Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Csak általánosságban: Volt-e vele bármi problémád ami nem hardveres? A júer tudta-e kezelni megfelelően? Volt-e bármiféle fennakadás abból kifolyólag, hogy négy tuneres... Volt-e hogy ki is használtad a négy tunert?
A júer, ha jól gondolom, akkor "CSAK" kettőt tud kezelni egyszerre. Ugye? Mert a felvételeket a média szerver kezeli ami ugyan a júerhez tartozik, de én külön cuccnak tekintem.
Már nem most, de eljutottam oda, hogy a két tuner kevés. Mielőtt a többiek felnyerítenének,
szeretek kép a képben tévézni. Szoktam, felvenni is. Például a forma 1-et. Ott az egymás utáni műsorok egymásba érnek, mert ugye előtte egy perccel már indul a felvétel, és utána öt perccel még tart. Ehhez kapásból kell kettő. Ha én közben valami mást, vagy két valami mást szeretnék nézni, akkor az már három, illetve négy tuner. És akkor miért állnék meg négynél, amikor nyolc tuneres is van! Hisz emellett akármit, vagy bármit is rögzíthetek!
(Izzásig hevült SSD-vel!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egyéni arckép OFF
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Spórolós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Izzásig hevült SSD-vel!)