- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Van egy jelenség, amivel együtt lehet élni, de megszokást igényel és valószínűleg a legfrissebb (vagy az azelőtti) verzióval érkezett.
EPG sáv, ami enterre megjelenik.
Ebben ugyebár tudunk fel-le (Kurzor gombokkal) a csatornák közt váltogatni és ha jobbra nyomtuk, akkor a jövőbeni műsorokat láthattuk az adott csatornán.
Aprócska fícsör, hogy alul egy folyamat csík mutatta, hogy mennyi van, illetve telt el az aktuális műsorból.
Most viszont tudunk visszafelé is lépegetni az elmúlt műsorok tartományába, ami nem rossz, de hozott magával agy hibát. A folyamat csík meghülyül tőle. Hiába lépünk vissza az aktuális műsorra, már nem mutatja annak folyamatát. Ez akkor is így van, ha csak mint eddig, jobbra (előre) lépegetünk.
Más is tapasztalta ezt? Gondoltam arra is, hogy esetleg beállítás kérdése, de nem találtam rá utaló lehetőséget.
Pitiáner dolog, de ha valaki megszokta a használatát - látványát, azt könnyen zavarba hozhatja ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest