál van egy olyan, hogy OPC végrehajtása írás előtt! ez mit jelent?

Ahogy ajánlottátok leszedtem a deamon tools-t.

Észrevételeiteket és a válaszokat előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10173) Flashget válasza Adler (#10169) üzenetére


Flashget
félisten

írtam a nero mire való a mostaniak 9-től a 12-es verzióig. régebbi 6-os jó igazán dvd filmekhez, de ott már probléma lehet a mostani lemezek miatt.
Ezért az imgburn a javasolt képfájlokhoz, dvd filmekhez és BD filmekhez megy csak ez az ajánlott.

Akkor nem.

Anno régen az LG CD íróhoz (ami hardverként szuper volt) Ashampot adták író progiként..a szar jelző elég enyhe volt rá (jött a nero és feurio)..utána ez került be a windows xp op.rendszerbe :D Sry de nekem előítéletem van a progi iránt...ergo sosem lesz a vinyón, mint ahogy nem is telepítettem az elmúlt 12 évben.

Realme GT Master Edition

(#10174) pami5 válasza M107 (#10139) üzenetére


pami5
aktív tag

:R
Véleményedet szívesen olvastam.
Ez a lemez az it-től való, 16x taiwani Verbatim+R, 6x írás, Win7-en,
ImgBurn 2.5.7.0-val, AD-7260S fw 1.61, írtam 4x, 8x és 12x sebességgel is,
de ez volt a legjobb.
UAE Verbát szerettem volna, de nem jött össze, azt mondták,
már nem gyártják.
Még nem használtam, ezért gondolkodom a fóliás, 100 db-os kiszerelésű
(ha jól tudom "TTH2") UAE-n, de a nyomtathatóság nálam nem szempont.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a papné. ...."

(#10175) Adler válasza Flashget (#10173) üzenetére


Adler
aktív tag

Köszönöm a választ. :R
Mint már láttad ki is próbáltam az ImgBurn-t. :)

Az eredmények szerinted milyenek?

[ Szerkesztve ]

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10176) Flashget válasza Adler (#10175) üzenetére


Flashget
félisten

Kár, hogy 2 különböző anyagot írtál ki és nem egy félét a pontosabb kép alapján.
Amit látni aszerint ezt a lemezt így írd:
Verbatim DVD+R DL 4x-esen írva ImgBurn-nel NEC AD-7280S íróval:

az OPC meg Optimum Power Calibration ez a funkció a lézert az adott lemezhez igazítja és az írás alatt folyamatosan kontrollálja, hogy a legjobb eredményt kapjuk. Régen ez alapból bevolt pipálva nem tudom melyik verziótól már nincs. Írj lemezt mindkét esetben ua. a sebességen ua. a filmről és kiderül érdemes vagy sem használni.

Realme GT Master Edition

(#10177) Adler válasza Flashget (#10176) üzenetére


Adler
aktív tag

:R

Köszönöm a kimerítő választ és a sok segítséget! :R

Amúgy a két író szoftver a Nero és az ImgBurn nem zavarja egymást? Ne szedjem le a Nero-t?

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10178) Flashget válasza Adler (#10177) üzenetére


Flashget
félisten

nálam nem zavarta ha fenn volt mindkettő.
Most a nero nincs.

Realme GT Master Edition

(#10179) MCGaiwer


MCGaiwer
addikt

Sziasztok!

korábban vettem egy adag Maxell DVD+R Sp33 lemezt, ami közben elfogyott. Hardveraprón sem találok.
Bemásolhatnám a jelenleg fellelhető típusokat, de elég sok időbe tellne. Esetleg van valakinek valami tuti tipje a hardverapróról? 60ft/db árig (100db). privátban, hogy kerüljük a reklámot

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#10180) Adler válasza Flashget (#10178) üzenetére


Adler
aktív tag

Köszi

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G

(#10181) tomp


tomp
félisten

Sziasztok.
A héten rendelnék DL lemezt. Minimum 10-es henger.
Csak is Verbatim lehet, így e szerint keresgéltem.
Találtam egy illetőt. Szerintetek mennyire megbízható és mennyire minőségi darabokat árul?

(#10182) Nor- válasza tomp (#10181) üzenetére


Nor-
tag

A verbatimra nincs kiirva hogy hol gyartottak, es meg draga is.
ITT talalsz olcsobbat.

http://itmedia.sk/

(#10183) Flashget válasza Nor- (#10182) üzenetére


Flashget
félisten

ez se rossz LiteOn-al pörkölve ;)

Realme GT Master Edition

(#10184) M107 válasza Flashget (#10183) üzenetére


M107
addikt

:R

Nekem is szereznem kell ilyen lemezt :U

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10185) Laybee


Laybee
őstag

Sziasztok! JVC- CD-R-t honnan lehetne venni?

(#10186) jeni válasza Laybee (#10185) üzenetére


jeni
félisten

Üdv
Innen rendelhető
másik bolt
Gold-Mediaa Nápstadion troli megállóban van a kicsi bolt,ha személyesen vennéd át ott.

(#10187) Laybee válasza jeni (#10186) üzenetére


Laybee
őstag

Köszi! Első boltban szerettem volna venni jópár dvd-vel együtt, de ott nincs most.

(#10188) Flashget válasza Laybee (#10187) üzenetére


Flashget
félisten

JVC kivonult az európai piacról DVD/CD lemezek kapcsán csak amiket találnak elfekvőben raktárok polcain azokat lehet venni még...

Realme GT Master Edition

(#10189) Flashget válasza jeni (#10186) üzenetére


Flashget
félisten

"másik bolt"
Telefon Túlterheltség miatt szünetel
mekkora elterelő duma :DDD :DDD

Realme GT Master Edition

(#10190) jeni válasza Flashget (#10189) üzenetére


jeni
félisten

képletesen írtam :B fel se hívtam őket,hogy üzemelnek-e vagy sem?
konkrétan a JVC CD-R lemez elérhetőségre kerestem rá. :U
a GOLD-Media-t azt ismerem feltéve ha még ott vannak.

[ Szerkesztve ]

(#10191) Nor- válasza jeni (#10190) üzenetére


Nor-
tag

JVC-t mar nem fogsz talalni normalis aron, csak a nyomtathato illetve premium kategorias termekek maradnak, azok meg 100 forint feletti kategoria ...

http://itmedia.sk/

(#10192) jeni válasza Nor- (#10191) üzenetére


jeni
félisten

CD lemez esetén is?

(#10193) Nor- válasza jeni (#10192) üzenetére


Nor-
tag

Arrol beszelek, a DVD az 120~150 Ft alatt nem lesz ...

http://itmedia.sk/

(#10194) jeni válasza Nor- (#10193) üzenetére


jeni
félisten

az illető JVC CD-t keres én csak segítettem neki a találásban

abból a JVC CD-ből kb. két éve vettem egy 50-s gurigával,de a DVD-t és a BLu-Ray-t jobban megérné venni.

[ Szerkesztve ]

(#10195) Nor- válasza jeni (#10194) üzenetére


Nor-
tag

Az a baj csak, hogy amiket linkeltel, mar nincs az a JVC cd amit keres, az utolso ~ 20.000 darabot mi hoztuk el a lengyel disztributortol egyben.

http://itmedia.sk/

(#10196) verybigboy válasza Nor- (#10195) üzenetére


verybigboy
senior tag

... ezek a szériák is kifutottak, ezen lemezcsaládtól is búcsút inthetünk!

(#10197) M107


M107
addikt

:R

Sajnos :( :( :(

Még szerencse hogy egy jó akarom gondolt rám és berendeltem tőle pár száz db-ot mindkettőből, + még van 400 Db +R és 120 Cd-r je bontatlan. a jövőre gondolván.

UI:

S valami JVC-hez hasonló DVD lemez, van alternatívája ?

Ne legyen drága, max 80-85 Ft / lemez ez a felső határ amit kiadnék egy Jvc-hez hasonló lemezért, bár nem hinném hogy találok ilyen lemezt.

Xvid-Sorozatok tárolására (hosszabb távon)

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10198) Flashget válasza M107 (#10197) üzenetére


Flashget
félisten

CD-ből minek ennyi?

Realme GT Master Edition

(#10199) M107 válasza Flashget (#10198) üzenetére


M107
addikt

:R

Sok ismerősöm kér a kocsiba mp3-cd, és ha hiszed ha nem a legjobb zenéim nekem Audio cd-n is megvannak, (Több 100 db). :R

+ A jövőre való tekintettel, úgy sem lesz még egy ilyen jó cd és ilyen árban :)

[ Szerkesztve ]

A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )

(#10200) Flashget válasza M107 (#10199) üzenetére


Flashget
félisten

Nekem is sok CD-m van de a múltból..jelenben már semmi.
DVD-re is kiírom FLAC-ot és az szól.

Realme GT Master Edition

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.