- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Csak általánosságban: Volt-e vele bármi problémád ami nem hardveres? A júer tudta-e kezelni megfelelően? Volt-e bármiféle fennakadás abból kifolyólag, hogy négy tuneres... Volt-e hogy ki is használtad a négy tunert?
A júer, ha jól gondolom, akkor "CSAK" kettőt tud kezelni egyszerre. Ugye? Mert a felvételeket a média szerver kezeli ami ugyan a júerhez tartozik, de én külön cuccnak tekintem.
Már nem most, de eljutottam oda, hogy a két tuner kevés. Mielőtt a többiek felnyerítenének,
szeretek kép a képben tévézni. Szoktam, felvenni is. Például a forma 1-et. Ott az egymás utáni műsorok egymásba érnek, mert ugye előtte egy perccel már indul a felvétel, és utána öt perccel még tart. Ehhez kapásból kell kettő. Ha én közben valami mást, vagy két valami mást szeretnék nézni, akkor az már három, illetve négy tuner. És akkor miért állnék meg négynél, amikor nyolc tuneres is van! Hisz emellett akármit, vagy bármit is rögzíthetek!
(Izzásig hevült SSD-vel!)
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Mazda topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Arc Raiders
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Izzásig hevült SSD-vel!)