- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz
Rellind #3529 üzenetére
[link]
Az alábbi hsz mindent megmagyarázz..."Mutassal mar nekem PC-s mpeg4-es vagy mpeg2-es tunert... nincs ilyen, csak dvb-t tuner van... kell egy DVBViewer vagy egy AltDVB 2.2 es esetleg egy HD Pack 2.1
Ha a lakohelyeden van vetel, akkor ezekkel az osszes DVB-T tuner kepes venni azt. Ha kelloen eros a geped akkor a Duna HD-vel se lesz gond."
Köszönöm türelmeteket...
-
Rellind
senior tag
válasz
z00mhead #3526 üzenetére
Heh...Ez jó...Bírom a kioktatós hozzászólásokat
Bár lehet nem vagyok nagy májer, mint te a témában (valószínű azért kérdezek ilyen szánalmasat
) és lehet tényleg csak vissza kellett volna csak olvasnom sok 100 hsz-t,vagy talán használni a keresőt.Lehet...
Felteszem másképpen a kérdésemet, hogy talán érthető legyen nekünk földi halandóknak is...
Az alábbi eszközömmel tudok Székesfehérváron földi sugárzású digitális adást fogni...a mellékelt kis antennával nem sikerült....
Remélem így már nem túl láma kérdés.... -
Rellind
senior tag
Kis helpet kérnék...Nem tudom hogy a tunerem mpeg2 vgy mpeg4-es...adatlapjából nem derül ki....[fusi siemens] ha mpeg2vel vesz fel akkor gyanúsan mpeg2-es??? Köszi
-
Rellind
senior tag
Legyen szíves valaki adjon valami program nevet amivel tudok a tv-tuneremmel csatornát keresni mert a gyárija egy határ...... Nem lehet finomhangolni meg ilyenek...
Köszönöm... -
Rellind
senior tag
üdv Emberek!
Megtudná nekem mondani valaki,hogy Székesfehérváron milyen frekvencián meg milyen csatornán van esélyem digitális tvtunerem képességeit kihasználni? Feltelepítettem a DVBViewer Pro-t de ott hogy milyen beállításokat kellene fogalmam sincs...Végigzongoráztam az A,B,C group-t (ez mi?),terrestic stb....
FujitsuSiemens DVB-T tunerem van,kis botantennával ami kint van az erkélyen....Előre is köszi.
Üdv -
Rellind
senior tag
Székesfehérvár.DVBViewer_Pro_3.9.4.0 Fujitsu-Siemens DVB-T kis botantennával semmi nem jön be....kevés lehet az antenna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest