Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Csak általánosságban: Volt-e vele bármi problémád ami nem hardveres? A júer tudta-e kezelni megfelelően? Volt-e bármiféle fennakadás abból kifolyólag, hogy négy tuneres... Volt-e hogy ki is használtad a négy tunert?
A júer, ha jól gondolom, akkor "CSAK" kettőt tud kezelni egyszerre. Ugye? Mert a felvételeket a média szerver kezeli ami ugyan a júerhez tartozik, de én külön cuccnak tekintem.
Már nem most, de eljutottam oda, hogy a két tuner kevés. Mielőtt a többiek felnyerítenének,
szeretek kép a képben tévézni. Szoktam, felvenni is. Például a forma 1-et. Ott az egymás utáni műsorok egymásba érnek, mert ugye előtte egy perccel már indul a felvétel, és utána öt perccel még tart. Ehhez kapásból kell kettő. Ha én közben valami mást, vagy két valami mást szeretnék nézni, akkor az már három, illetve négy tuner. És akkor miért állnék meg négynél, amikor nyolc tuneres is van! Hisz emellett akármit, vagy bármit is rögzíthetek!
(Izzásig hevült SSD-vel!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Izzásig hevült SSD-vel!)