Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ez alapján a jellel van gond. Hogy ez a csatlakozó, a kábel vagy a szolgáltató miatt van, azt nem lehet megmondani.
A TransEdit-el (ami a DVBViewer része) le tudod tesztelni a felvételt, F10-et megnyomod és betallózod a fájlt. Csak az eltart egy ideig, mert olyan módon tesztel, mintha lejátszanád. Ha a Missing oszlopban nem 0 van, akkor hibás a felvétel a jel miatt. Vagy esetleg ott a TS Doctor, de ez csak 30 napos próbaverzió. És szerintem én már régebben kilőttem ezt a keretet, így megnézni nem tudom.
De amúgy a TransEdit-tel tudsz egy frekvenciát is tesztelni, akkor minden csatornát néz azon a frekvencián, hogy melyiken van hiba. Az is lehet, hogy csak az egyik rossz, a többi jó, akkor az szinte biztos szolgáltatói hiba.
Nálam anno volt amúgy olyan, hogy nyáron nem lehetett tv-zni, mert ha túl meleg volt odakint, akkor minden csatornán szétesett a kép folyamatosan. Aztán a szolgáltató kábelt cserélt és csinált valamit az oszlopon, azóta jó. Persze most nem a meleg miatt van, ez csak egy példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest