Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Valaki nyugtasson már meg, hogy én vagyok egyedül teljesen hülye és senki más nem küzd olyan problémával, mint én.
Volt mostanság pár VGA drájver frissítés és Win frissítés is. Így nem tudom, hogy ki a ludas.
A jelenség azzal kezdődött, hogy kép a képben esetén a másodlagos kép egyszer csak megállt. Ezen az segített, hogy a beállításokban át kellett tennem másik leképzőre. Ez a százmilliomodik verzió, mert mindegyikkel van valami gond.
Alapvetően EVR volt beállítva, (mindkettő) de azzal meg akadt a kép és vagy ha fent volt az EPG sáv, az meg másfajta anomáliákat okozott: Szétszóródott betűk villódzások stb.
Szóval, csak nálam van ez?
Ja igen. És olyan is volt, hogy konkrétan összeomlott a júer!
A VGA envídia. Legfrissebb drájver.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Router gondok
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest