Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz
qnadam #18901 üzenetére
Igen, ez volna a legbiztosabb
Diák66 :Felmentünk a padlásra, és nincs jel erősítő, viszont az egyik elosztónál volt egy kis gond, pont ami a lenti TV-hez megy, ez javítva lett lehet csak ez volt a probléma.
Ha nem akkor TV csere, és ha az sem, akkor megpróbálunk egy jelerősítőt. Azt viszont hova lenne érdemes beiktatni, és milyet? -
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van kettő Mindig TV előfizetés, CI/slotban.
Az egyik egy Orion, az az emeleten van, és egy Thomson az egy emelettel lejjebb, a nappaliban. Mindkettő lepke antennáról veszi a jelet, de a lenti Thomson-on este felé alig fogható pár csatorna, a fenti Orion meg tökéletes. Ez mitől lehet? -
neo-geo
senior tag
Már az ingyenesek sem jönnek, ezért átdugtam az antennát a [TV-be] és így jönnek az ingyenesek. Van rajta C/I slot, és elnézést rosszul linkeltem, de Én is [ilyet] akartam. Tehát akkor ez az adapter kell nekem elvileg, mert a dekóderbe csak a kártya van, de már a második, mivel küldtek egy újat, hátha az a rossz, de ezek szerint a dekóder halt meg.
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mindig TV előfizetés, egy elég régi dekóderrel, és valamiért a csatornákat nem lehet nézni. Telefonálás, frissítés küldése után sem lehet nézni semmilyen csatornát. Küldtek egy új kártyát, és a helyzet ugyanaz. Egy [ilyen] C/I modullal, ki lehet váltani a dekódert? Egy Thomson kettő éves LCD TV-én?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest